Bende mi tuhaflık var eşimde mi

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar ben daha evlendiğimde ilk günden beri eşimde bişey dikkatimi çekiyor. İlk bir ay ilişkiye giremedik zaten. Benim korkularım yüzünden olduğunu söylüyor.. Her neyse sonrasında da çok istekli gelmedi bana yeni evli biri gibi değildi. Ya biz yanlış bilgilendirildi yeni evliler çok istekli olur diye. Hergün hergün ilişkiye girmek ister diye.. Adam umursamıyordu hevesi yok gibiydi. Neyse haftada bir iki kez oluyordu. Ben bişey diyince de hergün hergün olmaz diyordu. Bana bahane buluyordu yok göğsün küçük yok bilmem ne.. Zaman geçti bir yıl sonrası en azından doğum sonrası daha iyi gibiydi. Ama yine o zamanlarda araya on beş gün girse bile evde annesi olduğu zaman hiç istemezdi mesela... Şimdi de araya bir hafta giriyor örneğin ben de artık bişey demiyorum istiyorsa kendi söylesin diye yatıp uyuyor. Üç yıllık evliyim bunlar normal mi tamam yorgunluğunu vs anlıyorum ama.. Bana tuhaf geliyor ya.. Bir iki ay önce yine araya on beş gün falan girdi bir gün sordum sen neden hiç istemiyorsun diye bana bağırdı kızdı zaten bir haftasında adet oldun bir hafta yorgundum dedi.. Birinci önceliğin o dedi alla aşkına bana akıl verin

Hergun hergun olurmu ya
Erkekleri niye seks manyagi olarak goruyoruzki.
Haftada 1 . 2 gayet normal olani.
Esinizde bi anormallik yok.
Seks dediginiz sey kisiye ozeldir kimi hergun ister kimi ayda 3 . 5 defa .

Eşi mi tuhaf? Her gün cinsel ilişkiye girmek isteyen konu sahibi mi normal?

Haftada bir iki iyidir ablacım ne yapçaksın her gün? 15 gün sevişmediniz diye adam iktidarsız değildir, herkeste dönem dönem isteksizlik olur. Biraz özleyin birbirinizi. 2-3 aydır yapamayanlar var, onlar napsın???

Bence evlilikle ilgili çok ciddi problemleriniz yoksa sorun yapmayın bu konuyu
Bence herşey cinsellik değil
Tamam onunda yeri var ama dediğim gibi bunun dışında mutluysaniz birbirinizi mutlu ediyorsaniz çok takilmayin

Ama "gogsun küçük kısmı "hiç hoş değil ayipsadim o kısmı

Merhaba kızlar ben daha evlendiğimde ilk günden beri eşimde bişey dikkatimi çekiyor. İlk bir ay ilişkiye giremedik zaten. Benim korkularım yüzünden olduğunu söylüyor.. Her neyse sonrasında da çok istekli gelmedi bana yeni evli biri gibi değildi. Ya biz yanlış bilgilendirildi yeni evliler çok istekli olur diye. Hergün hergün ilişkiye girmek ister diye.. Adam umursamıyordu hevesi yok gibiydi. Neyse haftada bir iki kez oluyordu. Ben bişey diyince de hergün hergün olmaz diyordu. Bana bahane buluyordu yok göğsün küçük yok bilmem ne.. Zaman geçti bir yıl sonrası en azından doğum sonrası daha iyi gibiydi. Ama yine o zamanlarda araya on beş gün girse bile evde annesi olduğu zaman hiç istemezdi mesela... Şimdi de araya bir hafta giriyor örneğin ben de artık bişey demiyorum istiyorsa kendi söylesin diye yatıp uyuyor. Üç yıllık evliyim bunlar normal mi tamam yorgunluğunu vs anlıyorum ama.. Bana tuhaf geliyor ya.. Bir iki ay önce yine araya on beş gün falan girdi bir gün sordum sen neden hiç istemiyorsun diye bana bağırdı kızdı zaten bir haftasında adet oldun bir hafta yorgundum dedi.. Birinci önceliğin o dedi alla aşkına bana akıl verin
Bence adamla çok uğraşmanın. Bende eşimin annesinin evinde olmaz yani yapamam . ama size yakınlaşması için kadinliginizi kullanabilirsin :)

Her gün her gün olmaz ya:KK12: Şahsen ben bıkardım.
Not: Yeni evliyim :süslü:

kaç yıllık evlisiniz
evlenmeden önce nasıldı peki? yukarıda bir arkadaş da sormuş

sizde bi anormallik gormedim.
Adam cikip insan gibi durumu aciklamiyor da gogsun kucuk bilmem ne diyerek seni aşagliyor.
sen de 1 ay suratina bakma neden diye sorarsa seninki kucuk ondan istemiyorum dersin.

ahhhaaaa güldürdün beni ya ....Allah seni güldürsün

Hergun hergun olurmu ya
Erkekleri niye seks manyagi olarak goruyoruzki.
Haftada 1 . 2 gayet normal olani.
Esinizde bi anormallik yok.
Seks dediginiz sey kisiye ozeldir kimi hergun ister kimi ayda 3 . 5 defa .
Her gün hergün diye ilk zamanlar için konuşmuştum

Back
X