eşim olacak adam bana bunu diyecek valla gözünün yaşına bakmam...ne demek yaa ayıp be çöpünü getirme ne demek?
sen kim oluyorsun ki benim en kıymet verdiğim çeyizime çöp muamelesi yapıyorsun...
beni ailemi nasıl küçümsersin hangi hakla.....
bunları söylerdim senin yerinde olsam...
bu dünyada paradan değerli şeyler var mesela SAYGI ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ TEVAZU gibi...
ama kv adayında maşallah bunların zırnığı yok...özellikle insan gelinine nasıl bu kadar tepeden bakar..yazıklar olsun ya bu zengin kisvesi adı altında kodamanlık taslayan saygısız görmemiş insanlara....
ne zengin insanlar var, ama öyle kalpleri var ki, öyle mütevaziler ki zengin olduklarını sezemezsin bile...
parayla zengin olunur sadece, ama adam olmak için para değil başka meziyetler gerekir...
senin yerinde olsam beni ve ailemi bu kadar küçümseyen bir aileye asla gelin gitmem..ömür boyu ezecekler ve ezileceksin...hep boynun bükük olacaksın...eşin bile daha şimdiden anasını savunuyor, sen evlendikten sonra çok kötü şeyler yaşayacaksın canım...
aklını başına al....sonra çok gelip ağlarsın burda...
gönlü zengin birini bul...o seni öyle bir sever ki, dünyalara değişmezsin onu...
Saygida kusur hic etmedim..kizkardesi olsun hep laf soktular be sustumm.. Ama bende insanim benimde duygularim var.
Sevgilim her firsatta seni kimse ezemez derdi,, noldu? Beni nasilda gzl ezdi gecti annesi.. Üstelik suanda bei aramiyor bile.
Haklisin hayatim boyunca evlenmem yanliz kalirim,beni kücümseyen bir ailenin yamas olmam..