• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende varim diyenlerin diyet günlügü

canım kilo bildirim cetvelini güncelliyorum ben ordan bakılır sandım ama istediğiniz gibi yazarım haftaya ,55.300 düm 55 olmuşum bu hafta performans dip,kötü ,hiç beğenmedim neyse önümüzdeki günlere bakıcaz

yok canım guncellemeyenlerde var mesela ben sureklı guncellerdım bu aralar bakamıyorum bıle kı guncellensede zor olur o sekıde tek tek

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

Yazının orjinali : Lahana Suyu Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook

bu benım acaıp sekerımı dusurmustu :(

sorun degil uzme tatli canini bende haftaya listede olurum...

;) anlayısın ıcın sagol cnm

tmm cnm ınsallah bende sana devretmıs bulunuyourm

:( maalesef cnm hatırlatmada yapmıstım ama sanırım dıkkate alınmadı cunku ınan hıc vaktım yok suan ayse melek benı ıstıyor ve bır oda camasır utu dlubenı beklıyor dısarı cıkmam lazım camasır asılı balkon ve yagmır yagıyor bı yandan da yıkanıyor snırım evde olmamamın cezası bunlar bana :(((

cnm keske bıldırımını yaparken baslık ataydı ozelden yapamıyorum dıye bılmedıgım ıcın bende dıkkate almadım haftaya yenı arkadasımızla bırlıke yenı lıstemızde bırlıkte olmak uere ınsallah
gezdin gezdin benide burda yalniz biraktin ,evde islerde birikti simdi cek cezani nazlis hehehehe :))))
canım kilo bildirim cetvelini güncelliyorum ben ordan bakılır sandım ama istediğiniz gibi yazarım haftaya ,55.300 düm 55 olmuşum bu hafta performans dip,kötü ,hiç beğenmedim neyse önümüzdeki günlere bakıcaz
tatlim listeyi senmi yapacaksin artik?

kızlarrr nerelerdesin ya

ben bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım ,şimdi kahve içiyorum ,akşama da tavuklu kabak yemeği ve salata var

kizlar iki gundur hic keyfim yok diuete motive olamiyorum.dun neysede bugun 6 dilim kek yedim sabahta kral kahvaltimi yapmistim zaten.aksama ekmek yemiyeyim bari olan oldu diyipte firinda balik yiycem sadece...

selam kizlar pek canim bisey istemedigi icin 2 galeta (150 kalori) 1 karper peyniri yedim ve sekerli cay ictim...
canfunerda canim sen hep kahvaltimi yaptim yaziyorsun sabah kahvaltisinda neler yediginide yazarsan bizede fikir olur canim.birde senin boyunla yasin kacti kiz unuttum ? :)

selam kizlar pek canim bisey istemedigi icin 2 galeta (150 kalori) 1 karper peyniri yedim ve sekerli cay ictim...
canfunerda canim sen hep kahvaltimi yaptim yaziyorsun sabah kahvaltisinda neler yediginide yazarsan bizede fikir olur canim.birde senin boyunla yasin kacti kiz unuttum ? :)

canım kahvaltıda çok limit yoktu önceden ama artık biraz onu da azalttım ,eşimin iş saatleri değişti o yüzden şu programlı diyeti tam saati saatine yapamıyorum ya ,gündüzleri evde ,diyetimi boızmuyorum kesinlikle de saatler uymuyo ,sanırım programlı diyeti daha uygun bi zamanda yapıcam

peynirli yumurtadan 4-5 lokma ,salatalık ,yarım domates,az peynir,biraz pide
öğlen iki kayısı yicem ve akşamaaaa şu meşhur mantarlı,kaşarlı ,fırında balık var bugün :)

aralarda yeşil çay,özel içecek,bol su

canım kahvaltıda çok limit yoktu önceden ama artık biraz onu da azalttım ,eşimin iş saatleri değişti o yüzden şu programlı diyeti tam saati saatine yapamıyorum ya ,gündüzleri evde ,diyetimi boızmuyorum kesinlikle de saatler uymuyo ,sanırım programlı diyeti daha uygun bi zamanda yapıcam

peynirli yumurtadan 4-5 lokma ,salatalık ,yarım domates,az peynir,biraz pide
öğlen iki kayısı yicem ve akşamaaaa şu meşhur mantarlı,kaşarlı ,fırında balık var bugün :)

aralarda yeşil çay,özel içecek,bol su

hmmm agzimin sulari akti :))
fotosunu yukle yapinca bakalim nasil olmus :)
bu arada boyunu ve yasini yazmayi unutmussun ;)

sabah:2 galeta,1 karper peynir ve sekerli cay.

ara:1 dilim kek ve kahve

oglen:1 tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt,1dilim ekmek ve 1 cay bardagi ice tea.

ayy gene cokmu olmus yaa?

ben seni daha kucuk saniyordum kiz ayni yastaymisiz meger :)) ama ben 11 gun sonra 31 olucam sanirim sen 83 lusun sanirim ;)

82 liyim canım, benim de ocakta 31 bitecek inşallah aynı yaştayız :) tatlı biraz fazla olmuş senin ,benimde akşam fazla oldu biraz şu an rahatsızım az yemeye alışmışım ya ...

82 liyim canım, benim de ocakta 31 bitecek inşallah aynı yaştayız :) tatlı biraz fazla olmuş senin ,benimde akşam fazla oldu biraz şu an rahatsızım az yemeye alışmışım ya ...
evet farkindayim fazla oldu ama aksam sadece salata yedim :) orantiladim sanirim...
evet ayniymis yasimiz 7 ay buyuksun sadece :))
cocuklar kac yasindaydi?kac sene oldu evleneli?
benim 10 sene nikah olali 11 sene oldu.yani kanunen 11 ama gercekte 10 :)) oglusum 4 yasina girecek 2 ay sonra ..

gunaydin kizlar dun gece surekli midem bulanti hala da biraz var :( daha bisey yemedim birazdan bir servis tabagi buyuklugunde lavas ekmegine 1 yumurtadan omlet yapip durum gibi yapip yiycem.evde hiiccc bisey kalmadi ogleden sonrada alisverise cikarim...
sizler ne alemdesiniz?nazlibahar nerdesin yaa? :(( boyle anlasmamistik :(

Mehay nerde bu hatunlar ya ,geçmiş olsun canım

benim eylül 25 te 3 yıl bitecek evleneli ,eylül 14 te de oğlumun iki yaşı bitecek hayırlısıyla ,yaş olunca hemen yaptık çocuğu :)))))

Back
X