3 yas ve 6 yas iki cocugum var. Ben normaldede biraz evhamli biriyim. ama su yaz mevsimi geldimi panikatagim artiyor. neden mi? simdiden ya bayramda gittigim yerde cam acik olursa hadi kapatsam cocuklar oynarken Baska cocuklardan biri acar mi ya boyle korkular sariyor beni
mesela kv evi kalabalik aile ordada oluyor korkum cami ben kapatsam evde 10 yas kuzeni var bazen haberim yokken sicak deyip aciyor. ben gordugumde acma diyorum ben varim ne olcak sanki diyor ya sen gormessin duser falan diyorum Allah korusun. yaz oldumu geriliyorum ben
((( bayramda teyzeminevi yuksek kat simdiden dert edindim cocuklarin yanimda durmak. istesem birak ne olcak kapali cam diyecekler. cokmu abartiyorum uzmandan destek mi alsam yoksa olabilir mi bu dusuncelerim. kendi evimde her turlu onlemi aliyorum. mesela kv yan komsusuna gittik gecen sene cam kapaliydi cocuklar oynuyor diger odada ama ufak olani takip ediyordum. 5 yas olan diger cocuklarlaydi. Allah im iceri bi gittim cam acilmis ben sook. camda cekyatin tam ustu. evdeki diger cocuk 9 yasindaki acmis. kizip kapattirdim. Anne olmakta zor valla