bendeki bu duygu bir sorun mu ?

emanoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
6
0
1
Merhaba arkadaşlar kendimde olan bir duyguyu olayı farkettim hop geldim bir uzmanı varsa bu işin sorayım dedim.2 yıldır kardeş gibi gördüğüm bir arkadaşım var (hemcinsim). Kardeş kelimesini rahatlıkla söyleyebilirim onun için hayatımızın her anında neredeyse birlikteyiz.Fakat şöyle birşey var onun adına yanlış gördüğüm onun yapmasını,öyle davranmasını istemediğim olay,durum, ya da bir ilişkisi olunca ve tamda benim istemediğim şekilde hareket edince sinir oluyorum onu uyarıyorum anlatıyorum doğru degil ya da mantıklı degil diyorum,sonunda belkide büyük ihtimal üzülecek ya da önceden dedikleri ile.suan yaptığı uyuşmuyor oluyor falan sanirim anlatabildim:) ben kendimde bir duygu farkettim böyle olduğu zaman tartisiyorum onunla aşırı gıcık olma durumu oluşuyor ve ondam uzaklaşmak istiyorum. Sinirleniyorum ciddi ciddi. Ne bileyim bu bir bencillik mi mukemmelliyetcilik mi etki altına mi almaya çalışıyorum? Ne diyorsunuz?

selam ;)çok sevdiğinizden kırılmasını istemediğinizdendir .belkide .yalnız kendi kararlarını almasına izin vermelisiniz .yoksa sizden yorulacak ve yollarınız ayrılacaktır .

bırak kendi hatalarını yaşasın ve görsün. tamam senin kızman üzülmen normalde senin uyarın yüzünden yapmadığı bişeyden ilerde seni sorumlu tutabilir. keşke şunu yapsaydım sen engel oldun derse onun yanlış olduğunu anlatamazsın. o yüzden kendi haline bırakman en doğrusu

selam :KK66:çok sevdiğinizden kırılmasını istemediğinizdendir .belkide .yalnız kendi kararlarını almasına izin vermelisiniz .yoksa sizden yorulacak ve yollarınız ayrılacaktır .
Evet yorulması muhtemel bir an düşündüğümde iki taraf içinde bu geçerli olabilir .Benim bu kadar hakim olma hissimin altında yatan neden nedir onu çok sorguluyorum

bırak kendi hatalarını yaşasın ve görsün. tamam senin kızman üzülmen normalde senin uyarın yüzünden yapmadığı bişeyden ilerde seni sorumlu tutabilir. keşke şunu yapsaydım sen engel oldun derse onun yanlış olduğunu anlatamazsın. o yüzden kendi haline bırakman en doğrusu
Katılımın için teşekkür ederim :) sanırım kendi haliyle baş başa bırakmam herkesi en iyisi olacak :):KK54:

Back
X