- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
öncelikle hayırlısı olsun canım, bende ilk denememi zeynep kamilde yaptırdım fakat sonuç nagatif ama benle beraber yaptıran çoğu arkadaşlarımın tuttu ümitsizliğe kapılma sakın, olacağı varsa olur allahtan hayırlısını iste,senin kaç embriyo konuldu benim tekti birazda ordan kaybettim şansımı tabi inş senin olur.:CüvCüv:
bende zeynep kamilde rapor çıkarıyorum ve orada tüp bebek yaptıracağım allah nasp ederse
canım rapor için neler istediler beni bilgilendirirmisin aşamaları falan bende gitcemde oraya
cnm tüp bebek bölümünde bir kağıt veriyorlar adetin ikinci günü muayene oluyosun o doktorda o kağıda bişeyler yazıyor sonra dahiliyeye gidiyorsun birsürü kan tahlili ve idrar tahlili sonra kalp grafiği akciğer filmi bunlar dahiliye yaptırıyor ve genel cerrahiye gdiyosun ordada önemli bir muayene değil geçmiş ameliyatları bir iki soru soruyor ve elindeki yağıtı imzalıyor sonra psikiyatriye gidiyosun ordada bir iki soru soruyor oda imzalıyor ben dahiliyede takıldım kaldım kolestorol fazla birde kilom dahiliyede onay verdikten sonra heyete veriyorsun ordanda bir haftaya alınıyor sonra tüp bebek bölümüne gidip raporu çıkartıyosun o gün eşinde yanında olacak zaten oraya gittinizde getirmeniz gerekenleri size söyliyecekler sormak istediğin birşeyler olursa tekrar sorabilirsin hayırlısı olsun
canım muayene olmadan direk tüp bebegemi randevu alıp gidilio ben dışarda tüp bebek yaptırdım olmadı şidi zeynep kamile direk tüp bebege gidip muayene olup raporu çıkartabiliyomuyuz
cnm tüp bebek bölümünde bir kağıt veriyorlar adetin ikinci günü muayene oluyosun o doktorda o kağıda bişeyler yazıyor sonra dahiliyeye gidiyorsun birsürü kan tahlili ve idrar tahlili sonra kalp grafiği akciğer filmi bunlar dahiliye yaptırıyor ve genel cerrahiye gdiyosun ordada önemli bir muayene değil geçmiş ameliyatları bir iki soru soruyor ve elindeki yağıtı imzalıyor sonra psikiyatriye gidiyosun ordada bir iki soru soruyor oda imzalıyor ben dahiliyede takıldım kaldım kolestorol fazla birde kilom dahiliyede onay verdikten sonra heyete veriyorsun ordanda bir haftaya alınıyor sonra tüp bebek bölümüne gidip raporu çıkartıyosun o gün eşinde yanında olacak zaten oraya gittinizde getirmeniz gerekenleri size söyliyecekler sormak istediğin birşeyler olursa tekrar sorabilirsin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?