bende paylaşayım dedim :)

hepinizi görünce çok heveslendimm bende açayım dedim yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. bunlar bulabildiklerim eklemeye devam edecğm ..

İnsan heveslenip aldıkça alıyor. Beğenerek aldığın şeyleri severek de kullanacaksın inş

Allah hepsini güle güle kullanmayı nasip etsin,hepsi güsel

Sende pasta seversin galiba aynı setten bende de var.Ama daha hiç keki 2ye bölmek nasip olmadı

Son düzenleme:
aynen aynen pasta yapmakta yemekte çok anlamlı benm için iyi günlerde kullanmak nasip olur inş hepimize ..

Allah İyi Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..
Ütün Harika..
Bende Aynısını Kullanıyorum..

amin canm saol ütüden memnun olmana çok sevindim çok araştırarak almadğm için bir ara pişman olmuştum :44:

Ben Ütü Yapmaya Bayılırım..
O Yüzden Bunu Tercih Ettim..
Evimin En Özel Eşyasıdır..
İçin Rahat Olsun..

Hepsi çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah o ütüden bende aldım çeyizime iyikide almışım ütü hakkında yorum yapmış arkadas çok mutlu oldum :))

canım hepsı cok guzel gulerek kullan utunun detayını verebılırmısın tam olarak tefalın hangı urunu?

Hepsi çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah o ütüden bende aldım çeyizime iyikide almışım ütü hakkında yorum yapmış arkadas çok mutlu oldum :))

amin hepimize inş ütüye bende çok sevindim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…