• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun yoksa ailesindemi?

eşim olacak adam bana bunu diyecek valla gözünün yaşına bakmam...ne demek yaa ayıp be çöpünü getirme ne demek?
sen kim oluyorsun ki benim en kıymet verdiğim çeyizime çöp muamelesi yapıyorsun...
beni ailemi nasıl küçümsersin hangi hakla.....
bunları söylerdim senin yerinde olsam...
bu dünyada paradan değerli şeyler var mesela SAYGI ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ TEVAZU gibi...
ama kv adayında maşallah bunların zırnığı yok...özellikle insan gelinine nasıl bu kadar tepeden bakar..yazıklar olsun ya bu zengin kisvesi adı altında kodamanlık taslayan saygısız görmemiş insanlara....
ne zengin insanlar var, ama öyle kalpleri var ki, öyle mütevaziler ki zengin olduklarını sezemezsin bile...
parayla zengin olunur sadece, ama adam olmak için para değil başka meziyetler gerekir...
senin yerinde olsam beni ve ailemi bu kadar küçümseyen bir aileye asla gelin gitmem..ömür boyu ezecekler ve ezileceksin...hep boynun bükük olacaksın...eşin bile daha şimdiden anasını savunuyor, sen evlendikten sonra çok kötü şeyler yaşayacaksın canım...
aklını başına al....sonra çok gelip ağlarsın burda...
gönlü zengin birini bul...o seni öyle bir sever ki, dünyalara değişmezsin onu...

Saygida kusur hic etmedim..kizkardesi olsun hep laf soktular be sustumm.. Ama bende insanim benimde duygularim var.
Sevgilim her firsatta seni kimse ezemez derdi,, noldu? Beni nasilda gzl ezdi gecti annesi.. Üstelik suanda bei aramiyor bile.
Haklisin hayatim boyunca evlenmem yanliz kalirim,beni kücümseyen bir ailenin yamas olmam..:42:

Kayınvalidenin davranışları evet gerçekten büyük bir problem ama bence eş adayın daha da kocaman bir sorun.
Seni şimdiden suçluyor ve hatalı olduğu halde annesini savunuyorsa işin çoook zooor...
Evlendiğin zaman yaşayacağn sorunların habercisi bu olay bence.
Ne sana ne ailene saygıları yok bu durumları değişmeden evlensende sıkıntı yaşayacağına inanıyorum.

Kızlar sizin derdiniz nedir ?

Evlenmeden SEVGİLİNİZİN AİLESİYLE niye vıcık vıcık olursunuz?

SEVGİLİNİN ANNESİ SANA ALENİ HAKARET ETMİŞ

SAAT KONUSU DAHA VAHİM ! OĞLUNU ALIP SINIF ATLAYACAGINI DÜŞÜNEN SENİ KÜÇÜMSEYEN BİR HANIMLA NEDEN AYNI MASADA OTURMAYA DEVAM EDERSİN?

Oğlusuna şikayet etmen çok zoruna gitmiş! Ağlamış---oğlusunu doldurmuş---üzerine salmış...

SENİ VE KONUNU NEREDEN TUTSAK ELİMİZDE KALICAK?

Bu kadar aleni hakaret edilmiş.neden masada cevabını kendin vermedin?

Yaşınız kaç ?

Sevgilin önce bir bardak suda fırtına kopartmış şimdi SENİ BİR DAHA AİLESİNİ ÜZERSEN FENA YAPACAKMIŞ HAAA!

Pasta niye götürüyorsun ?Gittigin yer-- kişi sana ikramda bulunsun?

NE O AİLEDEN NE O ERKEK ARKADAŞTAN BİR HAYIR GELMEZ SANA...

Kimse evde kalmıyor.

ERKEKLER DÜNYANIN 8. HARİKASI DEĞİLLER.

ÖNCE İÇİNE İÇİNE GİRİP TÜRLÜ SIKI FIKILIKLARLA FETHETTİĞİNİZ KAYINVALİDELER SONRA ZIRT DİYE KAPININ DİGER YANINDA KALMIYOR...

Sevgiliyi tek başınıza sevseniz ve sadece yaşınıza uygun flört etseniz başınıza bunlar gelmeyecek.

Dibine girdiginiz yaranmaya ça lıştıgınız her aile sizi aşağılayacaktır--devir zaten kötü...

Kız dedigin naz tarafıdır.Bu gönüllülük hali oldukça neslin hali fena...

KONU SAHIBI KARDEŞIM bu yazılanlarin çıktısıni al ve odana as lütfen. Sende,ailende kıymetlisiniz lütfen kendi değerinizi düşürmeyin.

sen annesi sana hakaret ederken susmakla zaten en büyük saygısızlığı kendine yapmışsın. ben bu duruma düşsem size bundan sonra beni hatırlatacak küçük bir hediye bırakıyorum der çöp kutusunu o kadının başına geçirir beni böyle bir durumda iki laf edip savunmadığı için sevgilimi bir güzel aşağılar çeker giderdim. evet ben çok öfkeli ve söylenen, yapılan şeylerin altında asla kalmayan biriyim. bana bir laf söyleyene on katını söylerim ama en pasif insan dahi sizin yaptığınızı yapmaz, yapmamalı. bari eve girmeden üstündeki giysileri çıkarttırıp bir güzel banyo yaptırsaydılar sana. malum üstündekiler çöp ve sen onları giyerek kirlenmişsindir. .

sevgilin de ana kuzusunun önde gideni iki ağlamış hemen tavlamış oğlunu. anne anne diye yapışmış ayaklarına. bu durum yaşandıktan sonra beni bir daha arama diyen, bana kimse böyle hakaret edemez diyen sen olmalıydın. hala aramaz beni ne yapmalıyım diyorsun. sana dönerse hakettiği okkalı bir tokattır bence. ezdirme canım kendini. bu ne böyle sadece sana değil ailene de hakaret ettiler. o eve gelin olursan bir besleme parçasıydı çöpten çıkardık hanım ettik diye gezinir ortada bu kadın. sen de artık sağolasın hanımım karnım doyuyorsa sizin sayenizdedir diye minnet eder etek öpersin. valla bu kadınla bu sevgiliyle seni bekleyen gelecek bu gibi. Selam vermeye layık bir aile değil görgüsüzler.

biraz fazla sinirlendim sanki. bana yapılmış gibi hissettim bir an. tahammül edemiyorum kendini yere göğe sığdıramayan insanlara. :52:

diğer konunu da şimdi okudum. canım sen saf mısın daha da yaşın çok genç. bu adamla ömür geçer mi? aç gözünü hem görgüsüzler hem de sevgilin evine hizmetçi arıyor. okumana bile karşı okumuş, işi olan kadın fazla itaatkar olmaz ekonomik özgürlüğü vardır kendini ezdirmez. e tabi böyle bir eş de sevgilinin işine gelmez. ne zeki çocuk. :ssz:

Son düzenleme:
bi de abartmış mıyım diye mi soruyorsun? neden ezdiriyorsuuz kendinizi böyle ya bazen çok kızıyorum genç kızlara.o kadın ve kızı kim ki sana bu lafları diyor sende susup oturuyorsun sonrada oğlu arayıp emirler yağdırıyor.nasıl bi yüz göz olma durumu bu.annelerimiz bu lafların yarısını dese basarız çığlığı ama.

ben olsam o görümceyi bi güzel yolar k.valideye ağznının payını verir sevgiliyi de hayatıma bir daha girmemek üzere silerdim.bu insanlardan ne köy olur ne kasaba.

[/I]
Kızlar sizin derdiniz nedir ?

Evlenmeden SEVGİLİNİZİN AİLESİYLE niye vıcık vıcık olursunuz?

SEVGİLİNİN ANNESİ SANA ALENİ HAKARET ETMİŞ

SAAT KONUSU DAHA VAHİM ! OĞLUNU ALIP SINIF ATLAYACAGINI DÜŞÜNEN SENİ KÜÇÜMSEYEN BİR HANIMLA NEDEN AYNI MASADA OTURMAYA DEVAM EDERSİN?

Oğlusuna şikayet etmen çok zoruna gitmiş! Ağlamış---oğlusunu doldurmuş---üzerine salmış...

SENİ VE KONUNU NEREDEN TUTSAK ELİMİZDE KALICAK?

Bu kadar aleni hakaret edilmiş.neden masada cevabını kendin vermedin?

Yaşınız kaç ?
20

Sevgilin önce bir bardak suda fırtına kopartmış şimdi SENİ BİR DAHA AİLESİNİ ÜZERSEN FENA YAPACAKMIŞ HAAA!

Pasta niye götürüyorsun ?Gittigin yer-- kişi sana ikramda bulunsun?

NE O AİLEDEN NE O ERKEK ARKADAŞTAN BİR HAYIR GELMEZ SANA...

Kimse evde kalmıyor.

ERKEKLER DÜNYANIN 8. HARİKASI DEĞİLLER.

ÖNCE İÇİNE İÇİNE GİRİP TÜRLÜ SIKI FIKILIKLARLA FETHETTİĞİNİZ KAYINVALİDELER SONRA ZIRT DİYE KAPININ DİGER YANINDA KALMIYOR...

Sevgiliyi tek başınıza sevseniz ve sadece yaşınıza uygun flört etseniz başınıza bunlar gelmeyecek.

Dibine girdiginiz yaranmaya çalıştıgınız her aile sizi aşağılayacaktır--devir zaten kötü...

Kız dedigin naz tarafıdır.Bu gönüllülük hali oldukça neslin hali fena...

haklisin..ben bi baktimki can ciger kuzu sarmasi olmusum..üstelik sevgilim ailesini ziyazet etmek istembdigim zamanlarda hep soru yarattigi icinde mecbur kaldim..
Kadina cwp wermedim cünkü sok oldum.. Normal bir insan nasl böyle birsey söyler?
Onun seviyesine inemedi.. Beni yikan sevgilimin bkdr anne manyagi cikmasi.. Nasil olurda onlari korur bn hakarete ugramisken?

[/I]

haklisin..ben bi baktimki can ciger kuzu sarmasi olmusum..üstelik sevgilim ailesini ziyazet etmek istembdigim zamanlarda hep soru yarattigi icinde mecbur kaldim..
Kadina cwp wermedim cünkü sok oldum.. Normal bir insan nasl böyle birsey söyler?
Onun seviyesine inemedi.. Beni yikan sevgilimin bkdr anne manyagi cikmasi.. Nasil olurda onlari korur bn hakarete ugramisken?

Beklentin ne ki? Sana ÇÖP MUAMELESİ YAPMIŞ BİR ANNENİN YETİŞTİRMESİ ???

İnsan bir an durup düşünmeden böyle bir DANGALAKLIK yapamaz.

Hepsi hesaplı kitaplı...

KENDİ ANNENE ANLAT İSTERSEN.AZICIK EMEK VERDİYSE SANA KÜPLERE BİNECEKTİR!

KAPIMA ASLA GELMESİNLER DİYECEKTİR!

KAYINVALİDE ADAYININ YAPMAK İSTEDİGİ ŞEY DE BU !!!

SENİN ŞU AN ŞOK İÇİNDE KALIP BU SÜRECİ YÖNETEMEYECEGİNİ BİLMİŞ...

SESSZİ VE DERİNDEN YAPMIŞ YAPACAGINI...

OĞLUŞU DESEN TAM BİR UYDU! HOŞ OLMAYANI YOK !

BENDE KIZ ANNESİYİM.ANNEN OLSAYDIM ÇOK KIZARDIM.HOŞ KIZDIM YA:))

Sen sen ol ŞAHSİYETİNE,AİLENE YAPILAN HAKARETE LAF SOKMAYA SUSMAYI '' TERBİYEDEN SAYMA''

Esas terbiyesizlik onların yaptıkları.VEE ÖZÜR DE DİLESELER BUNU VEYA BENZERLERİNİ YAPMAKTAN VAZ GECECEK İNSANLARA BENZEMİYORLAR...

Hakkında hayırlısı...ben olsam tecrübe der arkamda bırakırdım :)))

Ayyy öfff ne olur affetme ,affetsende dönüp ayyy biz barıştık diye yazma ne olur.Demin okudum birini içim şişiyor içimmmmmm....

Önceki konunuza da yazmıştım
Sevgilinizin size saygısı yok ki
Bağıra çağıra bir ilişki yürütecek, okumanızı engelleyecek vs vs
Bir uzmandan yardım alması lazım...

Aşk mı kariyermi diyordunuz ya önceki konunuzda
Aşkı seçtiğinizde sadece sevgilinizle değil bir de kayınvalidenizle uğraşacaksınız bu konunuzda bunu da görmüş olduk
Umarım sizde en kısa zamanda görürsünüz yaşayacağınız olası tabloyu...

Bu daha baslangiciysa.. bunun daha nisani, dugunu, evliligi var. Sen daha ne firtinalar gorursun bu kadindan!! birde sevgilini dolduruyor!! ohooo sevgilin seni savunup doldurusa gelmezseydi tmm derdim. Ama doldurusa gelen adamla ugrasilmaz!.

Kıyafetlerini vs her şeyi çöp olarak görüyo gayet açık bi'şekilde küçük görmüş "Allah razı olsun yea:37:" deseydin.
Ailesi tam olarak sonradan görme gibi nasıl sustun? O yaşına bakamadan öyle konuşuyosa pardon yanlış mı anladım ne çöpü deseydin? Saygı olayını abartıyoruz bence bazen... Saygı da kusur etmeyelim diye tepene çıkmasına izin mi vericeksin.

Ayrıca daha sevgiliyken "seni çok fena yaparım" diyebiliyo. Adam resmen aileme saygısızlık yaparsan dayağı yer kırar dizini oturursun demiş.

Son sözüm bu adamdan da ailesinden de bi'cacık olmaz seviyorum diye evlenirsen çok mutsuzum diye konu açarsın.

Senin balık baştan kokmuş.

Canım ne yapmayı düşünüyorsun ?

ztn 3 yilimi verdigim kisi beni buyuzden aramiyor sormuyor.. Bende aramicam.. Benim icinde bitti..yrn
ona aiz herseyi yok edicem.. Hepsini..
Kolay deil ama yaicak baska birseyim yok.. Hep bir ailem olsun istemistim,..ama nasip deilms.. Böyle insanlardan ztn aile olmaz.. Bende okulumu bitirir masterimi yaparim allah nasip ederse..

bi de abartmış mıyım diye mi soruyorsun? neden ezdiriyorsuuz kendinizi böyle ya bazen çok kızıyorum genç kızlara.o kadın ve kızı kim ki sana bu lafları diyor sende susup oturuyorsun sonrada oğlu arayıp emirler yağdırıyor.nasıl bi yüz göz olma durumu bu.annelerimiz bu lafların yarısını dese basarız çığlığı ama.

ben olsam o görümceyi bi güzel yolar k.valideye ağznının payını verir sevgiliyi de hayatıma bir daha girmemek üzere silerdim.bu insanlardan ne köy olur ne kasaba.

Farkettimde ben bugune kdr kendmdn cok twaiz verdim.. Ilkönce sevgilim dhdigim adam beni ezdi simdide ailesi.. Ama yeter artik!

sen annesi sana hakaret ederken susmakla zaten en büyük saygısızlığı kendine yapmışsın. ben bu duruma düşsem size bundan sonra beni hatırlatacak küçük bir hediye bırakıyorum der çöp kutusunu o kadının başına geçirir beni böyle bir durumda iki laf edip savunmadığı için sevgilimi bir güzel aşağılar çeker giderdim. evet ben çok öfkeli ve söylenen, yapılan şeylerin altında asla kalmayan biriyim. bana bir laf söyleyene on katını söylerim ama en pasif insan dahi sizin yaptığınızı yapmaz, yapmamalı. bari eve girmeden üstündeki giysileri çıkarttırıp bir güzel banyo yaptırsaydılar sana. malum üstündekiler çöp ve sen onları giyerek kirlenmişsindir. .

sevgilin de ana kuzusunun önde gideni iki ağlamış hemen tavlamış oğlunu. anne anne diye yapışmış ayaklarına. bu durum yaşandıktan sonra beni bir daha arama diyen, bana kimse böyle hakaret edemez diyen sen olmalıydın. hala aramaz beni ne yapmalıyım diyorsun. sana dönerse hakettiği okkalı bir tokattır bence. ezdirme canım kendini. bu ne böyle sadece sana değil ailene de hakaret ettiler. o eve gelin olursan bir besleme parçasıydı çöpten çıkardık hanım ettik diye gezinir ortada bu kadın. sen de artık sağolasın hanımım karnım doyuyorsa sizin sayenizdedir diye minnet eder etek öpersin. valla bu kadınla bu sevgiliyle seni bekleyen gelecek bu gibi. Selam vermeye layık bir aile değil görgüsüzler.

biraz fazla sinirlendim sanki. bana yapılmış gibi hissettim bir an. tahammül edemiyorum kendini yere göğe sığdıramayan insanlara. :52:

diğer konunu da şimdi okudum. canım sen saf mısın daha da yaşın çok genç. bu adamla ömür geçer mi? aç gözünü hem görgüsüzler hem de sevgilin evine hizmetçi arıyor. okumana bile karşı okumuş, işi olan kadın fazla itaatkar olmaz ekonomik özgürlüğü vardır kendini ezdirmez. e tabi böyle bir eş de sevgilinin işine gelmez. ne zeki çocuk. :ssz:

Aynen öyle.. Kendni cok zeki saniyor.. Ve ben bu adamin oyununa her seferinde geliorm..ama kesin ve kesin bitiricem okulumu o hayatimda olsun olmasin..

Beklentin ne ki? Sana ÇÖP MUAMELESİ YAPMIŞ BİR ANNENİN YETİŞTİRMESİ ???

İnsan bir an durup düşünmeden böyle bir DANGALAKLIK yapamaz.

Hepsi hesaplı kitaplı...

KENDİ ANNENE ANLAT İSTERSEN.AZICIK EMEK VERDİYSE SANA KÜPLERE BİNECEKTİR!

KAPIMA ASLA GELMESİNLER DİYECEKTİR!

KAYINVALİDE ADAYININ YAPMAK İSTEDİGİ ŞEY DE BU !!!

SENİN ŞU AN ŞOK İÇİNDE KALIP BU SÜRECİ YÖNETEMEYECEGİNİ BİLMİŞ...

SESSZİ VE DERİNDEN YAPMIŞ YAPACAGINI...

OĞLUŞU DESEN TAM BİR UYDU! HOŞ OLMAYANI YOK !

BENDE KIZ ANNESİYİM.ANNEN OLSAYDIM ÇOK KIZARDIM.HOŞ KIZDIM YA:))

Sen sen ol ŞAHSİYETİNE,AİLENE YAPILAN HAKARETE LAF SOKMAYA SUSMAYI '' TERBİYEDEN SAYMA''

Esas terbiyesizlik onların yaptıkları.VEE ÖZÜR DE DİLESELER BUNU VEYA BENZERLERİNİ YAPMAKTAN VAZ GECECEK İNSANLARA BENZEMİYORLAR...

Hakkında hayırlısı...ben olsam tecrübe der arkamda bırakırdım :)))

Ayyy öfff ne olur affetme ,affetsende dönüp ayyy biz barıştık diye yazma ne olur.Demin okudum birini içim şişiyor içimmmmmm....

Beni aramiyor zaten.. Son sözü anneme düsmanmissin sen dedi ve birdaha yazmadi.. Benim devam etme gibi bir gücüm yok.. Annem taniyor du ailesini ve kesin kesin istemiyorlardu o aileyi..ben dinlemedim.. Durumu anlattigimda bn sana dedim dedi sinirlendi..
Kararliyim güclü olucam dönmücem..ben sevdigim adami yazi yolda birakmamak adina allah korkum oldugundan birakmadim.. Ama bendeinsanim:(
Bana aldiklari esyalari napim? Gerci ck f zla degerli birsey yok ama ... Bende kalmasin.. Göndermek kabalik olurmu? Yada onlarin dilinden konusayim parasini göndereyim?

Sevgilin ayarli bir sekilde bile seni savunamayan saf birsey galiba. Git anana bagir cagir diyen kim, adam gibi anlatsaymis derdini. Sonra da donup sana bagirdi he... Sevgilin komik duruma dusmus. Ailesi de gorgusuz, saygisiz anlasilan.

Senin de sevgili olarak bu kadar insanlarin evine girip cikman dogru degil. Benim bildigim, erkek anneleri oyle surekli kendilerine gelip giden, daha kiz arkadas sifatindayken ailedenmis gibi gelip giden kizlara deger vermiyorlar. O kizin da dedigi gibi sanki onlara yaranmak icin ugrasiyormus izlenimi verirsin iste boyle. Kadin da gorgusuzse seninle alay etme hakkini kendinde bulmus demek ki. Bununla ayrilir misin bilmem ama bir daha sevgilinin ailesiyle bu kadar icli disli olma.

Kargoya ver gönder eşyaları, bunun için bile muhatap olma derim. Para filan gönderme onların seviyesine düşmüş olursun. Keşke en başta sınırı çizseydin. Ben olsam ne mesajına ne aramasına cevap vermezdim. Seni fena yaparım ne demek ya? Senin ailen yok mu ne cürretle söylüyor bunu sana. Hayır sen ne diye susuyorsun? Nezaket, nezaketten anlayan insanlar içindir sevgilin ve ailesi gibi görgüsüz karaktersiz insanlar için değil. 3 yılını böyle değmeyecek bir adamla geçirdiğini bu olaydan sonra iyice anlamış olmalısın, bir gününü daha heba etme derim.

ne sevgilinden nede ailesinden sana hayır gelmezmiş zaten gerçek yüzlerini görmen iyi olmuş ileride pişman olmazsın böylece.

Oha diyeceğim kusura bakmayın ama.

Yani nedir bu dedikleri o bayanın, kardeşin, sevgilinizin. Şaştım kaldım doğrusunu söylemek gerekirse. Bu şekilde devam edersen eğer ömür boyu devam edecek bu patavatsızlık, görgüsüzlük..

Allahım yani değişmeyecek insanlara versen parayı keşke. Sorun %1500 ailesinde. Sevgiline kırıldığını söylemekle iyi yapmışsın. Ben olsam çok fena şeyler söylerdim. Beni küçümsedikleri an hallederdim bu işi yani. Yazık sevgiline utanmadan birde sana mı laf ediyor. Çok üzüldüm :(

Canım kafanı karıştırmak istemem ama ona şu an sevgilim demen bile hata. Seni hak edecek biriyle devam edersin hayatına inşallah. Sen üzülme. Sen herkesten daha da kıymetlisin , unutma sakın bunu :(((

konunuzun başlığına uygun cevapla başlıycam

sorun sizde ailesiyle zaten içli, dışlısınız nasıl insanlar olduklarını bildiğiniz halde sürekli laf sokmuşlar sizde sürekli susmuşunuz

bu susmanız sadece kayınvalide adayınada değil görümce adayındanda laflar yiyorsunuz onada susuyorsunuz.
bugün bunları yapan insanlar evlenince size kucakmı açarlar sanıyosunuz,bunlar bence sizin iyi günleriniz
yazılarınızı okudum hala aramadı diyosunuz ve aramasını bekliyosunuz,arasa hemen yelkenleri indireceksiniz.

malesef sadece sevgi yetmiyor bir ilişkide hatta evlilikte iki taraflı saygı,hoşgörüde gerekli bunlar sizin ilişkinizde sıfır
bence yol yakınken vazgeçin,yoksa kafanızı çok taşlara vurursunuz ama iş,işten geçmiş olur

Merhaba kizlar, bana acil yardim gerek..cok kötüyüm.. Daha önceki konumda sevgilimden bahsetmistim..
Herneyse.. Ben annemle ve kardesimle birlikte yasiyorum.. Zengin deiliz ama durumumuz gayet iyi yani bir eksigimin oldugunu dusunmuyorum.sevgilimin ve ailesinin durumu oldukca iyi. Dün sevgilim ve ailesiyle oturuyoruz..annesi döndü ve bana dediki:" cnm buraya tasinirken evlendiginde ltfn cöpünü getirme.. Herseyini evde birak kardesine ver.. Caputa ihtiyacimiz yok.. Bi ztn sana aliriz.. Sakin sakin cöp getirme cantalarini falan birak evde" dedi.. Agzimi bile acmadim saygisizlik yapmamak icin.. Sevgilim cok pahali bir saat almis.. Bende aa güzelmis dedim kadin hemen sakasina vurup "gözü kaldi ztn pahali ya" dedi.. Sonra kücük kiz kardesi benden yasca kücük olan sürekli laf sokuyr.. Birseyimi bir yerde unuttugmda:"nekdr pasaklisin sen,annem abim hic sevmez böyle insanlari .."
Pasta yapip,getirdigimde:"way abimin gözüne girceksin bize iYi davranip "diyor ama bu agzindan düsmüyor..

Canim acayip SIKILDI.. Herzama sustum ama snra dayanamadim ve sevgilime :" annen niye beni kücük görüyor.? Benim hicbir eksigim yok niye benim esyalarim ona göre cöplük?cok kirildim.. Kardesinde bana saygi göstermiyor ..ama kimseyi benim yuzumden kirma sadece kirldigimi gzl bir dille anlat "dedim
Nyse bunlar evde kawga etmis sevgilim bagirmis cagirmis kizmis.. Bana sahip cikmis evt ama ya sonra? Sonra beni aradi ve dediki:" senin yuzunden annemle kawga ettim.. Sen nasil bir insansin..herkes seni seviyor.. Sen herseye aliniyorsun.. Birdaha aileme tavir almicaksin birdaha sikyaetci olmucaksin.. Seni cok fena yaparim ..annemle barismaya gidiyorum yazik kadin agliyor"dedi..
Bende kendimi savundum..

Sizce ben gercektnmi abartmisim?gercektn hassasmi davranmisim? Beni kücük görmeye hakki varmi?
Sevgilim beni aramiyor msjda atmiyor..sesim cok cikiyormus annesineden sikayet olma hakkim yokmus..
napmaliyim?

evet gercekten abartmissin cunku ailenin sana aldigi seylere cop demisler susmussun..ufacik velet laf sokmus susmussun..adam seni tehdit etmis sevgimlim diosun gercekten abartmissin..belki seviosun belki gecen zamanina aciosun ama acik secik ortada seni ve aileni kucuk gormusler asla insan gibi gormicekler ve seni hep ezecekler bunu evlendikten sonra esinde yapacak..yol yakinken don bacim....seni resmen zengin ogullarina yamanmaya calisan fakir kiz gibi gormusler.onlar belki zenginler ama o parayla annenin aldigi copleri alamazlar sana o kadar degersiz iste kazanclari..zengin olmuslarda insan olamamislar..girme iclerine cikasiya canin yanar

Kadın Aliye RONA'nın 2013 versiyonu gibi ...
Görümce olacak kızda zengin şımarık olanlardan..
Damat adayı ise ana kuzusugillerden ...

kv bu lafları ederken nişanlın nerdeydi keşke siz o anda cevap verseydiniz terbiyenizi bozmadan.

bu olanlardan sonra aranız bozulacak va malesef şimdi düzelse bile ilerde hep karşınıza çıkacak.nişanlının yaptığı hiç hoş değil.sonuçta ssıen ona git annene bağır hakaret et demedin. balık baştan kokar.iyi düşün derim hakkında hayırlı

Back
X