Yüksek yapman kariyerin için avantaj yap tabii yüksek lisansını...
Hocan dediğin sanırım asistan?
Şayet böyleyse ve onun da sana olan ilgisi ciddiyse olmaz diye bir şey yok olabilir...
Ama şimdilik duygularını içinde tutmalısın kendin ve okuldaki itibarın açısından...
Bence biraz zamana yaymalı ve düşünmelisin.
Bu gerçekten sevgi mi yoksa öürencilerin öğretmenlerine karşı duyduğu 'hayranlık' mı diye...
İkisinin arasındaki farkı karıştırıyor olabilirsin... :82:
canım konuyu iki kere nie açtın???
arkadaşım evlendi üniversite hocasıyla
nasıl açıldılar ne oldu ayrıntısını pek bilmiyorum ama 2 çocukları var şimdi
Valla yalan söylemek gibi olmasın ama bizim bir ögretmenimizde eski ögrencisiyle evlenmişti ama liseden mezun olunca evlendiler lise ögretmenimizdi.Şimdi de bir kızları var mutlular ne diiim kısmet
Bu şekilde tanıdığım kişiler var.
Bizim üniversite ve bölümde, aynı bölümde iki arkadaşımız,
hocalarımızla evlendiler, şimdi çocukları bile var.
Eşimin dershanesinde, dershanesinin müdürü, öğrencisiyle evlenmiş,
onlarında çocukları var şimdi.
Olmaz diye birşey yok ama olacak diye birşey de yok.
Bu kadar takıntı yapıp, kendinizi üzmeyin.
Hayırlısı olur inş hakkınızda.
bence sevgilisi olup olmadigini ogrenmeden duygularina kapilma :)
bencedeeeeee,, sevgilisinin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim kiiii ???
bazi asistanlarla ogrenciler arasinda arkadas muhabbetleri edilebilio bu da ole biri mi? yani ogrencilerine yakin davranir mi? oyleyse sorarsin da soguk duruyosa bilemem ki
bende iş arkadaşıma aşık oldum ve seneler sonra evlendik çokda mutluyuz. şu anda senin eğitmenin ama ilerisini hiç kimse bilemez. biz eşimle hiç anlamadık aşık olduğumuzu başlarda bir baktık sürekli birlikte geziyoruz yemeğe birlikte gidiyoruz. sırf beraber kahvaltı yapalım diye işe aç geliyoruz felan. anladığımızda ikimizde birbirimizden uzaklaşmaya çalışmıştık ama bir anda evlenme teklifi edivermiş canım benim. yinede kaynanazede olarak 4 sene beklemem gerekti:))))
neden olmasın cnm yani neden evlenilmesinki..
sevgin hayranlık olabilir demiyorum çünkü o çağı çoktan geçmişsin elbette hoşlantı aşk...
ona aşık olduğunu belli edebilirsin mesela gözlerinin içine bakarak.anlayacaktır..
eger oda hoşlanmışsa muhakkak söler zaten.eğer kısmetinde varsa olur cnm..inşallah mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?