Bendeki alışveriş çılğınlığı

anaaa ben kendimi alışveriş delisi zannederdim sen beni de geçmişsin

Eki Görüntüle 909758

Buda arkadaşımın hediyesi bayıldım çok güzel

ayyy hepsine bayıldımmmmm tam benim tarzım benimkıyafetlerimden çoğu bende sendenim bir bavul şal ve eşarbım var 100den fazla 50ye yakında dağıttım takmıyorum diye içlerinde daha takamadıklarım var

baştan 4. fuşya tuniğe bayıldım canım nerden aldınnn? çantalarında sondan 2. siyah altın sarısı olan çok güzelll bu nerden bayıldımmm
bende kuaybe gider, mustafa dikmen, pınar şems, müslima wear,minel aşk v.b tasarımları çok hoş buluyorum veeee sürekli alıyorum daha yeni modanisadan sipariş virdimm
bide tesettürmarkadan e tesettür ve alvina da daimi sitelerimden kayra yı da tesettür markaları arasında tek geçerim markada modelleri süper almaktan kendini alamıyor insan ... eşarptada armineeee vazgeçilmezim herkesin gardrobunda bir armine eşarp olmalı çok güzeller özellikle ipek eşarpları ...ay bende elbise ve farklı model takım manyaklığı var giyecek zaman olmıycaksa bile alıyorummm bir sürü elbse takım tunik stokladım şal,eşarp manyaklığını saymazsak tabi :)) benimde boyda 1.70 kilo 56 üstte hoş durunca herşeyi alası geliyor insanın... ayy bizimkide körler sağırlar birbirini ağırlar oldu destek veriyorum bide hardal pelerinin mürdümünü almayı düşünüyordum bende Gamze Polat'ın tasarımı ...
ama senin eklediklerinin hepsi de mükemmel gerçekten önümde olsa atlarım senden farkım yok benimde...

Son düzenleme:

Durduramıyorum ki kendimi o tunik Gönül Kolatın tasarımı canım çantayıda istinye park dolce gabbanadan almıştım şallarımı ipekevinden yada armineden alıyorum eşarpla fazla olgun görünüyomuşum hep bu tarz giyinmeyi seviyorum ben yaa bilindik markaların elbiselerini filan begeniyorum ama yok altına gömlek giy yada hırka al ayy oturunca boyu kısaldı mı diye düşünmek sinirimi bozuyor seviyorum böyle tasarımları kendimede yakıştırıyorum... Hep yeni şeyler çıkıyor takipte zorlanıyorum hepsi benim olsun istiyorum

bende alışveriş delisiyim... peki giymediğiniz kıyafetleri yada 1 kere giyip daha sonra giymediğiniz kıyafetleri satıyormusunuz arkadaşım bu şekilde yapıyor 1 kere giyip satıyor bazen ondan alıyorum tam benim zevkimle aynı sizde böyle birşey yapmak istemezmisiniz

okuduğum kadarı ile fuzuli harcama yapıyorsunuz. başını kapatıp islami kuralları yerine getirdiğine inanan hatunlar yanlış yapıyorsunuz. sade ve islami emirlere göre gerçekten yaşayın. be şekilde lüks giyinip süslenip dikkat çekerek mahrem gözlerden nasıl sakınıyorsunuz. tam tersine gözler üzerime cevrilsin istiyorsunuz. bana bunun tersini iddia edemezsiniz. bu şekilde giyimi kim ortaya atmıssa tam bir cılgınlık. nolur kendinize gelin azıcık aaaa

GİYİNMİŞ ÇIPLAK KADINLAR: CENNET ONLARA UZAK
“Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim. (Birinci sınıf) Yanlarında sığır kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler. (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar Allah’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır. Bunlar (hem kendileri baştan çıkmıştır), hem de başkalarını baştan çıkartırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennet’e girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennet’in kokusu şu şu kadar uzak mesafeden hissedilir.” (Hadîsin ravisi Ebu Hureyre hazretleridir.)

Emine Erdoğan, belediye başkanı eşiyken türbanını pardesü üzerine sarkıtıyordu. Yıllar içinde önce bağlama stilini değiştirdi, sonra daha cesur renklere geçti.
Emine Erdoğan, kızları ve Hayrünnisa Gül'ün türban modası, diğer kadınları da etkiledi.
Önce saç taranıyor ardından topuz yapılıyor. Topuz ne kadar kabarık olursa sonuç o kadar güzel oluyor. Topuz desteklendikten sonra saça türbanın kaymaması için penye bir bone, bonenin üzerine ise türban geçiriliyor.

SAÇLARI DEVE HÖRGÜÇLÜLERE UYARI
Gelelim saçları deve hörgücü gibi olan sözde tesettürlü kadın ve kızlara. Onları çok yumuşak, çok saygılı bir şekilde uyarmak istiyorum.

Önce geçen gün İstanbul’un tarihî bir semtinde gördüğüm genç bir tesettürlü hanımdan bahs edeyim. Başında çok cırtlak ve parlak renkli yemyeşil bir eşarp vardı. Ayaklarında dizlerine kadar uzanan püsküllü siyah rugan bir çizme. Dar bir pantolon. Omuzlarında atkı gibi siyah küçük bir örtü…

Başını örttü diye bu hanım kıza tesettürlü mü diyeceğiz?

Yukarıda mealini verdiğim hadîs-i şerifte “Giyinmiş çıplak kadınlar…” ibaresi yer alıyor. Evet, böyleleri tesettürlü çıplaklardır. Böyle çarpıcı, göze batıcı, tahrik edici kıyafet, çıplak kadınlarınkinden daha fazla dikkat çeker.

Saçları deve hörgücü gibi olan kadınlar hadîsi, Resulüllah Efendimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) bir mucizesidir. “Ben onları görmedim.” diyor, ileride olacak bir şeyden bahs ediyor…

her şey güzelmiş..............
teşekkür ederim :)
modanın ve tarzın açığı kapalısı olmaz bence :) zevk zevk zevk mesele bu :)
beğendiyseniz çok sevindim :)

malesef kıyafetlerimi satmıyorum :) ama çok teşekkür ederim :)

fuzuli harcama? bunu nerden çıkardınız? eger öyleyse bile düşüncenize saygı duyuyorum ama benim yaptığım harcamanın sizi ilgilendiren bir boyutu yok:) islama göre doğru yada yanlış giyiniyor olabilir Allah umarım doğru yolda olmam için yardımcı olur... Sizin iddalarınız fikirleriniz düşünceleriniz görüşleriniz her neyse size alakadar eder beni değil... o yüzden size ters birşey söylemiyorum karşıt görüşü savunmak eğriyi doğruyu tartışmak gibi bir derdim yok.... 2 defa yorum yapma geregi duyup bana değer verdiğiniz için teşekkür ederim

Kıyafetlerin aksesuarların hepsi çok güzeller, çok zevklisin güle güle giy hepsini =) özellikle yüzüklerine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…