- 9 Temmuz 2016
- 26
- 22
- 3
- 41
- Konu Sahibi ileriyegidelim
-
o konuya hic girmeyelim..adami ben yakalatmadim da o konuya giresim yokOlanda da olmayandada vardir bir hayir.
Sucluyu yakalatma konysu daha cok dikattimi cekti sucu neydi nasil yakalattin
ya o da bana direk koca aramaya geldim demek gibi geliyor:))bir yetenegim de yok ki neye yazilsam acabaMutlaka karsınıza birileri çıkacaktır. İnternet ortamına takılmayın orada gerçekten sorunlu tipler çok güven olmaz. Kurslara falan yazılsanız :)
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Hiç kimse size aa kursa gelmiş koca aramaya muamelesi yapmaz.Hem hobi edinir hem insanlarla tanırsınız. Yemek, resim, yabancı dil kursları olabilir.ya o da bana direk koca aramaya geldim demek gibi geliyor:))bir yetenegim de yok ki neye yazilsam acaba
saka yapiyorum..bunu bekar herkesten duyuyorum o nedenleBence çok yanlış düşünüyorsunuz. Hiç kimse size aa kursa gelmiş koca aramaya muamelesi yapmaz.Hem hobi edinir hem insanlarla tanırsınız. Yemek, resim, yabancı dil kursları olabilir.
tek basiniza mi ciktiniz tatileSizin durumda olan var ben :) üniversiteden hemen sonra tanıdığımı sandığım bir kalasla evlendim, evlenince öküzlüğü ortaya çıktı 2 ay birlikte oturduk ve boşandım. Daha sonra da adam sandığım biri çıktı karşıma. 2 çocuğumuz oldu biri 4 biri 1,5 yaşında şu an, mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda da boşandım. Evlilikten de erkeklerden de nefret ediyorum sanki şu aralar. Ama inadına da yaşamadıklarımı yaşatacak birini bulup evlenmek istiyorum. Hayırlısıysa inşallah. Şu an tatildeyim sahilde gezen çiftlere kah özenerek kah kötü kötü bakıyorum :) çok zor insan kendisini çok değersiz hissediyor. Ama yapacak da birşey yok kader herşey Allahtan. İnşallah Allah herkese hayırlısıyla mutluluğu bulacağı birilerini nasip eder. Dua edip hayırlısını istemek lazım.
okumadiniz sanirim.5 yil oldu kimse yok.ne sureklisi:))Hayatinizda biri olmadan yasayamiyor musunuz? Ne bu acele ne bu zorlama? Biraz kendinize odaklanin, kendinizle vakit gecirin. Surekli biri olsun diye denemek nedir?
Aynen ben de öyle duydum. Biraz da öyle bir hava var gerçekten. O yüzden gidesim de gelmiyor. Kısmet bence olmayınca olmuyor. Etkinliklere katılın belki çevreniz genişler. Doğa yürüyüşleri, gezi turları falan belki.saka yapiyorum..bunu bekar herkesten duyuyorum o nedenle)
Hayır ailemin yanındayım çocuklarımla. Çocuklarım büyük olsa onu da düşünürdüm. Yada bir bayan arkadaşımla ve kızlarımla giderdim ama çok küçükler.tek basiniza mi ciktiniz tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?