Bende zayıflıyorum :)

GFBETUL

RTE
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
58
0
96
İstanbul
Merhaba herkese ben 17 yaşında 1.60 boyunda 71 kilo bi kızım bu güne kadar çok diyet yaptım ama ya ben dayanamadım bozdum yada erkek arkadaşımın gazıyla fazla yedim :( ama artık gercekten kilo vermek istiyorum benim sorunum bacaklarımda gerçekten çok kalın berbat bi haldeler :( simit bölgemde var ama kilo vermeye başlayınca göbek ve yanlarım gidiyo o yüzden bacaklarımın incelmesini istiyorum :) bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başlıyorum :))) ilk hedefim 65 kiloyu görebilmek....sizinde tavsiyeleriniz olursa başarıcağımı biliyorum :) Allah yardımcımız olsunn

Bugünki kahvaltım:
1 domates
Haşlanmış yumurta
Kayısılı çay
Canım başka hiç bişey istemedi :( ekmeği zaten hayatımdan tamamen çıkardım ne beyazını nese kepeklisini falan yiyorum

Yeni uyandım hiç bişey yiyesim yok ama canım karpuz çekti biraz karpuz ve peynir yedim:9:
Ama kimse bişey yazmamış:5:

45 dakika kondisyon bisikleti ile çalıştım ve evi toparladım:21: 1.5 litre su içtim şuana kadar içmeyede devam ediyorum :7:

topiğin hayrılı olsun canım bende kalori sayımı ile diyet yapıorum topiğim var benimde
ben günde 1 dilim kızarmış ekmek yiyorum
bence 1 dilim kahvaltıda yemelisin yada en azında galeta
halsiz kalmayasın

bende şöyle yapıorum
sabah aç karna 1 bardak su 1 yeşilçay
1 domates 1 küçük salatalık
az peynir
1 dlm kızarmış ekmk
ara 2 kaşık yoğurt ile 1 tatlı kaşığı keten tohumu karışımı
öğlen genelde ya çorba
yada tek çeşit yemek
1 form çayı
akşam
sebze yada et yemeği
sebze yersem yoğurt yiyom
et yersem salata

yatmadan bi form çayı daha

bol su gün içinde
yürüyüş forsat oldukça mekik çekiorum
kaçamak hiç tavsiye etmem bi dafa yapınca devami gelior

bu kadar
bende boy 158
başlama kilo 72.6
şimdi 69.5 gibiyim

topiğin hayrılı olsun canım bende kalori sayımı ile diyet yapıorum topiğim var benimde
ben günde 1 dilim kızarmış ekmek yiyorum
bence 1 dilim kahvaltıda yemelisin yada en azında galeta
halsiz kalmayasın

bende şöyle yapıorum
sabah aç karna 1 bardak su 1 yeşilçay
1 domates 1 küçük salatalık
az peynir
1 dlm kızarmış ekmk
ara 2 kaşık yoğurt ile 1 tatlı kaşığı keten tohumu karışımı
öğlen genelde ya çorba
yada tek çeşit yemek
1 form çayı
akşam
sebze yada et yemeği
sebze yersem yoğurt yiyom
et yersem salata

yatmadan bi form çayı daha

bol su gün içinde
yürüyüş forsat oldukça mekik çekiorum
kaçamak hiç tavsiye etmem bi dafa yapınca devami gelior

bu kadar
bende boy 158
başlama kilo 72.6
şimdi 69.5 gibiyim
teşekkür ederim canım yorumun için:16: evet aslında yemem lazım ama bi kere yedim mi durduramıyorum kendimi o yüzden her zaman yemiyorum ama arada çok az yiyorum :) bende bugün çok düzenli yapamadım evde pek bişey yok annem işten gelince markete gidicez kendime göre bişeyler alcaz ve yarın daha iyi besleniceğimi düşünüyorum :) evet bi kere kaçamak yapınca hep yapıyo insan benim şahsen diyetlerim hep öyle bozuldu :14: Kilo ve boyumuz aynı sayılır umarım istediğimiz kiloya düşeriz :16:

umarım canım

benim topğim kalori sayımı işe yarıyor zerasebanın topiğine buyrun
arada senide beklerim

Akşam yemeğimide yedim ;
makarna salatası
domates salatalık
keşke makarna salatası yemeseydim pişman oldum ama zaten bütün gün az yemiştim o yüzden çokta bişey olmaz heralde:25: yemekten bi kaç saat öncede elma yemiştim ve 150 mekik çektim:) birazdan 45 dakika kondisyon bisikleti ile çalışıcam:15:

İlk günüm güzel geçti az yedim diğer günlere göre 3 litreye yakın suyumu içtim birazdan kayısılı çayımı içip uyucam :9: Yarın dersane var evde kahvaltımı yaparım dersane çıkışındada eti form falan alırım diye düşünüyorum yiyebilceğim başka bişey yok çünkü :14: Yarın görüşürüz iyi geceler günlüğüm :3:

Biraz peynir 1 salatalık haşlanmış yumurta birazda karpuz ile kahvaltımı yaptım birazdan dersaneye gidicem bol bol su içicem ve dersaneye gidip gelirken yaklaşık 20 dakika yürüyeceğim yol var :9:

Saat 2 gibi 1 simit yedim 7 dede son olarak 2 şeftali yedim ve 1 kâsede annem sütlaç yapmış onu yedim:1: spor yapamadım ama bugün çok yorucu bi gündü ve baya yürüdüm o yüzden spor yapamicam sanırım halim yok:43:

Bugün misafirlerimiz vardı bütün günüm nerdeyse dışarıda geçti o yüzden biraz ekmek yemek zorunda kaldım ama olsun yinede az yedim ve zaten çok yürüdük kaslarımın ağrıdığını hissediyorum :1:

Bugün kahvaltıda yumurta biraz domates salatalık peynir ve birazcık patates kızartması yedim :( ama tok karnına tartıldım tam 70 kilo çıkıyorum :9: 72 çıkıyodum diyete başladığımda :5:Yavaş yavaş zayıflıyorum sanırım çok mutluyum:8:

Merhaba herkese ben 17 yaşında 1.60 boyunda 71 kilo bi kızım bu güne kadar çok diyet yaptım ama ya ben dayanamadım bozdum yada erkek arkadaşımın gazıyla fazla yedim :( ama artık gercekten kilo vermek istiyorum benim sorunum bacaklarımda gerçekten çok kalın berbat bi haldeler :( simit bölgemde var ama kilo vermeye başlayınca göbek ve yanlarım gidiyo o yüzden bacaklarımın incelmesini istiyorum :) bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başlıyorum :))) ilk hedefim 65 kiloyu görebilmek....sizinde tavsiyeleriniz olursa başarıcağımı biliyorum :) Allah yardımcımız olsunn

bende yakında 17 yaşıma basacağım :) beende 1.60 boyundayım gecen kış 60 dım bu yaz 56 düştüm diyet yaparak ara ara yaptım diyetleri. şimdi 52 düşmeye çalışıyorum... ben bir haftada 2 kilo vermiştim belki az belkide çok sana göre bilmioyrum ama :) o hafta 5 gün 1 saat yürüyüş yapmıştım ve kilom benim bacaklarımdan kalçamda baya gitti. ilk defa şaşrıdım kalcamdan zayıfladım :D :D nasıl oldu bende bilmioyrum göbeğimde eridi ama tabiki bacaklar yine kalıın ah ah benimde kalım bacaklarım var. üst baldırlar biraz incelse içim cız etmicek hani :) birbirimize destek çıkalımda istediğimiz hedeflediğimz kilolara düşelim gerçi yarınn okul başlıyo nasıl beslenmeme dikkat ediceksem ... :) canım isteyince kilonuda verirsin hiç dert etme alışırsın .. deddiğim gibi hareket cidden çok etkili.

bende yakında 17 yaşıma basacağım :) beende 1.60 boyundayım gecen kış 60 dım bu yaz 56 düştüm diyet yaparak ara ara yaptım diyetleri. şimdi 52 düşmeye çalışıyorum... ben bir haftada 2 kilo vermiştim belki az belkide çok sana göre bilmioyrum ama :) o hafta 5 gün 1 saat yürüyüş yapmıştım ve kilom benim bacaklarımdan kalçamda baya gitti. ilk defa şaşrıdım kalcamdan zayıfladım :D :D nasıl oldu bende bilmioyrum göbeğimde eridi ama tabiki bacaklar yine kalıın ah ah benimde kalım bacaklarım var. üst baldırlar biraz incelse içim cız etmicek hani :) birbirimize destek çıkalımda istediğimiz hedeflediğimz kilolara düşelim gerçi yarınn okul başlıyo nasıl beslenmeme dikkat ediceksem ... :) canım isteyince kilonuda verirsin hiç dert etme alışırsın .. deddiğim gibi hareket cidden çok etkili.
Yorumun için teşekkür ederim canım :) of ben bi 50 li kiloları görsem:16: Zaten bacak zor ya zor inşallah gider :43:

2 ay pilatese gittim, her zamanki gibi yedim ve 1 kg bile veremedim ama herkes zayıfladığımı söyledi. Hatta bir arkadaşım "boyun mu uzadı" diye sordu :))))

Back
X