Bende yaşadım diyenler , sabret diyenler ...

FairyTale89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
1.221
1.142
83
İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum . :dua:

Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle. :KK12:

Son düzenleme:
Herkese merhaba biraz uzun olacak ama lütfen okuyup yardımcı olur musunuz :KK43:

4 senelik bir tanışmanın ardından çoook severek bir evlilik yapmıştım evlendikten sonra bütün büyü bozuldu tabi aynı çatı altında 2 yabancı olduk her geçen gün 4 senedir görmediğim duymadığım şeyler yaşamaya başladım evlendiğim insanı tanıyamaz olmuştum :KK43:
Hakaretler küfürler daha kötüsü her gün şiddet görmeye başladım, hamile kaldım ve o “cani” yüzünden şiddet gördüğüm için bebeğimi kaybettim:KK61:Çok borcu vardı evimi arabamı satıp onun için kredi çektim borçlarını sıfırladım maddi olarak ondan üstündüm ama hiç lafını etmezdim sonra daha kötüsü aldatıldım !
Bütün bunlara rağmen evet ENAYİLİK biliyorum evliliği kurtarmak için çabalarken yeni tayin olmuştum evlendiğimiz şehire ve beni hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım bir şehirde bir başına bırakıp terketti beni aldatmış olduğu sevgilisine koştu evden hiçbir şeyini almadan sadece çekip gitti ! Neyse.
Boşandım kurtuldum şükür ama şimdi bu yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın tabiki illa ki yaşayan vardır belki.
Ben yaşadıklarım yüzünden
maddi / manevi kayıp yaşadım onun yüzünden üzerimde yüklü miktarda borcu hala ödemeye çalışıyorum. Yaşadığım korkunç günler yüzünden psikolojik tedavi görüyorum aylardır çünkü buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de yaşadım.işimden istifa ettim.ailemin yanına döndüm kısaca bu adam hayatımı eline aldı tersine çevirdi alt üst etti ve yok oldu ...
1 sene olacak kendimi hala toparlayamadım ben her gün yaşadığım kabus günlerin acısını çekerken bu şahıs 1 senedir gününü gün ediyor duydugum gördüğüm kadarı ile resmen dünyanın en mutlu çiftleri sürekli gezme tozmalar resimler videolar ...
( ortak kişilerin söyleyip gösterdiği bunlar çünkü hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sırf karşıma çıkmasınlar diye )

Şimdi sizlere sorum şu bana bunca şeyi yaşatan insan nasıl olurda tökezlemez hiç nasıl bu kadar mutlu mesut hiç bir şey olmamış gibi yaşayabilir ? İlahi adalete sonsuz inanıyorum sabır ile bekliyorum ama gerçekten BENİM GİBİ BU DENLİ HAKSIZLIĞA MAĞDUR KALIP HAYATI ELİNDEN ÇALINAN BİRİLERİ VARSA BENDE YAŞADIM EVET SABRETTİM BEKLEDİM ONUN DÜŞTÜĞÜNÜ DE GÖRDÜM DİYENLER VAR MI ?
Çünkü sanki ömrümün sonuna kadar ben acı çekicem, o da dünyanın en mutlu insanı olarak hayatına devam edicek gibi .
Gerçekten bi nebze öfkem dinsin istiyorum , içim soğusun istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın hakkınızı helal edin. :dua:

Bu arada o şahış ile hukuki bi süreç içindeyim halaaa ama hiç bir sonuç alamadım henüz yavaş işliyor maalesef adli şeyler böyle. :KK12:
Bazı hesaplar ahirete kalır en kötüsü de budur. Hiç üzülme eden elbet bulur hiç şüphesiz Allah kimsenin ahını kimsede koymaz

Adli şeyler malesef böyle şeylerde yavaş işliyor kadına şiddet hayvana şiddet olunca konu hemen karşılığı oluyor.!
Şöyle düşün belki eşinin sana yaptıklarını o kadın da eşine yapacak.. Bekle sabret

Şiddet görüp, bebeğinizi kaybettiniz ve sizi terketti. En kötüsü aldatılmak mı?
Sağlıklı düşünemiyorsunuz, tedaviye devam edin.

O nasıl olursa olsun, siz iyi olun.
Orda cümleyi yanlış kurmuş olabilirim
30 yaşındayım ve hayatımdaki en köyü şey BEBEĞİMİ kaybetmiş olmak ... kalp atışlarını duyup içinizde bi canlının olması o mükemmel duygu maalesef ama kurtaramadım bebeğimi ve hayatımda unutamayacağım tek şey.

Son düzenleme:
Bastan beri bunlari cekmeyi tercih eden taraf oldugunuzu bilyosunuz demi.
Adam sizin ondan bosanmaniz icin elinden gelen ne warsa yapmis.Ama siz hala ve halaaaa inatla o kapida durmus gitmem de gitmem demissiniz.Bebeginizi dusurmussunuz en son adam da ayarlamis birini pislik mahlukat cikmis gitmis ki o hayatini yasamak istemis siz onla yasamak.Ve sonuc kurtulmussunuz sewinin ya borc harc para odenir insallah bi kolaylikla bunlari bosanma da mahkemede dile getirseydiniz avukatiniza keske.Onun orclarini odemeseydiniz.Ana karnindaki bebege sebep olan adam sizinde caniniza kast edebilirdi bunada sukur.Onlari yok sayip yeni hayat kurcaksiniz.Bundan baska sey yok

Sonuçu ne olursa olsun o hayvandan kurtuldugunuz için dua edin sukredin .. artık kendiniz için yaşayın siz ozelsiniz ve sizden bu dünyaya bi tane daha gelmeyecek boşverin kim ne yaparsa yapsın siz kendinizi mutlu etmek için uğraşın.. iş edinin hobi edinin çalışın borclarinizi ödeyin yeniden ev araba alın tabiri caizse kullerinizd3n yeniden dogun .. o şahıs ile ilgili haber getirenlere de yol verin gitsin ..

Orda cümleyi yanlış kurmuş olabilirim
30 yaşındayım ve hayatımdaki en köyü şey BEBEĞİMİ kaybetmiş olmak ... kalp atışlarını duyup içinizde bi canlının olması o mükemmel duygu maalesef ama kurtaramadım bebeğimi ve hayatımda unutamayacağım tek şey belki de.
Başınız sağolsun...
İyi ki aldatmış ve o kadınla gitmiş. Bu ilişkide tek iyi şey o. Kurtuluşunuz olmuş. Borç harçtan bahsetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Şu ortak tanıdıklara takıldım ben. Neden hala size o adamdan haber foto yolluyorlar. Bence onlara söyleyin size hiçbirşekilde o adamı hatırlatmasınlar. Böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz nihayet. Biraz geç olmuş ama değil mi? Keşke daha önce mesela borç yapmadan önce hayatınızdan çıkarabilseydinşz. Veya bebeğinizi kaybetmeden önce. Veya şiddet görmeden. Bukadar şeyi yapabilmesine birazda siz izin vermişsiniz. O yüzden bence öfkeniz kendinize. Hayat işte böyle. Bu dünya sınav dünyası burası böyle biryer. Artık kendinize acımayı bırakın. Siz de kendi hayatınızı yaşayın. O mutlu veya mutsuz sizi etkileyemez artık. 3 günlük dünya değer mi böyle harcamaya. Geçmişi bırakın artık. Kendi mutluluğunuza odaklanın.

Şöyle bir şey 4 sene içinde nerdeyse hiç tartışmayan imrenilen bir çifttik aynı çatı altına girince tamamen değişti huyu suyu. Ve ben böyle olacağını bilemezdim sonuçta ilşkimiz sıkıntılı geçse zaten evlenmezdim evliliğe sıcak bakmayan taraf bendim zor ikna etti mesela.
Çatırdılar başladığında boşanalım demedi ilk küfür ettiğinde ben boşancam dedim durdurdu,ilk şiddet gördüm ailemin yanına geldim geldi beni aldı özürler bilmem neler her gün özür dileyip ertesi gün yine yanlış yapan oydu.
Evet sonrasında sadece 1 kere oturalım konuşalım sorunlarımızı evliliği kurtaralım dedim kabul edip sadece 2 hafta düzgün davrandı ve sonrasında yine bozuldu. En ufak hatasında gitmek isteyen taraf bendim yani ve tabiki yatıp kalkıp şükür ediyorum ama EDEN BULUR MU ? BULUYOR MU ? MERAK EDİYORUM.

Sen kendin kendine yapmışsın.. ilk şiddette bıraksaydın daha az zararla kurtulurdun.. Sen izin verirsen sırtına binen çok olur.. iyi ki gitmiş de kurtulmuşsun gittigi kadına dua et seni bi pislikten kurtarmış dolaylı yoldan da olsa.. seni boşamasa çekip gitmese siddet görecektin ve birgün sen boşanmak istesen de boşamayacaktı seni.. bu şer görünen olay hayır olmuş ve kurtulmuşsun bence.. biri bana kotuluk yapsa yanımda durup hayatımı mahvedecegine ne şekilde olursa olsun terketmesine göbek atardim kurtuldum diye..

Şöyle bir şey 4 sene içinde nerdeyse hiç tartışmayan imrenilen bir çifttik aynı çatı altına girince tamamen değişti huyu suyu. Ve ben böyle olacağını bilemezdim sonuçta ilşkimiz sıkıntılı geçse zaten evlenmezdim evliliğe sıcak bakmayan taraf bendim zor ikna etti mesela.
Çatırdılar başladığında boşanalım demedi ilk küfür ettiğinde ben boşancam dedim durdurdu,ilk şiddet gördüm ailemin yanına geldim geldi beni aldı özürler bilmem neler her gün özür dileyip ertesi gün yine yanlış yapan oydu.
Evet sonrasında sadece 1 kere oturalım konuşalım sorunlarımızı evliliği kurtaralım dedim kabul edip sadece 2 hafta düzgün davrandı ve sonrasında yine bozuldu. En ufak hatasında gitmek isteyen taraf bendim yani ve tabiki yatıp kalkıp şükür ediyorum ama EDEN BULUR MU ? BULUYOR MU ? MERAK EDİYORUM.
O özürler paranız içindi. Para bitti öyle gitti. Eden bulur mu bilmem. Sizin için içten dileyeceğim bulmasını. Lütfen siz hayatınıza odaklanın.

Evet kusura bakmayın yaptığınız enayilik. Kendinize saygınız olsaydı bütün bunlara katlanmazdiniz. Yok muydu sizi uyaracak. Sağlığınız yerinde değil psikolojik tedavi goruyormyssunuz maddi kayıp yaşamışsınz işinizden istifa etmisiniz. Hakaret şiddet de varmış. Bütün bunlara ne için katlandiniz evliliginiz devam etsin diye. Ortada evlilik denen şey yokken.

Eski eşinizin tokezlemesini istemek yerine kendi hayatınıza bakın artık. Ben inancli biriyim elbette ilahi adaletin olduguna inaniyorum.

Adamın düştüğünü görmeyeceksiniz. Çünkü vaktiyle sizi dövmüş susmuşsunuz hakaret etmiş borç yaptırmış aldatmış susmuşsunuz. Kendi hakkınızı aramamışsınız ki evren ya da karma ya da kader niye sizin yerinize arasın. Belki şimdi de yeni sevgilisi aynı sizin gibi dayak yiyip aldatılıp susuyordur o da ileride burada konu açıp ilahi adalet umar. Vaktiyle darp raporu alıp davayı açsaydınız kendi adaletinizi kendiniz sağlardınız

Hanımlar ben bu adamı senelerce çekmedim zaten ben sadece 2 ay evli kaldım , ilk şiddet gördüğümde tabiki evi terkedip ailemin yanına geldim.ayrıca ruh sağlığım yerinde çok şükür sadece el bebek gül bebek büyütüldüm o evin içine girip ilk defa cehennemi yaşadım çok iyi bir işim çok şükür maddi manevi üst seviyede biriydim psikolojik destek alıyorum alma sebebim İLK DEFA YAŞADIĞIM KORKULAR , TRAVMALAR , KAYBETTİĞİM BEBEĞİM BENİ ÇOK ETKİLEDİ O YÜZDEN BİRAZ DAHA HIZLI TOPARLANMAK ADINA EVET PSKOLOJİK DESTEK ALIYORUM.

Adamın düştüğünü görmeyeceksiniz. Çünkü vaktiyle sizi dövmüş susmuşsunuz hakaret etmiş borç yaptırmış aldatmış susmuşsunuz. Kendi hakkınızı aramamışsınız ki evren ya da karma ya da kader niye sizin yerinize arasın. Belki şimdi de yeni sevgilisi aynı sizin gibi dayak yiyip aldatılıp susuyordur o da ileride burada konu açıp ilahi adalet umar. Vaktiyle darp raporu alıp davayı açsaydınız kendi adaletinizi kendiniz sağlardınız
Sustuğumu nerde okudunuz ?
Aldatıldığımda sustuğumu nerde okudunuz ?
Dava açmadığımı , hakkımı aramadığımı nerde okudunuz ???
Darp raporu almadığımı nerde okudunuz ??? Söyler misiniz ??
Bir oh demediğin kalmış ya konumu güzelce okuyup bir KADIN olarak en azından hiç bir yorumun yoksa geçmiş olsun der geçmenizi beklerdim bu denli yargılamak çok yersiz lütfen yani.

Sabretmek en güzeli inan bana. Yakın arkadaşım birisi tarafından kandırılmıştı. Önce umut verdi çocuk buna sonra da başka birisi ile sevgili oldu. Tabi ağır bir süreç yani kolay diyemem asla demem de zaten. Ama sonra ne oldu?? Çocuk bağırsaklarından rahatsızlandı bir yatağa bağımlı hale geldi ameliyat üzerine ameliyat geçirdi. İlahi adalet çok güzel işliyor yapman gereken tek şey beklemek biliyorum en zoru da beklemek zaten ama bekle bak mevlam neylerse güzel eyliyor...

Back
X