- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi esmeringunlugu
müsait değilim vs diye geçştirebildiğin kadr geçiştir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli :)ben de öyleyimdir çok sıkı fıkı ve emrivaki ilişkileri sevmem kalabalığı da hiç sevmem ama bu komşu hoşgeldinine özenirim :) yoksa inanın çalıştığımdan apartmandaki çoğu kişiyi asansörde denk gelirsem görüyorum arayıp sormam onlar da gelmezler oh kafa rahat![]()
Ayy tesekkurler kizlar rahatladim biraz
Ben size haber veririm demistim bakiyim ben ses etmiyim yeniden gelicek mi?
Gelirse x gun buyrun derim artik
bana da ne zaman görseler aa hiç gelmiyorsun aramıyorsun diye sitem ediyorlar ben de haklısın teyzecim iş güçten halim kalmıyor diyip geçiştiriyorum :)En güzeli :)
Zaten işten fırsat kalmıyor bende onu bahane ediyorum genelde
ahahah :)bana da ne zaman görseler aa hiç gelmiyorsun aramıyorsun diye sitem ediyorlar ben de haklısın teyzecim iş güçten halim kalmıyor diyip geçiştiriyorum :)
Yaşlı insanlar olduğundan he he deyip kırmadan gönül almak lazım :)
işte kırmadan geçiştirme stratejisini tamamenahahah :)
Bana da öyle.
Gel bi akşam diyolar tamam siz de gelin diyorum mecbur ama pek gidesim gelmiyor kimseye.
O zaman bende fazla huysuzum :)Ben de son dakika misafirini sevmiyorum.
Birine gideceksem ya da biri gelecekse çok önemli bir şey olmadıkça önceden plan yaparak gidilmesi daha doğru geliyor.
Maddi olarak, psikolojik olarak ya da düzen olarak uygun olamıyor insan her an.
Kalabalıktan da nefret ediyorum.
Biraz fazla huysuzum sanırım :)
#ÇalışmakGüzelişte kırmadan geçiştirme stratejisini tamamen![]()
Ben de öyle söylüyorum. Bazıları laf sokuyor randevu alalım yani gibisinden ama sev-mi-yo-rummmO zaman bende fazla huysuzum :)
Tam olarak öyle düşünüyorum ve bunu herkese söylüyorum. Gelmeden önce arayın. Son dakika misafiri kabul etmiyorum.
Yeni evliyim şehir değiştirdim hiç arkadaşım yok henüz. Arkadaşsızlığın eksikliğini hissediyorum ama komşusuzluğun değil. Arkadaşı seçebiliyorsun ama komşuyu seçemiyorsun. Komşu demek bana mahalle baskısının başlangıç noktası gibi. Elalem ne yapmış, elalem ne dedi, ne aldı falan hiç benlik değil.arkadaşınız vardır elbette ama komşusuz da olmaz ya sıkılmıyo musunuz bana arada bir misafir gelince mutlu oluyoıum.
Komşu olsa da olmasada evine gelsede gelmezsede iyi niyetli olsa zaten izin verir insan olan :) İlla komşu olmaya gerek yok. Seni tekrar buralarda görmek güzel. Umarım hayatında her şey rayına oturmuştur, iyisinizdir yavrunla.ikinci evime taşındım keşke adam akıllı bir komşum olsa ya yaşlı maşlı ne fark eder yan dairemde bi yobaz vardı kadın işi düşünce benden isterdi herşeyi veriridim ama bir kere işim düştü resmen pıslık çıkarttı
saat akşam 7 kapıda kaldık yan balkondan atlayalım dedi eşim apartman buz gibi çocuk var yok dedi şok oldum
ne zaman evimize gelmek isteyen misafir için bahane arayan bir millet olduk biz? 21 yaşında evlenebiliyorsan misafir de kabul edebilirsin ve gelenlerin yaşı, konumu, el becerileri önemli değildir. sen hazırlığını elinden geldiğince yapar kabul edersin komşuculuk oynamaya daha fazla niyetin yoksa da devam ettirmezsin.
insanlar senin evini, evliliğini hayırlamaya geliyorlar. ben olsam çok mutlu olurdum. komşuluk ilişkileri iyidir önemlidir ve yaş aralığı gütmez.
yaşdaşın olur gözünü oyar teyze olur can yoldaşın olur bilemezsin.
bu kadar önyorgılı yaklaşmamalısın.
Öyle düşünen düşünsün. Belki ben daha evi toparlayamadım. Belki müsait değilim. Böyle diyenlere ben misafirimi iyi ağırmaktan hoşlanırım. Evime misafir gelince sohbet mi edeceğim?, koştur koştur mutfakta ikramlık mı hazırlayayım?, can havliyle evi mi toplayayım? diyorum. Misafirle sohbet etmek varken ne gerek var :) Ben böyle düşünüyorum.Ben de öyle söylüyorum. Bazıları laf sokuyor randevu alalım yani gibisinden ama sev-mi-yo-rummm![]()
çok şükür iyiyim profil foton ve alttaki yazı dikkatimi çekti :) the 100 nezaman başlıyor yeni sezon ? :)Komşu olsa da olmasada evine gelsede gelmezsede iyi niyetli olsa zaten izin verir insan olan :) İlla komşu olmaya gerek yok. Seni tekrar buralarda görmek güzel. Umarım hayatında her şey rayına oturmuştur, iyisinizdir yavrunla.![]()
ben kendi adıma çok severim komşuluk ilişkilerini.genelde anlaştığım kişiler benden büyüktür bence önemli olan yaşı değil hoş muhabbeti ve ondan öğrenebileceğim kültür anlamında bişeyler buluyorsam yaşa hiç bakmam tabi bu benim fikrim.zaten çalışıyorsunuz onlar olgun düşünüyorlarsa çok börek çörek beklemezler ve sizinle tanışmak istedikleri için amaç bize de gelebilirsin anlamında davet etmişler.bizimde burda komşuluk ilişkilerimiz böyledir bişey ihtiyaç duyduğumuzda çağırırız birbirimizi.baktınız hoşunuza gitmedi bir daha davet etmesiniz.bizim buralarda da ister yeni gelin olsun ister olmasın hoş geldine gidilir ev sahibinin görüşüne görede bi daha görüşülmez yada görüşülür herkes komşuluk ilişkisi sevicek diye bişey yok sonuçta.az ve kaliteli insan her zaman daha tercih ederim kendi adıma.Dert degilde fikir istiyorum.
Iki ay once evlendim oturdugum sitede benim binamdaki bir kadin caldi az once kapiyi. Geldiginden beri sana hosgeldine gelemedik, musait oldugun bir gun sana gelelim ya da hepiniz bana gelin dedi.
Ben de farketmez, su hafta biraz islerim var ondan sonra ben size haber vericem dedim.
Iyi niyetliler biliyorum da ben 21 yasindayim ve bu tarz komsuluk iliskilerine pek sicak bakan biri degilim 45-50 yasindaki kadinlarla ne konusacagim diye dusunuyorum kos kos oturdum. Hepsini gordugum icin yaslari konusunda az bir sey fikir sahibiyim, sadece tanisikligimiz yok. Bir de tasinirken hep bir sey lazimsa mutlaka iste cekinme falan fistan diyorlardi.
Geldiklerinde illa ki ikramlik seyler hazirlayacagim yemek konusunda kendime guvenirim elimin lezzeti iyidir ama sonucta onlar ev hanimliginda master, doktora yapmistir artik acaba her seyime bir kilif uydururlar mi?
Stres oldum yardiiimmmm