bendemi bi sorun var

antik_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
150
5
68
haftaya nişanım var herşeyimi aldı kvem nişanlığımı bohçamı takılarımı.
ama bi sorun var ben artık nişanlanmak istemiyorum soğudum resmen nişan olayından bana çok boş ve saçma gelmeye başladı sevgilimle kaçıp gitmek istiyorum.
anlamıyorum bu olaydan utandığım içinmi oluyo yoksa başka birşeymi var.
patlayacak gibiyim....:43::43::44:

Aslında şu durumun keyfini çıkarman gerekir :44: çok mu yoruldun nişan hazırlıklarından ,yada kafanda takılı sorunlar mı var sevgilinin ailesiyle ilgili?

ama bi sorun var ben artık nişanlanmak istemiyorum soğudum resmen nişan olayından bana çok boş ve saçma gelmeye başladı sevgilimle kaçıp gitmek istiyorum.

Bencede sende var bir sorun bence tam tersi heyecan içinde olmalısın ne bileyim o gün bi an önce gelmesi için kalbin yerinden çıkıcak gibi olması lazım tabiki insan yorulur hazırlık yaparken ama her yapılan işin bir emeği var canım bence sen yoruldun o yüzden ancak kafamada şu takıldı ne zamandır birliktesiniz eğer uzun bir birliktelğin ardından gelen nişanlıklıksa bu çok sıkılmış ve bi an önce evlenmeyi istiyor olabilir misin?utanılıcak birşey yok canım ben bu durumları daha yaşamadım ama sonuçta nişanlanmak çok özel ve güzel birşeydir diye düşünüyorum sevdiğin adamla aileler karşısında birlikteliğinizi resmileştirmiş oluyorsunuz.Sevgiline dair sorunların falan mı var?

Sıkılıyorsan, istemiyorsan sadece yüzüğü takın olsun bitsin ama ortada bir tören yapılacağı kararlaştırılmışsa, aileler akrabalar davet edilmişse son anda istemiyorum ben demek olmaz.

hersey güzel gidince hevesin kalmamıştır. yapmasalar almasalar gör bak şunu istiyordum bunu istiyordum buda böyle olsaydı hevesimdi derdin renkli olurdu :51: tadını çıkar yerinde olmak isteyen çok insan var

müstakbel nişanlını seviyorsun...(kaçmak istediğine göre:)) süper bir gün olacak inan her zaman yaşayacagımız günler degil ki bu günler zevkini çıkarmaya bak... ne güzel nişan günün gelmiş:)))

Bence siz çok bunalmışsınız nişan hazırlıkları koşturmaca o yüzden böyle düşünüyosunuz.Nişanınız olsun bakın bu söylediklerinze pişman olucaksınız.Çünkü bambaşka bişey.Eğerki çok ddaha çabuk evlenmek istiyorsanız ailenize söylersiniz 3 4 ay nişanlı kalıp evlenirsniz.Ama 1 hafta var nişanınıza böyle şeyler yapıp kimseyi üzmeyin.Keyfinizi çıkarın.

bu kız benım hem ıs arkadasım hem nıkah sahıdım hemde yakın arkadasım

ben antıkaya hafıf bır dılle sen nısanlanmakmı ıstemıyorsun cunku bende nısanlandım evlendım butun ıs yerını ınlettım heycandan analtmaktan artık evlende kurtulalım dedıler
hayır dedı yanı tarzım bu fılan
ben o zaman acaba cocuklamı sorun var demıstım oda degıl
ama ben guzelım sana dedım ben suankı devırde nısan dugunu yapmayı sacma buluyorum bendenmı etkılendı bılmıyorum sonucta korle yatan sası kalkar
ayretren bugun oglende konustuk bu mevzuyu artık yapacak bıseyın yok o nısan dugunu olacak suanda hersey ıcın cok gec

antıkanın kp bu aylarda evlenmelerını ıstemıstı ancak soz ısı bıraz uzayınca bazı sebeblerden nısanda bu tarıhe kaldı dugunde taa mayısa :27:

suanda bır eksıklerı yok hazırlık olarak
hersey tamam ama arkadasım daha 3 gunocnesıne kadar sac modellerıne bıle bakmamıstı kaufore gıderım o yapar bıseyler demıstı
o zaman bende aman ben mı cok buyuttum boyle seylerı dıye dusundum

cocukla aralarında herkezın oldugu kadar sorun var yanı o kadar sorun oldu ne fazlası asırısı benım bıldıgım yok

Aslında şu durumun keyfini çıkarman gerekir :44: çok mu yoruldun nişan hazırlıklarından ,yada kafanda takılı sorunlar mı var sevgilinin ailesiyle ilgili?

evet canım baya yoruldum yakalsık iki haftadır her akşam dışarıdayım. sevgilimin ailesiyle ilgili sorunlarım yok herşey olması gerektiği gibi aslında ama ben o gün herşeyin ters gideceğinden sevgilimle kavga edeceğimden yada nişan sonrası kavga edeceğimizden korkuyorum.:18:

Bencede sende var bir sorun bence tam tersi heyecan içinde olmalısın ne bileyim o gün bi an önce gelmesi için kalbin yerinden çıkıcak gibi olması lazım tabiki insan yorulur hazırlık yaparken ama her yapılan işin bir emeği var canım bence sen yoruldun o yüzden ancak kafamada şu takıldı ne zamandır birliktesiniz eğer uzun bir birliktelğin ardından gelen nişanlıklıksa bu çok sıkılmış ve bi an önce evlenmeyi istiyor olabilir misin?utanılıcak birşey yok canım ben bu durumları daha yaşamadım ama sonuçta nişanlanmak çok özel ve güzel birşeydir diye düşünüyorum sevdiğin adamla aileler karşısında birlikteliğinizi resmileştirmiş oluyorsunuz.Sevgiline dair sorunların falan mı var?

birlikteliğimizin 4. yıl bitti temmuzda
galiba sen haklısın ben evlenmek istiyorum bir an önce (@yenidendogdum bunu duyduğunda çok şaşıracak :52: )
çok büyük sorunlarımız yok hiç ayrılık yaşamadık yani kavga sonrası bitsin hiç olmadı çok şükür :85:
seninde dediğin gibi sanırım sorun bende

müstakbel nişanlını seviyorsun...(kaçmak istediğine göre:)) süper bir gün olacak inan her zaman yaşayacagımız günler degil ki bu günler zevkini çıkarmaya bak... ne güzel nişan günün gelmiş:)))

sağol canım inşallah dediğin gibi olur bende heycan yapıyor olabilirim :8:

birlikteliğimizin 4. yıl bitti temmuzda
galiba sen haklısın ben evlenmek istiyorum bir an önce (@yenidendogdum bunu duyduğunda çok şaşıracak :52: )
çok büyük sorunlarımız yok hiç ayrılık yaşamadık yani kavga sonrası bitsin hiç olmadı çok şükür :85:
seninde dediğin gibi sanırım sorun bende

oooww maşallah çok güzel canım dilerim ömür boyu sürüp gider ilişkiniz evlilikle taçlanır inşallah
Sakin olmaya çalış canım bu zamanlarda insan stres altında oluyor ve elinde olmadan saçma sapan şeylere bile canı sıkılabiliyor hatta hiç bir sebebp bulamasa bile sıkılıyor ne bileyim kendince farklı duygular içine giriyor ama sakin olmaya çalış stres yapma sevgilinide düşün üzülmeyin ikinizde bak ne güzel demişsin artık evlenmek için sabırsızlanıyorsun bunca yıl beklemişsiniz sanırım nişanlanmayı değil direk evlenmek sana daha çok uyuyor ama olsun herşey yoluna yordamına göre olsun bunuda tadın sevgilinle nişanlanıcaksınız bak herşyde hazırmış Allahım mutluluk versin her daim atlatıcaksın bunları canım sevgilinle birlikte bu geçsin şu nişan inan daha rahatlarsın artık şimdiden tebrik ederimmmm:)

oooww maşallah çok güzel canım dilerim ömür boyu sürüp gider ilişkiniz evlilikle taçlanır inşallah
Sakin olmaya çalış canım bu zamanlarda insan stres altında oluyor ve elinde olmadan saçma sapan şeylere bile canı sıkılabiliyor hatta hiç bir sebebp bulamasa bile sıkılıyor ne bileyim kendince farklı duygular içine giriyor ama sakin olmaya çalış stres yapma sevgilinide düşün üzülmeyin ikinizde bak ne güzel demişsin artık evlenmek için sabırsızlanıyorsun bunca yıl beklemişsiniz sanırım nişanlanmayı değil direk evlenmek sana daha çok uyuyor ama olsun herşey yoluna yordamına göre olsun bunuda tadın sevgilinle nişanlanıcaksınız bak herşyde hazırmış Allahım mutluluk versin her daim atlatıcaksın bunları canım sevgilinle birlikte bu geçsin şu nişan inan daha rahatlarsın artık şimdiden tebrik ederimmmm:)

sağol canım benim inşallah

:54:

yaaa sımdı evlenmıs veya evlenmek uzere olacaktınız sız uzattınız ne sımdı burun kıvırıyorsun guzleım ?

evet canım baya yoruldum yakalsık iki haftadır her akşam dışarıdayım. sevgilimin ailesiyle ilgili sorunlarım yok herşey olması gerektiği gibi aslında ama ben o gün herşeyin ters gideceğinden sevgilimle kavga edeceğimden yada nişan sonrası kavga edeceğimizden korkuyorum.:18:

O halde sorun kolay çözülür.Biraz yalnız kalıp hoşuna giden şeylerle ilgilen.Rutinin dışına çık yani...herşey düzelecek :40:

yoğunluk, koşuşturma yormuş olmalı :) biz ablamın nişanı, düğünü derken ablam keşke sade nikah yapsaydım derdi hep bunaldığından, böyle hissetmeniz doğal bence. maalesef böyle günlerde çiftlerden çok etraftaki insanlar düşünülür onlar memnun edilmeye çalışılırken olan size olur ömrünüzde bir kere yaşayacağınız şeyler milleti memnun etmek adına zehir olur size. bugünleri ileride nasıl hatırlamak istediğinizi düşünün ve keyif almaya bakın şimdiden mutluluklar :)

Back
X