Benden daha erkek olma!!!

O da baskın bir karakter. Ve benim onun yanında bir adım geri durmamı istiyor. Aslında onu da anlıyorum. Benim savunma mekanizmam ilginç çalışıyor. Örneğin geçenlerde trafikte abuk bir sebepten sinirlenip arabadan inen ve üzerime yürüyen adam bir an bile düşünmeden el frenini çekip indim. Üzerine yürüdüm diyebilirim. Oysa ufak tefek bir kadınım adam bir tane sallasa yapışırım yere. Ama o an düşünemiyorum. Eşim de baskın olunca bir türlü uzlaşamıyoruz. Ne fena ya deli gibi sevdiğim adama kendimi ifade edemiyorum.
Bu arada içten mesajınız için teşekkür ederim...

Trafik olsun başka durum olsun işi fiziksel bir boyuta taşımaya karşıyım ama bu tehlikeli sonuçlar doğurabileceğinden yoksa siz neden bir adım geride durasınız ki? Daha çıtkırıldım bir insan olmaya falan çalışmayın, olmadığınız gibi görünmeye çalışmak sadece yorar sizi. Trafikte veya kavga çıkacak herhangi bir durumda daha ılımlı yolları seçin ama bunu hanımhanımcık olmak yerine medeni olmak için yapın. Yani cinsiyetten bağımsız.

O da baskın bir karakter. Ve benim onun yanında bir adım geri durmamı istiyor. Aslında onu da anlıyorum. Benim savunma mekanizmam ilginç çalışıyor. Örneğin geçenlerde trafikte abuk bir sebepten sinirlenip arabadan inen ve üzerime yürüyen adam bir an bile düşünmeden el frenini çekip indim. Üzerine yürüdüm diyebilirim. Oysa ufak tefek bir kadınım adam bir tane sallasa yapışırım yere. Ama o an düşünemiyorum. Eşim de baskın olunca bir türlü uzlaşamıyoruz. Ne fena ya deli gibi sevdiğim adama kendimi ifade edemiyorum.
Bu arada içten mesajınız için teşekkür ederim...
Çok cesur bir kadınmışsınız. Taktir ettim, ben de sinirlendiğim zaman gözüm bişey görmez. Eşim ve akrabalarımız hayvanat bahçesine gitmiştik. Eşimle adam kavga ederken kucağmda çocukla adamın yakasına yapışmıştım. Adam çok iriydi. Allahtan vurmadı bana o an. Yani bu yapı meselesi. Benim eşim alıştı bu halime.

Eskiden yani çıkarken bu pek sorun olmamıştı aramızda.Evet son zamanlarda dönüp dolaşıp buna geliyoruz. Eskiden de böyleydim bence. Belki annemi kaybettikten sonra daha da gelişti bu durum diyebilirim.

Üzmeyin kendinizi
Bende sizin gibiyim
Maskülen bir karakterim var hatta bazen bir kadına asla yakışmayacak çıkışmalarım oluyor
Eşime direk olarak bu şekilde yaklaşmam ama sorunları kendim çözdüğüm için bazen çok bozuluyor
Yeri gelir bir çok erkekten daha atak hareket ederim
Bunu eşime en başta söyledim, erkeksiz bir evin erkeği olarak büyüdüm ben
Başta çok ciddiye almadı, beni yıllardır tanımasına rağmen evlilikte farklı olur diye düşündü sanırım
İnsan değişmiyor ne yaparsa yapsın, biraz törpüleniyor ama huy aynı kalıyor
Seni olduğun gibi sevecek başka bir yolu yok bunun

Trafik olsun başka durum olsun işi fiziksel bir boyuta taşımaya karşıyım ama bu tehlikeli sonuçlar doğurabileceğinden yoksa siz neden bir adım geride durasınız ki? Daha çıtkırıldım bir insan olmaya falan çalışmayın, olmadığınız gibi görünmeye çalışmak sadece yorar sizi. Trafikte veya kavga çıkacak herhangi bir durumda daha ılımlı yolları seçin ama bunu hanımhanımcık olmak yerine medeni olmak için yapın. Yani cinsiyetten bağımsız.

Kendime söz verdim mesela bu olaydan sonra asla bir daha arabadan inmeyeceğim. Ya da camı açıp laf yetiştirmeyeceğim diye. Geçen hafta da sokağın girişinde adamın teki camı açıp birşeyler dedi ve ben hiç cevap vermeden devam ettim. Kendimi tebrik ederek :KK50:

aşağıdaki cümlenizi eşinize aynen söyleyin, anlamazsa bir kağıda yazıp eline verin

Ben artık değiştiğimi , sindirildiğimi hissetmeye başladım. Beni ben yapan özelliklerimi kendi elimle ezmeye çalışıyorum. Ama ben bu değilim. Evet asla geriye çekilmeyen saldırgan bir yapım var. Fakat ben buyum. Ve değişmek hoşuma gitmiyor.

ve şunu da mutlaka ekleyin; " ben hep böyleydim, neden benimle evlendin !? ! "

Erkek özelliği olarak bahsettiği şeyler restleşme ve sinirlilik hali ise inanılmaz komik.
Hani feminen değilsinizdir söyler ayrı ama her kadın çıtkırıldım, narin, nazlı, cilveli olacak diye bir şey yok.

iki aslan bir araya gelirse sonuç bu olur tabi valla hiç şaşırmadım, genelde ilişkiler kısa sürer, istisnalar olabilir ama zordur, her ikiniz de pohpohlanmayi seven, karsisindakine emreden tiplersiniz anlaşmanız bu yüzden zor, bir eve iki aslan fazla olmuş.

Çok cesur bir kadınmışsınız. Taktir ettim, ben de sinirlendiğim zaman gözüm bişey görmez. Eşim ve akrabalarımız hayvanat bahçesine gitmiştik. Eşimle adam kavga ederken kucağmda çocukla adamın yakasına yapışmıştım. Adam çok iriydi. Allahtan vurmadı bana o an. Yani bu yapı meselesi. Benim eşim alıştı bu halime.

Yok benimki alışmıyor.:KK43: Ama onu üzmeyi gerçekten hiç istemiyorum. Dün akşam okadar üzüldü ki. Bana da kıyamıyor. Off gerçekten daraldım.

Bu arada çıkmalıyım. Eve gideceğim. Konumu takipteyim

Kendime söz verdim mesela bu olaydan sonra asla bir daha arabadan inmeyeceğim. Ya da camı açıp laf yetiştirmeyeceğim diye. Geçen hafta da sokağın girişinde adamın teki camı açıp birşeyler dedi ve ben hiç cevap vermeden devam ettim. Kendimi tebrik ederek :KK50:

Ben çok sinirliydim. Kesin arabadan inerim derdim. Ama sonra baktım karşıdaki adamlar maganda, hiç bir şeyden korkusu yok. Arkadaşımın babasını ayağından vurmuşlar bir trafik tartışmasında. Ben o günden beri karşıdaki adamın ne olduğunu bilemediğim için kapıları kilitler otururum diyorum. Psikopat dolu etraf. Ama bu demek değil ki eşinizin koruma içgüdüsüne oynamak adına aciz kadın rollerine girmelisiniz. Sizi böyle sevmiş böyle beğenmiş. Karakterinizde köklü değişimler istememeli.

Halbuki aslan burçları tamda sizin gibi bayanları beğenirler . mücadeleci ayakları sağlam basan erkeklere karşı bile . bunu söylemesindeki amaç ona karşı daha ılımlı olmanız olabilir . yetiştiği çevre ya da bulunduğunuz çevrede bunda etkili olabilir. yani demek istediği tamam senin bu tavırlarını beğeniyorum haklısın ama bazende benim öne çıkmam gerekte olabilir .sonuçta aslan lider öne çıkan bir burç ama sizde öylesiniz hem siz hem eşiniz ben der ve ileri çıkarsa bu sonuç kaçınılmazdır .

O zamanlarda ben belki bu kadar sivri değildim. Çünkü ben de son zamanlarda kendimi daha sert buluyorum hayata karşı. Ama eşime elimden geldiğince bunu yansıtmamaya çalışıyorum.

*Ataerkil bir toplumuz, böyle alıştırmışız insanımızı, sizi de anlıyorum.. Umarım aradaki buzlar bir an önce erir.

beni anlatmissin bende ayni senin gibiyim cok cabuk sinirleniyorum ve onume kim gelirse gelsin lafimi esirgemiyorum bu huyumu sevmiyorum ama napiyim ben buyum

Allahım çok tatlı geldiniz bana yahu 9 degil 90 senelere inşallah :KK71: bence eşiniz bi adım geri durmanızı istemekte haklı bence de öyle olmalı ama baxen kendimi bende kontrol edemiyorum bu konuda da siz haklısınız .bundan sorna daha cok dikkat edin ,Allah mutlulugunuzu bozmasın

Bende aynı karakterdeyim. Sinirli animda agzina ne gelirse hic çekinmeden soylerim. Asla geri vitesim yoktur. Askimdan da olsem.
Ve o anımda oyle guzel laflar secerim ki karsimdaki yerle bir olur.
Ben bundan hoşnut degilim ama.
Düzelmek istiyorum yapamiyorum.
Sinirimi kontrol etmek istiyorum ya da en azindan sinirliyken dilimu kontrol etmek istiyorum ama mumkun degil.

Ben balık burcuyum,ben de böyleyim.
Elimden geldiğince törpülemeye çalışıyorum ama baskılayınca kendimi yıpratıyorum.
Değişemezsin,törpülersin,bastırırsın kendini ama bu yapı meselesi.
Sonuçta kaç yılınız geçmiş...

Kocan dogulu mu? Onlarda var bu bana erkeklik yapma, bana kocalik yapma tripleri.

Anlattigin olayda restlik bi durum yok normal bi tepki vermissin. Senin durus sahibi olman onu rahatsiz ediyo, sindirmek istiyo

Abla kizma fakat saldırgan olmak,karsıdaki ezmek ve sonra ben buyum demek dogru dgl. Biraz uysal olmak gerekir diye duşunuyortm. Tabi karsiliklı olarak.

Back
X