Bende mi tuhaflık var eşimde mi

Kişiden kişiye değişir ama bana göre bu çok büyük bir sorun. 2 haftadan bahsediliyor. Bana 3-4 gün bile uzun geliyor.:KK17:
Ama bu eşler arasındaki karşılıklı uyum ve çekime göre değişir.
Eşiniz de durumdan şikayetçi olsa bir doktora görünsün diyeceğim ama önce eşinizin kafasındaki algıyı değiştirmeniz gerek. Göğsün küçük gibi bahaneler üreteceğine kendi küçük libidosunun farkına varabilmeli. :KK14:

Keşke herkes eşini seçerken cinsel açıdan uyumunu da göz önünde bulundurarak seçebilse:KK51:

bizde çocuk için bir var bir yok devam ediyoruz ,
geçen dedim ki bir hmaile kalsaydımda sen kurtulsaydın bu işten dedim

dogru diyon vallahi bune yaaa iliklerim kurudu diyor , bazı erkekler böyle

bizde çocuk için bir var bir yok devam ediyoruz ,
geçen dedim ki bir hmaile kalsaydımda sen kurtulsaydın bu işten dedim

dogru diyon vallahi bune yaaa iliklerim kurudu diyor , bazı erkekler böyle
Benimkide şunun şurasında altı ay kaldı diye gün sayıyo oda benim iliklerimi kuruttu :KK70:

Yani şimdi yorgun olabilir araya zaman girebilir bunlar normal şeyler.
Haftada 2 de bence anormal değil.
Tuhaf olan eşinizin tepkileri.

Aha da benlik bir konu :)))

Ben olsam şahsen boşanırdım... Ne demek her gün sevişemem ???
Belki de anormal olan benim bilmiyorum ama bırakın her günü ben non stop sevişebilirim...

Ayrıca eşinizin bahaneler uydurup sizi aşağlaması hiç ama hiç normal değil. Size saygısı yok, bedeninize yok, ihtiyaçlarınıza hiç yok. Şimdi ben size boşanın desem haksızmı olacağım ?

Göğüslerin küçük nedir ya?
Nikah kıyılırken evet dedikten sonra lok diye küçülmedi ya bu göğüsler?
Öyle sevip evlendi, evlenmeseydi o zaman.
Asıl sorun bu bence, hani o laftan sonra buz gibi olman lazımdı hatta yanaştığında "almıyım canım ya göğüslerim küçük sana gelmez" demen lazımdı. Sinir olunası bir tip.

Merhaba kızlar ben daha evlendiğimde ilk günden beri eşimde bişey dikkatimi çekiyor. İlk bir ay ilişkiye giremedik zaten. Benim korkularım yüzünden olduğunu söylüyor.. Her neyse sonrasında da çok istekli gelmedi bana yeni evli biri gibi değildi. Ya biz yanlış bilgilendirildi yeni evliler çok istekli olur diye. Hergün hergün ilişkiye girmek ister diye.. Adam umursamıyordu hevesi yok gibiydi. Neyse haftada bir iki kez oluyordu. Ben bişey diyince de hergün hergün olmaz diyordu. Bana bahane buluyordu yok göğsün küçük yok bilmem ne.. Zaman geçti bir yıl sonrası en azından doğum sonrası daha iyi gibiydi. Ama yine o zamanlarda araya on beş gün girse bile evde annesi olduğu zaman hiç istemezdi mesela... Şimdi de araya bir hafta giriyor örneğin ben de artık bişey demiyorum istiyorsa kendi söylesin diye yatıp uyuyor. Üç yıllık evliyim bunlar normal mi tamam yorgunluğunu vs anlıyorum ama.. Bana tuhaf geliyor ya.. Bir iki ay önce yine araya on beş gün falan girdi bir gün sordum sen neden hiç istemiyorsun diye bana bağırdı kızdı zaten bir haftasında adet oldun bir hafta yorgundum dedi.. Birinci önceliğin o dedi alla aşkına bana akıl verin

bayılıyorsunuz durmadan ilişkiye valla ya

Canım yazın evde oturmaktan mı bosluktan mı nedir, akşam olsa da eşim gelse diye düşünüyordum.esim bile şasirırdı bu kadar istedigimi görmemis hić.simdi de seminerdi bayramdı okul acıldi derken 2-3 haftadır cinselliğin konusunu bile etmiyorum.eşim garibim bir ara yeltendi ama onda da kız uyandi gece yanımıza geldi:))) libidom o kadar düstü ki aylarca olmasa da olur gibi su an benim icin cinsellik....cünkü yorgunum.cocuk sesi akşama kadar, nöbeti ders anlatması ayakta durması falan yoruyor beni.yani demek istiyorum ki eşin gercekten yoruluyordur belki iş yerinde.yorucu bir işi mi var?

Zorlamayın.bir de siz başlatın.o daha güzel bence.eşinizin de hosuna gidecektir.belki sizin de istemediğinizi düşünüyordur bu yüzden söylemeye cesaret edemiyordur belki de yorgundur , geçicidir.....

Ama sürekli değilse iki haftada bir olması sorun olmamalı.haftada 1-2 de iyi yani.simdi gelir buraya övünenler."ay benim eşim her gün her gün istiyor " diyenleresin de sen de normalsiniz.moralini bozma canım.arada olur öyle libido düşmeleri....

herkesin libidoau farklidir ancak esiniz gario bir sekilde ofkeleniyor bu problemden dolayi..

ben ıkı seyı tuhaf buldum
cınsellıgın ılk sırada tutulması
hergun pılav yenır mı ?

ıkıncısı esının gogsun kucuk gıbı asagılayıcı cumleler kullanması
bukadar ofkelı olması falan ...
ıkısıde bırbırınden ıtıcı geldı bana
ıkınızdede sorun var bence

haftada 1-2 bızım aılemızde normal :KK70: bızım kafamız okadar yogun beyın okadar calısıyor kı o ıse fırsat kalmıyor belkıde ondan bılmıyorum :KK70:

bence eşinde cinsel isteksizlik var, başka bir durumlarda olabilir. doktorlar 2 günde 1 durumunun iyi olduğunu söylüyor. normalinde bu olduğunu düşünüyorum.

Göğsün küçük ne demek?
Önemli olan işlevi değil miydi :KK45:
Bu adam bu kadar umarsızsa bildiğin isteksiz işte.
Haftalık ilişki sayısı eşlerin karşılıklı isteğiyle örtüşmeli... demek ki senin libidon daha fazla..
Bence sen bu adama tatlı niyetine mesir macunu felan yedir.:olamaz:
Yoksa ömrün boyunca ne zaman isteyecek diye beklersin.

Benim eşime bu konuda kızdığım ve taktığım nokta çalışma saatlerimiz uymadığı için genelde ben evde yokken mastürbasyon yapıyor gibi geliyor bana çünkü geldiğimde hep duş almış oluyor genelde.. Dışarda birini görünce direkt kalçasına bakıyor ama evde benleyken o adam gidiyor yerine uyuşuk tembel yorgun ve isteksiz bir adam geliyor. Bu en başlarda da böyleydi. Yani yeni evli bir erkek gibi hevesli değildi

erkekliğine leke sürdürmeyince sizi bir güzel karalıyor valla. bunun belli sebepleri olabilir . mesela libidosu düşük bir erkek olabilir iş yerindeki durumundan kaynaklı olabilir vs vs 3 yıldır size bir şey bulduğuna göre mesir macunu vs yedirip hormonlarında mı problem var bakabilirsiniz :D

Benim eşime bu konuda kızdığım ve taktığım nokta çalışma saatlerimiz uymadığı için genelde ben evde yokken mastürbasyon yapıyor gibi geliyor bana çünkü geldiğimde hep duş almış oluyor genelde.. Dışarda birini görünce direkt kalçasına bakıyor ama evde benleyken o adam gidiyor yerine uyuşuk tembel yorgun ve isteksiz bir adam geliyor. Bu en başlarda da böyleydi. Yani yeni evli bir erkek gibi hevesli değildi

eşiniz kaç yaşında çok merak ettim yada sizden önce düzenli bu konularda ilişki yaşamış mı çünkü sanırsam gazetede okumuştum evlenmeden çok fazla mastürbasyon yapan erkeklerin evlilikteki yatak hayatına adapte olamadıkları mastürbasyonu aradıkları yazıyordu eşinizin problemi bu olabilir bu mesajınızdan yola çıkarak ...

Back
X