bende yardım istiyorum...

gur_bet

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.276
23
358
Batman
Merhaba benimde adet düzensizliğim var prolaktinim yüksek bunun içinde son 20 gündür ilaç kullanıyorum.Ben 3 aydır adet göremiyorum bunun üzerine dr. gittim ,bana adet söktürücü ( T...sal) verdi..ilaç biteli tam 10 gün oldu ama hala adet olamadım. dr 15 gün daha bekleyelim dedi ve bana pko olabileceğimi söyledi...Ama ultrasonla baktığında herhangi bişey dememişti.yumurtalıklarında gayet normal olduğunu söylemişti...Açıkçası doktoruma çok güvenemedim.Sizce hangi testleri hangi tahlilleri yapmamız lazım.

merhaba adet için kullandığınız ilacın en gec 1 hafta içinde kanama yapması gerekir. gebelik testi bakılması şüpheli durumlarda önemlidir. adet gördüğünüzde 3. gün yumurtalık fonksiyonlarını gösteren testler bakılabilir. muayene ve test sonuclarınızla doğru bir tanı ve tedaviye gidilebilşir.

Merhaba benimde adet düzensizliğim var prolaktinim yüksek bunun içinde son 20 gündür ilaç kullanıyorum.Ben 3 aydır adet göremiyorum bunun üzerine dr. gittim ,bana adet söktürücü ( T...sal) verdi..ilaç biteli tam 10 gün oldu ama hala adet olamadım. dr 15 gün daha bekleyelim dedi ve bana pko olabileceğimi söyledi...Ama ultrasonla baktığında herhangi bişey dememişti.yumurtalıklarında gayet normal olduğunu söylemişti...Açıkçası doktoruma çok güvenemedim.Sizce hangi testleri hangi tahlilleri yapmamız lazım.

Cevabınız için teşekkür ederim...

Bugün 11. gün bitti ve sadece kahverengi sıvı geldi..Dr. hala 15 gün daha bekleyelim dedi...Sizce başka bi dr görünmelimiyim..Birde şöyle bi sorum olacak...ben uzun zamandır adet olmadığım için bir kaç ay düzenli adet olduktan sonra gebelik denemek istiyorum..yani vücudum normale dönsün istiyorum..Sizce buna gerek var mı ? Birde pko cinsel isteksizliğe sebep olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba kahverengi lekelenem başladıysa kanamanız başlayabilir. Cinsel isteksilik pco için tipik bir durum değildir. Adetleriniz düzene girmeden gebelik ihtimali az olacagından doğru bir planlama yapıyorsunuz. Herşey gönlünüzce olsun

cevabınız için teşekkür ederim...

Bugün 11. Gün bitti ve sadece kahverengi sıvı geldi..dr. Hala 15 gün daha bekleyelim dedi...sizce başka bi dr görünmelimiyim..birde şöyle bi sorum olacak...ben uzun zamandır adet olmadığım için bir kaç ay düzenli adet olduktan sonra gebelik denemek istiyorum..yani vücudum normale dönsün istiyorum..sizce buna gerek var mı ? Birde pko cinsel isteksizliğe sebep olur mu?

31,12,2012 de diyarbakırda farklı bi dr gittim..kendisi bana rahim duvarının çok kalınlaştığını söyledi..bana cytotec adında ilaç verdi vajinadan kullanmamı söyledi...aynı gün kanamam başladı ama çok az geldi ve sadece 2 gün sürdü...bende batmana döndüğümde burda bi dr göründüm ve rahim duvarının inceldiğini söyledi ...ben kendisine kanamanın çok az olduğunu söyleyince tüp kanalıyla karın boşluğuna atılabileceğini söyledi bu doğrumudur sizce..ve son olarak bana 3 ay diana35 kullanmamı söyledi..bu uygun bi tedavi midir? doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalabilirim?

merhaba muayene sonrasında doktorunuzun verdiği tedavilere buradan doğru ya da yanlış yazamam. ilaçlarınızı kullanınız. doğum kontrol haplarının kesilmesinin ardından ertesi ay hemen gebelik oluşabilir. ilaçlar kullanıldıkları ay için etkindir. sevgiler.

31,12,2012 de diyarbakırda farklı bi dr gittim..kendisi bana rahim duvarının çok kalınlaştığını söyledi..bana cytotec adında ilaç verdi vajinadan kullanmamı söyledi...aynı gün kanamam başladı ama çok az geldi ve sadece 2 gün sürdü...bende batmana döndüğümde burda bi dr göründüm ve rahim duvarının inceldiğini söyledi ...ben kendisine kanamanın çok az olduğunu söyleyince tüp kanalıyla karın boşluğuna atılabileceğini söyledi bu doğrumudur sizce..ve son olarak bana 3 ay diana35 kullanmamı söyledi..bu uygun bi tedavi midir? doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalabilirim?

Cytoteci bende kullandım şuan elimde fazla kalanlar var isteyene gönderebilirim. Reklam içerikli konu veya mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X