benden başka budurumda olan var mi su hayatta merka ediyorum.

Canım,aşkın yaşı yok.Ne zaman kapını ö

Yaş 32,daha gençsin..

İş yerinden bir arkadaşımız evlendi yakın tarihte 40 küsür yaşında,daha önce hiç evlenmemiş..

O kadar mutlu ki şu an,ve çok seviyor kocasını.Tanışması evlenmesi 6 ay..

Ama diyor ki,baktım hayatımıza benzer şeyler yaşamışız,mesela eşinin annesi öldüğü zaman eşi uzun süre çıkamamış bunalımdan.

Arkadaşımı da diyor ki, o yıllar benim en kötü yılımdı.Bıkmış,usanmış ölsem yaşasam ne fark eder diyordum..

İki ayrı insan,iki ayrı yerde ortak bir sıkıntı yaşıyorlar.Ama birbirlerinden haberi yok.Buna paralel başka şeyler..

Kısaca senin de bir yerde belki şu an senin yolunu gözleyen bir adam var.Hayat,ikinizi de şu an olgunlaştırıyor ve siz piştiğinizde karşılacaksınız.

Bir de buradan düşün,bu süreci eksik yönlerini kapatmak için değerlendir.
Bu kadar istemene rağmen karşına çıkmıyorsa,bunun bir sebebi vardır.

Sen ümidini asla kaybetme,aşkın ve sevginin yaşı yok..

Bazen 20 de bulursun Bazen 35 te bazen 55 te..

canim ostedigim ask degil ki.anlasabilecegim bi insan bi cocuk.bu kadar.ben bu kadar kanaatkar oldukca bu kadar kitlik olmasi

bu durumda kimae yok galiba iyice ucubeye bagladim simdi

merhaba ben de varım. 31 yaşındayım hatta 32 ye az bişey kaldı :) ben de hep yalnızdım. karşıma bir tane düzgün insan çıkmadı bugüne kadar. ilk defa biri çıktı dedim ama onda da başka sorunlar var ve daha bugün tartıştık, şu saat oldu bir mesaj bile yazmadı. kendimi çok yalnız hissediyorum.

barisirsin insallah #benimgibiolma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…