offfff... duygularıma o kadar tercüman oldun ki...Şapşal aşıkDur zamanla aşık olmayada alışacaksın o zamana kadar artık neler olur bilemeyiz.
Ama umarım çok mutlu olacağın şeyler olurda rahata kavuşursun.
Egocan beyefendi her şey bir yana bence çok umursamaz biri.
Sende onu umursama kaçan kovalansın biraz
Alayına trip at sen buna seni çok üzüyor buu
Sonra şaşırır sanki bulunmaz hint kumaşı mübarekk
Ay bu erkeğin egoisti falamda hiiç çekilmiyorr yaa :44:
cevabın için çok çok teşekkür ederim billiJean..görüşmeyeli ateş bacayı bırak sarmadık yer bırakmamış :)
Eğer senin için doğru kişiyse bu iş 'er' ya da GEÇ olur... ama yok değilse, olmasın daha iyidir. bu konuda bence sen de objektif olabilseydin-ki olamazsın çok normal :) - böyle düşünürdün.
kaldı ki okul ortamında böyle ilişkiler çok zordur. kimse kendi kişiliğini karşısındakine tam olarak yansıtamaz. çünkü o kalıplaşmış davranışlar içerisinde sana davranacak, olumlu ya da olumsuz duygularını anlaman her zaman mümkün olmayacaktır. bunda bence yadırganacak bir şey yok. Mümkün mertebe soğukkanlılıkla onu algılamaya çalışmalısın -ki bu da kolay bir şey değildir :)
moralini sakın bozma ve olumsuz düşünme,
bazı şeylerin heyecanının tadını çıkar.. :) hayırlısı diyorum ben..
Yooo komik değil canım inan senden beterim ben anne görevi alıyorum hemen aşık olunca
Hislerin gayet normal inanırmısın öküz gibi yemek yerken bile hala yakışıklı oluyorlar gözümüzde :44:
Aşk işte ne kadar biz sana anlatsakta gönül ferman dinlemez beni üzen senin çok üzülmen bu duruma
Duygusalsın fazlasıyla yazık o gözyaşlarına haberi bile yok ağladığından düşün
Ama yaşayacağın varmış yaşıyorsun ama üzülmekte üzülmemekte insanın elindedir.
Hayatını öyle koyvermezsen bir konu hakkında o konu seni hayatta üzemez.
Tamam aşıksın ama bunu hüzne çevirme hemen.
Duygularının keyfini çıkar tek olsanda onu düşündüğünde üzülme içi ısınsın
Aşk budur bence onu düşündüğünde içleniyorsan aşk değil bence kendine ızdırab :26:
İçimden bir ses bunu atlatıcağını söylüyor :113:
Haa şöyle tadını çıkar be canımm
Bu duyguyu hissedemeyen milyonlarca insan var.
Karşıklıklı yada karşılıksız farketmezz bambaşka bir hal bu
Üzülmek niye ?
Olacağı varsa olur sen şu okulu falan bitir ozaman belli olacak her şey.
O zaman davranışları netleşecek sana karşı "hoca" lıktan çıkıcak ozaman
canım çok çok çok teşekkür ederim yorumun için..şimdi deligibicim konuyu yeni okudum. bence deli gibi olma sakin ol. aşk çok harika bişey ve kesinlikle insanın gözünü kör eden kşiyi değiştiren bişey. senin okulun bitmeden bu durumun bi açığa kavuşacağı yok bence. hoş sen de o zamana kadar sevecekmisin o da belli değil. kısmet bu iş yani. benim bir arkadaşım vardı. hocasına aşıktı öyle böyle değil sırılsıklam, onun için ders bıraktı yarım dönem okulu uzattı. ama gel gör ki olmadı. adam çok seviyodu ama öğrencisi olarak o kadar. fakat benim bir de kuzenim var. o da şu an hocasıyla nişanlı. okul bittikten sonra açıldı hocası. birbuçuk yıl beklediler. diploma aldı kuzenim. mezuniyet balosunda eve bırakmak istemiş gece bitince ve yolda açıklamış. bir yıl sevgililerdi. sonra isteme oldu. iki aydır nişanlılar. haziran sonunda evleniyolar. onların arasında da altı yaş var. yani tamamen kısmet tatlım hiç belli olmuyor bu işler. sen içini ferah tut ve hocanın çok da üstüne düşme. kendi içinde yaşamaya çalış. bunları kuzenimde gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum. naçizane fikrim bu
canım çok çok çok teşekkür ederim yorumun için..
gerçekten rahatlamamı sağladın..
bu benim için çok güzel bir örnekti..
artık kendimi hiç kasmıycam, umarım kuzenin kadar şanslı olurum,, benim sevdiğim de beni sever..
herşeyin hayırlısı tabi..:97::97:
evet tatlım hayırlısı. allah herkese aşk konusunda benim kadar mutlu olmayı nasip etsin. üç yılı doldurmak üzere olduğumuz harika bi ilişkim harika bi sözlüm var. dilerim herkes en az benim kadar güzel yaşar herşeyi
uğramayalı oldu benim baya buraya, kaldığım yerden itibaren okudumbu adam biraz benim erkek versiyonum gibi geldi bana, yani senin anlattıklarından anladığım kadarıyla. evet, çok sinir bozucu bir davranış şekli sanırım ama bilerek yaptığım bir şey değildi, bir iyi davranıp bir kendimi geri çekmek. sana durumu özetleyip sonumu söyleyim, ben birine böyle karışık sinyaller gönderip durdum, (hem evet, hoşuma gidiyordu ilgisi hem de bir yandan ondan emin değildim, pek güvenemiyordum olmaz gibi geliyordu geri çekiyodum kendimi, bir de öğrenci-hoca ilişkisi değildi ama arada farklı tür bir resmiyet vardı).. bir iyi davrandım, bir geri çektim kendimi. e sonunda ne oldu kafası karıştı sanırım iyice, olayları iyice batırdım ve şuan onu baya da seviyorum, yani dersimi aldım sanırım. hatta konu da açmıştım söyliycem sanırım olmuyo böyle diye, söylemedim, (bana zaten söylemek çok ters geliyor da duygusal gelgitler işte),artık zaten söyleyecek fırsat da yok o kadar battı ki her şey (sayemde), şans gene benden yana dönerse ve eğer fırsat olursa bu sefer sanırım düzelticem durumu ama demem o ki, nasıl bir psikolojik haldir bu bilemem ama kesinlikle karşındakini düşürdüğün durumdan zevk alma değil bu, tamamen kararsızlığımın ve resmiyetin sonucuydu bunlar, bu adam da böyle olabilir, sonunda aklı başına geli gelir mi bilemem ama seni üzmek için yapmıyordur, kendi kafasında çözmediği şeyler vardır benim gibi.
aslında sen bu yollardan geçtiğin için beni daha iyi anlarsın..
akışına bırakmak o kadar yorucu birşey ki,,
hele bu akıntının seni nereye sürüklediğini bilmiyor;sonunu kestiremiyorsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?