bende paylaşayım dedim :)

herşeyin çok güzel canımm..
mutlu güzel günlerde kullan inşallahh..

canım çok güzel çeyizciklerin ağız tadıyla kullan inş.

canım banyo takımını almak için biraz acele etmişsin sanki =)=)belki banyom farklı bir renk olur diye ben aksesuar almaya cesaret edemiyorum açıkçası ama o mavi takımları çok beğeniyorum...
herşeyin çok güzel güle güle kullan :82:

canım tşk ederimmm beğendiğm tkm oydu ne olursa olsn onu alcktm zaten o yüzden çıksn aradan dedm klozet tkmını uydurursm sorun çıkmaz diye düşndm hem içinde her renk var sırıtmaz çok :))

evet çok renkli cıvıl cıvıl bir banyon olacak heralde...
koçtaştan mı aldın canım koçtaşta aynısından görmüştüm havlusu falanda vardı istersen tamamla

evet çok renkli cıvıl cıvıl bir banyon olacak heralde...
koçtaştan mı aldın canım koçtaşta aynısından görmüştüm havlusu falanda vardı istersen tamamla

yok canm başka yerden almştm ama koçtaşta olduğunu biliyrm çok saol:)

gayet var canım uzun hikaye ama nikah düğn konuşmaya ne gelen var ne giden kayınpeder ben yaparm diyor kayınvalide ben yokum param yok diyor iyice karıştı işler

Allah yardımcın olsun, sıkıntılı durumlar, öyle iyi anlıyorum ki.. inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatırsınız

canım güzel günlerde kullan hepsini:) askılarını nerden aldın acaba?

Yeniler yolda görmek ve eklemek için sabirsizlaniyorumm uzun zaman oldu ve derler ya zaman en iyi ilaç gercekten öyle tam kesinlesmemekle beraber guzel adımlar atıldı Bayramı'da ağlatırsak ne mutlu bize

her şey gönlünce olsun canım güzel çeyizlerini biran önce kullanmak nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…