Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hic sorma yaa.sen gene 1 ayda almissin ben 2-3 haftada bile almistim o kadarolsun ya ona da razıyım ki yani razı değil çok çok kabul ederim yani gitsin gitsin 55 olayım da artık :) birden alınan kilolar psikolojiyi allak bullak ediyo 54lerden 60a çıkmak ne demek ya üstelik sadece 1 ay içinde :S
kesinliklevala 4-5 bile çok çok çok iyi, zaten kilomuz çok olmadığı için 4-5 bile çok ama iyi yani yine de ,az az verelim ki geri almayalım kalıcı verelim :)))
canim temizlige daldim unuttum nooluurr kusura bakmaaaŞimdiye kadar kimse ses vermedi???
ayy hic sorma yaa.sen gene 1 ayda almissin ben 2-3 haftada bile almistim o kadar(
kesinlikle)
canim temizlige daldim unuttum nooluurr kusura bakmaaa
Bu bir haftada katılacağını bildiren ama kilo bildirmeyen arkadaşları da yazdım.Eğer isterlerse ekleriz yeni durumlarını
nazlıbahar 68.8 67.7 -1.100
canfunerda 55 54.4 -0.600
mehay 64 64
sevgi77 58.8 59.4 +0.600
katre99 68 68
cansubilal 79
cementa 61
angelinaballerina
Hadi yeni haftamız hayırlı olsun![]()
Bu bir haftada katılacağını bildiren ama kilo bildirmeyen arkadaşları da yazdım.Eğer isterlerse ekleriz yeni durumlarını
nazlıbahar 68.8 67.7 -1.100
canfunerda 55 54.4 -0.600
mehay 64 64
sevgi77 58.8 59.4 +0.600
katre99 68 68
cansubilal 79
cementa 61
angelinaballerina
Hadi yeni haftamız hayırlı olsun![]()
Ben teşekkür ederim ufacık bişey
(Ama konuyu sahiplenmeme yardımcı oluyor:))
İnşaallah bu hafta yediklerimi ve toplam kalorilerini yazacağım
Hadi bakalım diyorum kendime!!!!!!
kızlar ben bu yaz tam 23 kilo verdimsize önerim mutlaka spor yaparak zayıflayınn. ben hiç spor yapmadan zayıfladım ve vücudum çook sarktııı
spora yeni başladım inşallah toparlarım kendimi ya offf :18:
ben bugün müslimi aldım ,çavdar ekmeğimi de aldım :) hadi hayırlısı :)
bencede artik don canim ...yavas yavas bende adapte olmalıyım gıdışat ii degıl pek(
sanada basarılar dılıyorum
:)) nasil adapte olmussan artik :))ay bugün 31 ymiş ya ben 1 eylül sanmıştım ,neyse yarın başlıyoruz nazlıbahar sen de gel :)
Ben teşekkür ederim ufacık bişey
(Ama konuyu sahiplenmeme yardımcı oluyor:))
İnşaallah bu hafta yediklerimi ve toplam kalorilerini yazacağım
Hadi bakalım diyorum kendime!!!!!!
ay bugün 31 ymiş ya ben 1 eylül sanmıştım ,neyse yarın başlıyoruz nazlıbahar sen de gel :)
selam kizlar nasilsiniz?yarin eylulun 1 i basliyormuyuz Ayca kaya diyetine?
Tmm cnm ins artik yavastan baslarim artikbencede artik don canim ...
:)) nasil adapte olmussan artik :))
yarin basliyoruz canim bende kellogs alicam bugun.uzerime yapisan su 64 kilodan kurtulmam lazim :))
hadi bakalim bekliyoruz menulerini takipteyiz :))
bencede artik don canim ...
:)) nasil adapte olmussan artik :))
yarin basliyoruz canim bende kellogs alicam bugun.uzerime yapisan su 64 kilodan kurtulmam lazim :))
hadi bakalim bekliyoruz menulerini takipteyiz :))