Herkese Merhaba artık içimde tutamayacağım en azından burada yazıp biraz olsun rahatlamak istiyorum.. 5 yıl önce üniversiteye başladım. Daha ilk sene bir erkek arkadaşım oldu. 4 yıl boyunca birlikteydik. Aslında hiç mutlu değildim çünkü sevgilim psikopat bir insandı. İkimizde üniversitede okuyan insanlar olsak ta beni döver aşağılar ve zorla birlikte olmaya çalışırdı. O zamanlar birliktelik benim için önemli bir kavramdı. İlk onunla olduğu için onunla evlenmek zorunda olduğumu düşünüyordum. Basta sevip te iliskiye basladıgım kisiye onu geri dondürebilirim sandım ama olmadı. Onun yerine ondan nefret etmeye başladım ve sevgilim ve benim en yakın arkadaşımız olan kişiye ilgi duymaya başladım beraber daha çok vakit geçirdikçe ona aşık oldum 4 senedir ona olan ilgimden habersiz arkadaş olarak geçiniyorduk. 1 sene önce artık iyice tahammül edemedigim eski sevgilimden ayrıldım ama bu seferde sevdigim arkadasım benim arkadaslarımdan biri ile sevgili oldu. 6 7 aydir boyle giderken 2 hafta önce çocuga itiraf ettim. Cocuk önce bende sana karsi bos degilim desede o anın duygulariyla birlikte olduk. Kızdan ayrılcam dedi sevmiyorum dedi ama birlikte olduktan sonra degisti hala arkadas olarak davraniyor ama her bos buldugunda beni cagiriyor su durumda sevgili olamayız diyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Gitmicem bidaha cagirdiginda diyorum ama kendime engel olamiyorum. Eger gitmezsem onu tamamen kaybederim diye korkuyorum. Kendimden nefret ediyorum.