Bendeki bu his ne?

denizzeynep

97~76.....hedefim 73
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
1.082
888
43
34
Merhaba günaydın herkese
Bende son zamanlarda ölüm hissi gibi hisler var.bunu nasıl atlata cagimi bilmiyorum
Bi yaşında küçük kızım var.esime ha bire bana bişey olursa kızıma iyi bak başka larina verme gibi laflar ediyiRum.
Bu his olum korkusu mu yoksa

İnsan öleceğini anlarmış ya benimki de öyle bişeymi
Şimdiden cevap lariniz için teşekkürler
Minik kizim var hemn cevap yazamaz sam kusura bakmayin

Normal zaman zaman herkeste olur..bide evlat sahibi olunca bu korku artar cunku sadece kendimiz icin yasamiyoruzdur..

Kizimi dogurdugumdan beri bende oyleyim zaten panikli vesvese dolu biriyim ama anne olduktan sonra daha fena oldu. Benimkide 1 yasinda ve simdi ikinciye hamileyim habire bisey olacakmis gibi geceleri uykum kaciyor bana bisey olsa cocuklara ne olur vs diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Rabbim evlatlarimizla saglikli sihhatli uzun omurler nasip etsin insallah. Belki son zamanlardaki olaylar filan etkilemistir

Tüm annelerde olur rahat ol. Küçük ve savunmasız çocuğu olanlar bana birşey olursa yavruma nolur diye ölüm korkusu duyarlar hep. Kızım küçükken bende de öyleydi. En küçük birşeyde devasa bir hastalığım var sanırdım. Çocuk büyüdükçe azalıyor telaşlanma

Bana anksiyete gibi geldi. Eğer yatkınlığın varsa çocuktan sonra artmış olabilir.
Bence vesvese yapıyorsun. Doktora gitmelisin.

Back
X