Bendeki alışveriş çılğınlığı

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Kızlar nedenini bilmiyorum ama kendimle savaş halindeyim
Gördüğüm her şeyi almak istiyorum
Kendimi durduramadığımın farkındayım dolabımı burada sizlerle paylaşacağım

Son düzenleme:
Ben de senin gibiyim

Bazı mağazalarda gözüm dönüyo resmen hepsini almak istiyorum , nette bakarken bile anında almak istiyorum.

Bu arada ilk sıradakinin kahvelisini ben de almayı düşünüyorum bi de kadifeli kırmızılısı var onuda çok beğenmiştim.

Ben buraya yorum yapmiyim benden sana yarar gelmez birbirimizi gazlarız heralde

Valla ben netten sipariş vermeye başladım belki durulurum her begendiğimi almam diye ama imkanı yok canım aldıkça birşeyim yokmuş gibi hissediyorum şu an eşarp bakıyorum

Valla ben netten sipariş vermeye başladım belki durulurum her begendiğimi almam diye ama imkanı yok canım aldıkça birşeyim yokmuş gibi hissediyorum şu an eşarp bakıyorum

Çok zevklisin ve bayağı para harcıyosun sanırım. Güzel günlerde giy hepsini bayıldım :))

Çok teşekkür ederim... Biraz öyle oluyor canım sanırım tek çocuk olmanın avantajınıda yaşıyorum bu konuda daha çok gencim şimdi giymeyip ne zaman giycem

Ben netten beğeniyorum sonra gidip alıyorum, daha önce internetten yaptığım alışveriş pek güzel sonlanmadı

Zaman zaman da isteklerim değişir, bazen çantalara takarım sadece çanta alırım, bazen ayakkabı delisi olurum

Şu sıralar evdeyim , bişey almadım

Ben netten beğeniyorum sonra gidip alıyorum, daha önce internetten yaptığım alışveriş pek güzel sonlanmadı

Zaman zaman da isteklerim değişir, bazen çantalara takarım sadece çanta alırım, bazen ayakkabı delisi olurum

Şu sıralar evdeyim , bişey almadım

Valla ben hiç sorun yaşamadım canım
Kendim çok fazla ayakkabı almam benim bi halam var saolsun ayakkabı delisidir yaa giyecek hiçbişeyi olmasın ayakkabısı olsun yeter
Halam kendine alınca banada mutlaka alır

ben de çanta delisiyimdir çok hoş bir tarzınız var fizikte güzel sanırım güzel günlerde giyinin

Hepsi çok güzel güle güle giy tabii ama giymediğin olursa fakirlerede vermeyi ihmal etme olurmu

Çok teşekkür ederim ama paylaşırım kıyafetlerimi öyle sorun yok

Canım genelde faceden buluyorum butikleri kalite olarak da hiçbirinde sorun yaşamadım

Gönül kolat
zehrayla tesettürde trend
şölen butik
Minel aşk tesettür giyim
Kavin by kuaybe
Genelde bunlardan alışveriş yapıyorum canım...

Şu dantel pelerinli siyah giysi, ferace mi?Nereden aldınız?

Bende de var alışveriş çılgınlığı,canım sıkıldıkça yapıyorum.Canım da çok sıkılıyor zaten..Güzel şeyler olduğunda ''iyiki aldım diyorum ama bazen yokluktan aldığım şeyler oluyor,onlara boşa para verdim diye üzülüyorum.Ben böyle, bir evliliğe,aileye (yani başka sorumluluklara)sahip olmadıkça kendimi alışverişe adayacağım galiba..Kafam dağılmıyor çünkü başka türlü..Dolaba sığmıyor yeterli dolabım olmadığından.Kutulardan bulup da giyemiyorum bile...Bir de giyecek yer bile bulamıyorum..Yine de güzel giysilerim var,gerektiğinde giyeceğim''deyip kendimi güvende hissediyorum..

Son düzenleme:
Nisa modadan aldım canım evet ferace o çok sık giymiyorum ama acil durumlarda giy çık rahat oluyor

Benim dolap sorunum yok iyi ki ne ararsam anında buluyorum çok rahat oluyor ben gereksiz bişey aldığımı hiç düşünmüyorum niye böyle bilmiyorum ama kıyafetlerimi çokk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…