• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun yoksa ailesindemi?

Denizim00

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
13
0
6
35
Almanya
Merhaba kizlar, bana acil yardim gerek..cok kötüyüm.. Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmistim..
Herneyse.. Ben annemle ve kardesimle birlikte yasiyorum.. Zengin deiliz ama durumumuz gayet iyi yani bir eksigimin oldugunu dusunmuyorum.sevgilimin ve ailesinin durumu oldukca iyi. Dün sevgilim ve ailesiyle oturuyoruz..annesi döndü ve bana dediki:" cnm buraya tasinirken evlendiginde ltfn cöpünü getirme.. Herseyini evde birak kardesine ver.. Caputa ihtiyacimiz yok.. Bi ztn sana aliriz.. Sakin sakin cöp getirme cantalarini falan birak evde" dedi.. Agzimi bile acmadim saygisizlik yapmamak icin.. Sevgilim cok pahali bir saat almis.. Bende aa güzelmis dedim kadin hemen sakasina vurup "gözü kaldi ztn pahali ya" dedi.. Sonra kücük kiz kardesi benden yasca kücük olan sürekli laf sokuyr.. Birseyimi bir yerde unuttugmda:"nekdr pasaklisin sen,annem abim hic sevmez böyle insanlari .."
Pasta yapip,getirdigimde:"way abimin gözüne girceksin bize iYi davranip "diyor ama bu agzindan düsmüyor..

Canim acayip SIKILDI.. Herzama sustum ama snra dayanamadim ve sevgilime :" annen niye beni kücük görüyor.? Benim hicbir eksigim yok niye benim esyalarim ona göre cöplük?cok kirildim.. Kardesinde bana saygi göstermiyor ..ama kimseyi benim yuzumden kirma sadece kirldigimi gzl bir dille anlat "dedim
Nyse bunlar evde kawga etmis sevgilim bagirmis cagirmis kizmis.. Bana sahip cikmis evt ama ya sonra? Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin..herkes seni seviyor.. Sen herseye aliniyorsun.. Birdaha aileme tavir almicaksin birdaha sikyaetci olmucaksin.. Seni cok fena yaparim ..annemle barismaya gidiyorum yazik kadin agliyor"dedi..
Bende kendimi savundum..

Sizce ben gercektnmi abartmisim?gercektn hassasmi davranmisim? Beni kücük görmeye hakki varmi?
Sevgilim beni aramiyor msjda atmiyor..sesim cok cikiyormus annesineden sikayet olma hakkim yokmus..
napmaliyim?

hey yavrum hey,gerçek mi bu hikaye:18:

sorman bile gereksiz,bu insanlar ölene kadar küçümseyecek seni,apaçık ortada.

katlanabileceksen devam et,yok ezdirmem kendimi diyorsan hiç düşünme,şu an bırak gitsin.

ben olsam annesi o lafı ettiğinde kusura bakmayın bana müsade der çıkar giderdim evden.

hey yavrum hey,gerçek mi bu hikaye:18:

sorman bile gereksiz,bu insanlar ölene kadar küçümseyecek seni,apaçık ortada.

katlanabileceksen devam et,yok ezdirmem kendimi diyorsan hiç düşünme,şu an bırak gitsin.

ben olsam annesi o lafı ettiğinde kusura bakmayın bana müsade der çıkar giderdim evden.

Malesef gercek.. Ben ise hicbirsey olmamis gibi öyle durdum birsey demedim.. Yine saygisiz hassas ben oldum..:43:

Merhaba kizlar, bana acil yardim gerek..cok kötüyüm.. Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmistim..
Herneyse.. Ben annemle ve kardesimle birlikte yasiyorum.. Zengin deiliz ama durumumuz gayet iyi yani bir eksigimin oldugunu dusunmuyorum.sevgilimin ve ailesinin durumu oldukca iyi. Dün sevgilim ve ailesiyle oturuyoruz..annesi döndü ve bana dediki:" cnm buraya tasinirken evlendiginde ltfn cöpünü getirme.. Herseyini evde birak kardesine ver.. Caputa ihtiyacimiz yok.. Bi ztn sana aliriz.. Sakin sakin cöp getirme cantalarini falan birak evde" dedi.. Agzimi bile acmadim saygisizlik yapmamak icin.. Sevgilim cok pahali bir saat almis.. Bende aa güzelmis dedim kadin hemen sakasina vurup "gözü kaldi ztn pahali ya" dedi.. Sonra kücük kiz kardesi benden yasca kücük olan sürekli laf sokuyr.. Birseyimi bir yerde unuttugmda:"nekdr pasaklisin sen,annem abim hic sevmez böyle insanlari .."
Pasta yapip,getirdigimde:"way abimin gözüne girceksin bize iYi davranip "diyor ama bu agzindan düsmüyor..

Canim acayip SIKILDI.. Herzama sustum ama snra dayanamadim ve sevgilime :" annen niye beni kücük görüyor.? Benim hicbir eksigim yok niye benim esyalarim ona göre cöplük?cok kirildim.. Kardesinde bana saygi göstermiyor ..ama kimseyi benim yuzumden kirma sadece kirldigimi gzl bir dille anlat "dedim
Nyse bunlar evde kawga etmis sevgilim bagirmis cagirmis kizmis.. Bana sahip cikmis evt ama ya sonra? Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin..herkes seni seviyor.. Sen herseye aliniyorsun.. Birdaha aileme tavir almicaksin birdaha sikyaetci olmucaksin.. Seni cok fena yaparim ..annemle barismaya gidiyorum yazik kadin agliyor"dedi..
Bende kendimi savundum..

Sizce ben gercektnmi abartmisim?gercektn hassasmi davranmisim? Beni kücük görmeye hakki varmi?
Sevgilim beni aramiyor msjda atmiyor..sesim cok cikiyormus annesineden sikayet olma hakkim yokmus..
napmaliyim?

Bence hala sevgilim dediğin hata
Ayrılman şart

Ailesi çok görgüsüz ve patavatsız
Üstüne birde körü körüne onları tutan bi sevgilin var
' Yoksa seni fena yaparım ' ne demek :53:
Anında ağzının payını verip ayrılman gerekirdi

Bende kendimi savundum..

napmaliyim?

Yeşilçam filminden fırlamış bır kaynanan var sekerım :ssz: hııcc kendını sorgulamay gerek bıle yok kadın bellı kı gosterıs meraklısı hıc gelmez oylesı inan. Asıl zengin olan sensin onlar degıl cok az seye ıhtıyacı olan daha zengındır derler aynen oyle. kucuk kızkardese gelınce cak agzına dıyo seytan ama uyma sen. ve sana esyaların ıcın çöp falan demesı ayrı bı trajıkomık. ayrıca sevgılın once senı savunup sonra senı suclamış o da garıp geldı bana madem arkanda duramayacak ne dıye kavga edıyor madem senı savunacak ne dıye gelıp senı sucluyor hayretlık durum.. sıkma kendını canım sana saldıranı suclamak gayette senın dogal hakkın olanı soyluyorsun cunku onlara bu gercekler agır gelıyorsa bunda senın kabahatın hııçççç yokk uzme tatlı canını :54:

Bu aile ile çok isin var senin..şimdiden de sevgilin kendini belli etmiş ..allah yardimcin olsun

çok zor bir durumm... Allah yardımcın olsun...

bence nişanlınıza sakinleşince konuşmak istediğinizi söyleyin ona hissetiklerinizi ve ailesinin davranış biçimlerini yorumlamadan anlatın..

eğer bu durumu çözmezseniz ailesiyle ilgili en ufak bir şikayetınızde telefonda duyduklarınızın daha fazlasını söyleyecektir ve sizi hep haksız taraf olarak görecektir....

orta yolu kendisinin bulacağını sık sık hatırlatın sizide annesinide en iyi tanıyan kendisi.. hem annesinin hem sizin kalbını kırmadan güzelce konusarak bu konuyu çözebilmek varken iyice batırmış..

Bende kendimi savundum..

napmaliyim?

Kızlar sizin derdiniz nedir ?

Evlenmeden SEVGİLİNİZİN AİLESİYLE niye vıcık vıcık olursunuz?

SEVGİLİNİN ANNESİ SANA ALENİ HAKARET ETMİŞ

SAAT KONUSU DAHA VAHİM ! OĞLUNU ALIP SINIF ATLAYACAGINI DÜŞÜNEN SENİ KÜÇÜMSEYEN BİR HANIMLA NEDEN AYNI MASADA OTURMAYA DEVAM EDERSİN?

Oğlusuna şikayet etmen çok zoruna gitmiş! Ağlamış---oğlusunu doldurmuş---üzerine salmış...

SENİ VE KONUNU NEREDEN TUTSAK ELİMİZDE KALICAK?

Bu kadar aleni hakaret edilmiş.neden masada cevabını kendin vermedin?

Yaşınız kaç ?

Sevgilin önce bir bardak suda fırtına kopartmış şimdi SENİ BİR DAHA AİLESİNİ ÜZERSEN FENA YAPACAKMIŞ HAAA!

Pasta niye götürüyorsun ?Gittigin yer-- kişi sana ikramda bulunsun?

NE O AİLEDEN NE O ERKEK ARKADAŞTAN BİR HAYIR GELMEZ SANA...

Kimse evde kalmıyor.

ERKEKLER DÜNYANIN 8. HARİKASI DEĞİLLER.

ÖNCE İÇİNE İÇİNE GİRİP TÜRLÜ SIKI FIKILIKLARLA FETHETTİĞİNİZ KAYINVALİDELER SONRA ZIRT DİYE KAPININ DİGER YANINDA KALMIYOR...

Sevgiliyi tek başınıza sevseniz ve sadece yaşınıza uygun flört etseniz başınıza bunlar gelmeyecek.

Dibine girdiginiz yaranmaya çalıştıgınız her aile sizi aşağılayacaktır--devir zaten kötü...

Kız dedigin naz tarafıdır.Bu gönüllülük hali oldukça neslin hali fena...

Sonradan görme dedikleri bu olsa gerek..
Bırak bu görgüsüzlere kendileri gibi paragöz biri gelin olsun..
Dert çekmeye çok istekliysen bu senin bileceğin..
Yol yakınken bu tehditkar adamı bırak.

Yeşilçam filminden fırlamış bır kaynanan var sekerım :ssz: hııcc kendını sorgulamay gerek bıle yok kadın bellı kı gosterıs meraklısı hıc gelmez oylesı inan. Asıl zengin olan sensin onlar degıl cok az seye ıhtıyacı olan daha zengındır derler aynen oyle. kucuk kızkardese gelınce cak agzına dıyo seytan ama uyma sen. ve sana esyaların ıcın çöp falan demesı ayrı bı trajıkomık. ayrıca sevgılın once senı savunup sonra senı suclamış o da garıp geldı bana madem arkanda duramayacak ne dıye kavga edıyor madem senı savunacak ne dıye gelıp senı sucluyor hayretlık durum.. sıkma kendını canım sana saldıranı suclamak gayette senın dogal hakkın olanı soyluyorsun cunku onlara bu gercekler agır gelıyorsa bunda senın kabahatın hııçççç yokk uzme tatlı canını :54:

Cok tsk ederim cok tatlisn.. Su kötü animda bei birazcik olsun güldürdün.. Ilk önce sinirendi savundu beni.. Annesi iki aglayinca yumusadi..bir saygisizlik yapsam neyse ama kadin beni asalio ben firca yiorm.. Hickimse ailesine laf söyleyemzmis oyüzden sanirim beni birdaha aramicak..

Bence hala sevgilim dediğin hata
Ayrılman şart

Ailesi çok görgüsüz ve patavatsız
Üstüne birde körü körüne onları tutan bi sevgilin var
' Yoksa seni fena yaparım ' ne demek :53:
Anında ağzının payını verip ayrılman gerekirdi

Ben saygisizlik olmasin diye dinledim kadini ardindan kizkardesinden lafi yedim öylece evegeldim..

eşim olacak adam bana bunu diyecek valla gözünün yaşına bakmam...ne demek yaa ayıp be çöpünü getirme ne demek?
sen kim oluyorsun ki benim en kıymet verdiğim çeyizime çöp muamelesi yapıyorsun...
beni ailemi nasıl küçümsersin hangi hakla.....
bunları söylerdim senin yerinde olsam...
bu dünyada paradan değerli şeyler var mesela SAYGI ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ TEVAZU gibi...
ama kv adayında maşallah bunların zırnığı yok...özellikle insan gelinine nasıl bu kadar tepeden bakar..yazıklar olsun ya bu zengin kisvesi adı altında kodamanlık taslayan saygısız görmemiş insanlara....
ne zengin insanlar var, ama öyle kalpleri var ki, öyle mütevaziler ki zengin olduklarını sezemezsin bile...
parayla zengin olunur sadece, ama adam olmak için para değil başka meziyetler gerekir...
senin yerinde olsam beni ve ailemi bu kadar küçümseyen bir aileye asla gelin gitmem..ömür boyu ezecekler ve ezileceksin...hep boynun bükük olacaksın...eşin bile daha şimdiden anasını savunuyor, sen evlendikten sonra çok kötü şeyler yaşayacaksın canım...
aklını başına al....sonra çok gelip ağlarsın burda...
gönlü zengin birini bul...o seni öyle bir sever ki, dünyalara değişmezsin onu...

Ben saygisizlik olmasin diye dinledim kadini ardindan kizkardesinden lafi yedim öylece evegeldim..

Anladım da
Sevgilin arayıp sana kızarkende mi saygısızlık olmasın diye sustun
Adam seni fena yaparım yoksa diye tehdit ediyo
Sen hala sevgilim diyebiliyosun ona

ailesi gerçekten çok görgüsüzmüş :19:
sevgilinde yangına körükle gitmiş sonrada birden annesini savunmaya geçmiş :44:

Inan bana bu dahadakötü..
Ay cnm cicim diye sever hep.. Hic caktirmadan laf sok r.. Zora gelincede aglar cekilir kenara..

Madem daha kötü
Sen bununla baş edebileceğini mi sanıyosun
Hele de şimdiden bu kadar içli dışlı olmuşken

Ben kayınvalidemi, beni istemeye geldiğinde gördüm ilk
Pişman da değilim doğrusu

Bende kendimi savundum..

napmaliyim?

Nasıl insanlarmışş öyle..Siz aranızda mesafe hıç mı bırakmadınız sevgilinizin ailesiyle?
Sizin dedıklerınız de bir hata yok ..Onların yaptıkları saygısızlık,görgüsüzlük resmen..
Sevgiliniz de işte annecii annesini tutuyor.Bu işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum canım.Kardeşinin yaptıgıda çok saygızca bir davranış.Paraları var durumları sızden ıyı dıye böyle kendılerini üstün mü görüyorlar..
Sevgilinizin yanınızda olmasıı gerekiyor yoksa böyle gitmez gibi.

Vay arkadas ne gunlere kaldik, resmen cop dedi haaa cusss yaaaa, hadi gorumce cahil desen kaynana kac yasinda kadin.

Ama boylelerine helal olsun hem lafi koyup insani kiskirtirlar sonrada masuma safa yatarlar, bak ne guzel aklamis kendini ogluna karsi, sense acik sozlu oldugundan hakliyken haksiz durumuna dusmussun.

Benim anladigim bunlar seni istemiyor ama kaleyi icten fethediyorlar, siyaset politika boyle goturuyor isi.

Bir iliskiyi bitirmek kolay degil anliyorum seni ama bu insanlara karsi sanirsam hic bir zaman kendini ifade edemezsin. Soylenenler cok onur kirici ona ragmen sevgilin annesine vicdan yapti, senin onurun nolucak.

İyi dusun ben e coluk cocuga karisinca isler daha sarpa sararsa sen cok yipranirsin, ailesi her daim kendini korur cunku cocugunu nasil tava getirecegini biliyor anladigim kadariyla. Esin olursa eger zaten belli bi guven almak her nekadar guvenseniz bile birbirinize 4-5 yil surer. Ve sen ozamana kadar bu politikalarla aile olunca basedebileceksen lafim yok.

Fitne amacli degil sadece uyari amacli soyluyorum. Seviyorsan Allah yardimcin olsun.

Back
X