Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

aslında yüksek lisansın sana faydası zaten olur ama sırf onun için de yapma, ben zaten düşünüyodum, iyice emin oldum bu sayede diyorsan sorun yok tabii. yüksek lisansa başladıktan sonra adam nişanlansa falan hayal kırıklığı olur, iyisi mi akışına bırak, onunla ilgili beklentilerin ne çok yüksek ne de çok düşük olsun, düşük olmasına da gerek yok, oluru da var çünkü.

amin canım. hepimizin hakkımızda hayırlısı. okulu bitirmeme çok yok. 1,5 sene kaldı. zaten böyle birşey kesinlikle okulda duyulmamalı.en yakın arkadaşlarım dahi hoşlandığımı bilmiyor. hem onun mesleği hem de benim kariyerim tehlikeye girer birşeyler başlasa. ben de y. lisans düşünüyorum. aşık olduğum anlaşılırsa beni asla kabul etmezler okula.. hayırlısı canım benim. beklemedeyim. umarım mezun olana kadar benim farkıma varır ve mutlu bir geleceğimiz olur
:16::16::16::16:

inş canım ya :(

aslında yüksek lisansın sana faydası zaten olur ama sırf onun için de yapma, ben zaten düşünüyodum, iyice emin oldum bu sayede diyorsan sorun yok tabii. yüksek lisansa başladıktan sonra adam nişanlansa falan hayal kırıklığı olur, iyisi mi akışına bırak, onunla ilgili beklentilerin ne çok yüksek ne de çok düşük olsun, düşük olmasına da gerek yok, oluru da var çünkü.

çok haklısın. bu ihtimali düşünmek bile yüreğime bıçak saplanıyormuşçasına bir etki yaratıyor. kim ne derse desin aşk çok zor birşeymiş. karşılıksızsa.. acıların en beteriymiş..
:14::25::14:

çok haklısın. bu ihtimali düşünmek bile yüreğime bıçak saplanıyormuşçasına bir etki yaratıyor. kim ne derse desin aşk çok zor birşeymiş. karşılıksızsa.. acıların en beteriymiş..

benim dediklerimi ne çabuk unuttun sen?! :20:

haklısın fiyonk,, hani ufacık bi umut ışığı yakalasam yine pes etmiycem sevmekten, istemekten..
ama karşımdaki kendini sadece kariyerine adamış,, gözü kitaplardan ve makalelerden başka birşey görmeyen duygusuz bi insan ise; ben kendimi niye boşa paralayım, değil mi?!
:68:

ben de kendimi kitaplara verdim. artık ben de duygusuz olucam.. yeter bu kadar salak aşıklık, yeter yaaa:41::41:

Son düzenleme:
bazen diyorum acaba ben mi çok acele ediyorum. sonuçta adam okulumuza yeni geldi.. hepi topu 3 aydır tanışıyoruz..:80:

Allah'ım yaaa okullar da kapandı,, ben nasıl alışıcam yokluğuna,, her gün rüyama giriyor..
basit bi hoşlantı değil bu,, ben hiç böyle olmamıştım..

Allah'ım yaaa okullar da kapandı,, ben nasıl alışıcam yokluğuna,, her gün rüyama giriyor..
basit bi hoşlantı değil bu,, ben hiç böyle olmamıştım..

ya tamam şansın var bence o da insan dedim ben ama, değer mi bakalım bu ona, sen baya kafa patlatıyosun buna, bu da bir emektir, o aynı emeği veriyo mu bakalım, obsesyon haline getirme, göremiycem edemiycem falan diye, akışına bırak. olursa olur olmazsa olmaz diye düşünmeye çalış biraz da. olmayınca hakikaten olmuyo çünkü. bir de şöyle bir şey var, tanrı dualarınıza dikkat edin, bakın kabul ederim dermiş, hayırlısı olsun de bakalım hayırlısı bu mu, yani tabii umarım hayırlısı budur ve umarım kavuşursun:D bir de napıyo kız rüyanda elin adamı hahaha:D

ya tamam şansın var bence o da insan dedim ben ama, değer mi bakalım bu ona, sen baya kafa patlatıyosun buna, bu da bir emektir, o aynı emeği veriyo mu bakalım, obsesyon haline getirme, göremiycem edemiycem falan diye, akışına bırak. olursa olur olmazsa olmaz diye düşünmeye çalış biraz da. olmayınca hakikaten olmuyo çünkü. bir de şöyle bir şey var, tanrı dualarınıza dikkat edin, bakın kabul ederim dermiş, hayırlısı olsun de bakalım hayırlısı bu mu, yani tabii umarım hayırlısı budur ve umarım kavuşursun:D bir de napıyo kız rüyanda elin adamı hahaha:D

inşallah canım. hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum zaten. inşallah da hayırlısı budur..
rüyamda ne yapsın bizim çocuk da beni seviyor oluyor işte.. :D :D
tek taraflı aşkıma rüyalarımda karşılık veriyor..
unutucam diyorum..
ama rüyalarıma giriyor..
hem de istinasız her gece!
düşünmek istemiyorum ama olmuyor..
ama ben düşünmek istediğim, unutmak istedğim için unutamıyorum bence..
aslında herşey benim elimde; bunun da farkındayım..
ama gel gör ki akıl ile kalp aynanda çalışmıyor maalesef :(

şunu emin olabilirsin ki bu durum üniversite olunca gayet normal..kafanda imkansızlaştırma olayı..ona ilgini belli et zaten senden etkilenirse yeşil ışık yakacaktır. sabırlı ol. mutlka daha önceden ilgi görmüştür. senin farkın olsun canım. bu arada bir örnek, benim de üniversite hocam arkadsımla evlendi..

asistanda olsa bile bence snin mezun olmanı bekler yoksa sana karşı hislerini belli etmez bence tatlım sonuçta okul ortamı die düşünür:68:

benim liseden arkadaşım dersaneden bi hocamızla beraber. ama önce üniversiteyi kazanmasını bekledi sonra açıldı adam.
önce hiç tepki vermiyordu, kızın ilgisini farkettiğine emindik. kız üniye yerleşti, o gün açıldı hoca :34:

asistanda olsa bile bence snin mezun olmanı bekler yoksa sana karşı hislerini belli etmez bence tatlım sonuçta okul ortamı die düşünür:68:

üniversitede öyle şeyler olmaz,lise gibi değildir.hoca niye beklesin ki,sonuçta lisedeki gibi öğretmen-öğrenci ilişkisi olmuyor.ben son sınıftayım ve bizim üni.de çok laf çıkar bu konuda,oluyormuş böle şeyler:91:

öncelikle hocan facebookunu kapatmış kötümser olmak istemiyorum ama senden hoşlanmış olsa facebookunu kapatmazdı,çünkü sen eklisin seninle bir şekilde konuşurdu,ayrıca böyle mevzuların oldugu aşikar benim arkadaşımla bir asistanla bölüm gecesi yemeğinde yakınlaşmışlar sonra facebooktan asistan eklemiş bunu ve bir süre çıktılar daha sonra ayrıldılar falan filan... Kısacası hocalar için üniversitedeki ögrencilerinin ona karşı hayranlık aşk vs. hissetmesi çok sıradan geliyor belki de senin hocan senden başka ona aşık olanlar yüzünden sıkılmış facebookunu kapatmıştır yada sevgilisi vardır ve böyle bir teklif gelince rahatsız olmuştur açıkçası ben bu duruma çok sıcak bakmıyorum zaten hocan senden hoşlansaydı sana bir şekilde bunu belli ederdi ve sen acaba nasıl anlaşılır demezdin anlardın kızların bu hisleri kuvvetlidir ,ki yakın bir örnek veriyim bir hocamla aramız çok iyi ve benden hoşlandıgını düşüneceğim kadar iyiydi fakat evli oldugunu ögrendim (asistanların çogu yüzük takmıyorum çok kötüler çokk :) )daha sonra farkettim ki hocam herkese güler yüzlü ve sevecen :) benimle alakalı bir durum yok :)
açıkçası önündeki maçlara bak derim okulunun bitmesine bir sene kalmış kendini helak etme okulunu bitir hala aklında varsa yüksek lisans yaparsın bu sırada yakınlaşırsın ama bu durumda anladıgın üzere hocandan sana karşı herhangi bir his olmadıgı bence aşikar umarım çok sevecen gönlüne göre mükemmel biri çıkar karşına bu hocanda olabilir olmasada daha iyi çıkar :)
:54:

Son düzenleme:
bende lisede yaşamıstım böyle birşey...biraz farkla tabi önce benden 8 yaş büyük öğretmenim bana aşık olmustu bekardı.....4 yıl surdu mezun olduktan sonra son senemde baslamıstı zıra...sonu ise hüsran oldu..ben cocuktum daha cunku ...:):17:

aşk cesaret ister... insan aşık olur ve açılamazsa platonik olarak günlerce hatta aylarca içini acıtır başka bişey düşünemez zihninde sürekli o döner durur bunun kölesi olur..
bi cesaret edip konuşabilse insan yorum beklemeden , karşılık beklemeden en fazla bir hafta içinde aşk zannettiği şey sönüverir . ve ay gözümde ne kadar büyütmüşüm dersin . tam terside olabilir eğer dört dörtlük bir adamsa içinden atamazsın tutkuya ve zamanla huzur veren bi sevgiye dönüşür ama ben genelde ilkinin daha sık yaşandığı kanaatindeyim kavak yeli denilen olay yani... bu anların kıymetini bil içinde her duygunun olduğu çok güzel heyecanlardır :17::24: .. sevgiler..

kızlaaaar;
galiba ben artık aşık değilim. mantıklı düşünmeye başladım ve onun gerçekten hayalimdeki mükemmel insan olmadığı kanaatine vardım. bir kere çok kinci ve acımasız.. sonra tipik bir aslan burcu erkeği ve sürekli pohpohlanmak istiyor.. ve ben akrep burcuyum. bunu yapabilecek kapasite yok bende.. maalesef sırf geçinebilmek için kimsenin gururunu okşayamam. ayrıca yaptığı yorumlardan anladığım kadarıyla gününü gün etmekten hoşlanan ve evliliğe sıcak bakmayan bir insan..
tüm bu değerlendirmeleri yapınca buzzz gibi soğudum bir anda.. onu görünce de bu soğuk duygularımın devam etmesini diliyorum ve
bana destek olan herkesiii koccamaaaan öpüyorummm..
:54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X