Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ben de sabah aç karnına tartıldım 54,2 geldim ,akşam tartılınca çok kötü oluyo bi de çok su içiyorum ya ondan çok çıkıyo

nette sorun var Mehayım giremiyorum eşimin cebinden girdim :( şimdi
dün unuttum kız neler yediğimi ama 6 dan sonra hiç bişi yememeyi başardım ,zaten bir hafta dayansam gerisi kolay

bugün ;sabah arkadaş ta kahvaltıdaydım zaten kahvaltıda limitim yok biliyosun geç yaptığımız için öğle yok
akşam da soslu makarna bir tabak
tamamdır yine bişi yok artık

bu soslu makarna da çok güzel oluyo ve de çok olay yapımı yazayım net düzelince ...

ben de sabah aç karnına tartıldım 54,2 geldim ,akşam tartılınca çok kötü oluyo bi de çok su içiyorum ya ondan çok çıkıyo

nette sorun var Mehayım giremiyorum eşimin cebinden girdim :( şimdi
dün unuttum kız neler yediğimi ama 6 dan sonra hiç bişi yememeyi başardım ,zaten bir hafta dayansam gerisi kolay

bugün ;sabah arkadaş ta kahvaltıdaydım zaten kahvaltıda limitim yok biliyosun geç yaptığımız için öğle yok
akşam da soslu makarna bir tabak
tamamdır yine bişi yok artık

bu soslu makarna da çok güzel oluyo ve de çok olay yapımı yazayım net düzelince ...
Ahh canim ya bir turlu karsilasamiyoruz gunduz ,soyle uzun uzun konusup birbirimizi motive edelim.gecen bekledim bekledim gelmedin takildin kaldin eylul anneleri topiginde :))
Sorma aksam tartilinca moralim sifir sabahta pek ic acici degil ama aksam daha beter.aksam 6 dan sonra yemiycem artik kararliyim.25 aralik esimin dogum gunu o gune 60 kilo olmak istiyorum...insallah olucak bu sefer...
olursun ben sana inanıyorum
Bende inaiyorum azmetsem hirs etsem ve bu hirs uzun surse olur ama uzun surmuyor canim ya sorun orda.tam iyi gidiyor derken bozuluyor motivasyonum :((

ya sorma bi arkadaşa tuvalet eğitimiyle ilgili bişiler yazıyodum yardımcı olmak adına

bugün de tamamdır ,6 dan sonra bişi yemedim ,ben artık tutucam kendimi anladım ,sen de tut canım bak nasıl veriyoruz kiloları

salı günü kayınvalide geliyor 1,5 ay kalacak ama ben yaparım yine diyetimi sorun olmaz yemekleri yine ben yapıyorum o hiç bişi ellemiyor ,ama annecim gelince tabi güzel güzel yemekler yapınca yiyorum :) neyse annem de Allah ın izniyle ocak sonu şubat başı gelecek o zamana kadar vermem lazım

Selaaamm kac gundur giremiyorum cok yogundum, bugunde islerim var ama insalh pazartesi spora basliycam ,o zaman hep yediklerimi ve yaptigim sporlarida yazicam..canfunerdam sen nasilsin nasil gidiyor?

Selaaamm kac gundur giremiyorum cok yogundum, bugunde islerim var ama insalh pazartesi spora basliycam ,o zaman hep yediklerimi ve yaptigim sporlarida yazicam..canfunerdam sen nasilsin nasil gidiyor?

puf puf puf tam ne güzel motive olmuştum ,bizim modem de arıza çıktı servise götürdü eşim,ne zaman olacak belli değil,modemin kartını telefonuma takıp giriyorum,tebi bu arada bana ulaşılamıyor ,bu yüzden çok giremicem bu arada ama akşamları oğlum uyuyunca girmeyi düşünüyorum inşallah ,sana yediklerimi yazınca iyi oluyodu diyet kör topal gidiyo yine de alden bırakmış değilim az önce tartıldım 54,3 takıldım kaldım :(

sen nasılsın canım ya ?

Mehay canım bizim taşınma ay sonuna doğru olacak, o yüzden toparlanma falan düzenli giremicem bi yerleşeyim burdayım yine ,aklım da hep burda olacak zaten ...

puf puf puf tam ne güzel motive olmuştum ,bizim modem de arıza çıktı servise götürdü eşim,ne zaman olacak belli değil,modemin kartını telefonuma takıp giriyorum,tebi bu arada bana ulaşılamıyor ,bu yüzden çok giremicem bu arada ama akşamları oğlum uyuyunca girmeyi düşünüyorum inşallah ,sana yediklerimi yazınca iyi oluyodu diyet kör topal gidiyo yine de alden bırakmış değilim az önce tartıldım 54,3 takıldım kaldım :(

sen nasılsın canım ya ?
ben biraz toparlanmaya basladim sanirim canim,64 de takilip kalmistim bu hafta geri 63 u gordum ama yinede cok siki bir diyet degil su anki yaptigim iyice sikmam lazim disimi 25 araliga kadar vermem lazim 3-4 kilo:26:
Mehay canım bizim taşınma ay sonuna doğru olacak, o yüzden toparlanma falan düzenli giremicem bi yerleşeyim burdayım yine ,aklım da hep burda olacak zaten ...

tamam canimcim , sen tasin yerles islerin bitince gel bekliyorum:ssz: :54::54:

Kizlar bende araniza katilabilirmiyim yine cok kilo aldim ve bugunden itibaren diyete baslamam lazim

68 kilodan 77 kilo olmusum derhal vermem lazim bana yardimci olurmusunuz hergun buraya yediklerimi yaziyim

Kizlar bende araniza katilabilirmiyim yine cok kilo aldim ve bugunden itibaren diyete baslamam lazim

68 kilodan 77 kilo olmusum derhal vermem lazim bana yardimci olurmusunuz hergun buraya yediklerimi yaziyim

Katil tabi canim,hosgeldin :)
Baya almissin hakikaten yas ve.boy.kac canim?

günaydın canım neti açmışken yazayım hemen gün içinde işlerim oluyo çünkü
taşındık biz ayın 14 ünde ,baya yerleştim ,kimseler yok kız bizden başka ,baharda gelirler kilolarla :)
dün tatıldım 54,1 ,kaldı anacım bu 4 ,bi yerleşeyim burdayım ...
öptüm çok seni ...

günaydın canım neti açmışken yazayım hemen gün içinde işlerim oluyo çünkü
taşındık biz ayın 14 ünde ,baya yerleştim ,kimseler yok kız bizden başka ,baharda gelirler kilolarla :)
dün tatıldım 54,1 ,kaldı anacım bu 4 ,bi yerleşeyim burdayım ...
öptüm çok seni ...

Tamam canim sen yerles gel bende gelicem ,bu hafta orucluyum zaten.ama beni hic sorma felaket kilo aldim :(( ne olur cabuk gel,motive olmam lazim :((

Kızlar bende grlmeyi denicem inş evdeki bilgisatarları esım yenileyım dıye aldı gıttı gidiş o gidiş ;) 2 haftadır dıyetteyım bende 67.8 den 65.9 a indim şükür 65.5 olayım spora baslıcam inş bu sbh ıtıbarıyla 65.9 um şükür yine
Mehayım kaç kilo oldun cnm cım
Benimde tasınma işlerım var sanırım yılbasından sonra olur

Kızlar bende grlmeyi denicem inş evdeki bilgisatarları esım yenileyım dıye aldı gıttı gidiş o gidiş ;) 2 haftadır dıyetteyım bende 67.8 den 65.9 a indim şükür 65.5 olayım spora baslıcam inş bu sbh ıtıbarıyla 65.9 um şükür yine
Mehayım kaç kilo oldun cnm cım
Benimde tasınma işlerım var sanırım yılbasından sonra olur

Sende hep donucrm diyosun ama sonra tik yok nazlisim :( hep yalniz kaliyorum burda...
Demek yine tasiniyorsun?Allah kolaylik versin...
Bende diyete yeniden basladim bugun,bir ara 60 kiloya dusmust simdi yine 64 olmusum.bugun tartildim ve basladim :))

Sende hep donucrm diyosun ama sonra tik yok nazlisim :( hep yalniz kaliyorum burda...
Demek yine tasiniyorsun?Allah kolaylik versin...
Bende diyete yeniden basladim bugun,bir ara 60 kiloya dusmust simdi yine 64 olmusum.bugun tartildim ve basladim :))

evet vala mehay haklı baharcım yoksun biz burda mehay la kaldık ben de taşınmadan dolayı giremedim ne zamandır :(
bütün gün iş yapıyorum akşam 1 saat oturuyorum bilgisayarın başına ,dün akşam kayınvalide ne yapıyosun saatlerce bilgisayarda demez mi :( atlayacaktım üstüne ,taşınmada bizleydi ama hiç bi iş yapmadı ,bütün evi tek başıma topladım tek başıma yerleştirdim ,bi taraftan yemek ,bulaşık yaptım hiç bişi yapmadı ,Allah tan çocuğa baktı neyse bu da bişeydir :(oğlum çok yaramaz çünkü
O yüzden mehay cım kayınvalide gitsin sonra geleyim buraya baksana batıyo hanıma bilgisayarda olmam ... 9 ocak ta gidecek ...

Back
X