Bendemi sorun var anlayamıyorum ???

kafası karışık erkekler malesef. bu adamlar da 30 yaş üzeridir. yani ben genelde öyle olduğunu düşünüyorum. ya da biz ilgimizi gösterince hemen kendilerini birşey zannediyorlar. zor işler bunlar.işte hep bu sebeplerden dolayı kadınlar çok beğenmedikleri, istemedikleri kişilere şans vermek zorunda kalıyor.

canım ben negenılmeyecek gıbı degılım kı yanı cevremde herkez cok guzel oldugumu söyler ınan arkadaslarım cevremn yanıma kımseyı yakıstıramıyorlar yasımıda gostermem 23 den fazla demezsın

canım ben negenılmeyecek gıbı degılım kı yanı cevremde herkez cok guzel oldugumu söyler ınan arkadaslarım cevremn yanıma kımseyı yakıstıramıyorlar yasımıda gostermem 23 den fazla demezsın

bu baska bır durum ınsan begenmedıgu bırıyle aylarca ugrasıp evlılık teklıfı etmez yanı

Birçok kişiyle görüşüp, çok seçiciyim demekte ayrı bir olay
Birçok evlenme teklifi alıyormuşsunuz ya, onlardan birini seçip onunla görüşün ,en azından niyeti belli :işsiz:

öylesinizdir gerçekten. sizi beğenmiyorlar demedim. ama sonuç itibariyle istediklerinizle olmuyor. ee olması için ne yapmak lazım? birçok kişi çıtayı düşürüyor bu yüzden. sizin yaşadıklarınız o kadar yaygın bir durum ki. olacak gibi oluyor birşey çıkıyor sonu gelmiyor. yani istediğin gibi biriyle evlenmek zor.

Birçok kişiyle görüşüp, çok seçiciyim demekte ayrı bir olay
Birçok evlenme teklifi alıyormuşsunuz ya, onlardan birini seçip onunla görüşün ,en azından niyeti belli :işsiz:
aslında ben de onu demek istedim. sizi isteyenlerden birini, hevesli olanı, sizi evlenmeye layık göreni seçeceksiniz. net olmayanlarla, ne istediğini bilmeyenlerle, bugun çok seviyorum diyip yarın kaçanlarla, birkaç ay sonra arayanlarla olmuyor.

aslında ben de onu demek istedim. sizi isteyenlerden birini, hevesli olanı, sizi evlenmeye layık göreni seçeceksiniz. net olmayanlarla, ne istediğini bilmeyenlerle, bugun çok seviyorum diyip yarın kaçanlarla, birkaç ay sonra arayanlarla olmuyor.
Kendi beğendikleriyle ilişkinin sonu gelmemiş

Bu isler nasip canim ne guzel kizlar yalniz kaliyor veya citayi dusurup oyle evleniyor.
Bazi guzel kizlar da deger veren kendine denk kisilerle evleniyor.

Ayni olay farkli sonuclabiliyor.

Bu isler nasip canim ne guzel kizlar yalniz kaliyor veya citayi dusurup oyle evleniyor.
Bazi guzel kizlar da deger veren kendine denk kisilerle evleniyor.

Ayni olay farkli sonuclabiliyor.

Kızlar aslında cok özellık aramıyorum elektırık alayım birde iyi biri olsun yeter tabi birde cok titiz olması önemlı gercı bulsamda olmuyo hayırlısı artık

Back
X