- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istediğinizi anlamadımBugun El Değmemıs Ask filmini izledım,orada basroldakı kız gıbısınız ızleyın derım:):)
eşiniz kaç yaşında çok merak ettim yada sizden önce düzenli bu konularda ilişki yaşamış mı çünkü sanırsam gazetede okumuştum evlenmeden çok fazla mastürbasyon yapan erkeklerin evlilikteki yatak hayatına adapte olamadıkları mastürbasyonu aradıkları yazıyordu eşinizin problemi bu olabilir bu mesajınızdan yola çıkarak ...
eşiniz kaç yaşında çok merak ettim yada sizden önce düzenli bu konularda ilişki yaşamış mı çünkü sanırsam gazetede okumuştum evlenmeden çok fazla mastürbasyon yapan erkeklerin evlilikteki yatak hayatına adapte olamadıkları mastürbasyonu aradıkları yazıyordu eşinizin problemi bu olabilir bu mesajınızdan yola çıkarak ...[/QUOTE 30 yaşında
Nasıl yanibence sen bu dediğimi bir araştır evde yapabileceğin bir şey var mı
eşiniz gibi mastürbasyona alışkın kişileri bu huylarından nasıl kurtara bilirsiniz bunu araştırınNasıl yani
Ne demek
istediğinizi anlamadım
Filmi bilmem ama gerçek hayatta duyduklarımız bunlardı ben açıkçası şaşırmıştımfilmde sizin gibi bir durum vardı dedım.
Sahsen ewet yenı ewlıler cok daha sık bırlıkte olurlar ve erkek kadının peınden kosar ılk aylarda.Ama sanırım sizin durum şüphelı
Evet bunu araştırmak lazım doğru söylüyorsuneşiniz gibi mastürbasyona alışkın kişileri bu huylarından nasıl kurtara bilirsiniz bunu araştırın
Sebep bu demedi laf arasında söyledigogsun kucuk ne demek ya...bu muymus sebep
siz de onun x uzvunu eleştirseniz ne olur acabaSebep bu demedi laf arasında söyledi
Evet öyle zatengöğüslerin küçük ne ya sıkışınca bok atan ilkokul çocukları gibi![]()