- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
Ben iki aydır biriyle konuşuyorum. Başta 15 yaş fark diye hayır demiştim. Sonra tekrar konuştu benimle bi süre geçince...yaşa takılmak istemedim çünkü her şey uyumlu. Bütün hobilerimiz düşünce tarzımız o kadar aynı ki inanılmaz. “Boşanmış” yazmış profiline. İki çocuğu olduğunu biliyordum çünkü söylemişti. Ben de tek çocukla boşandım. Dün buluştuk hiç yaşını göstermiyor ve çok yakışıklı kibar biriydi. Ve acı son: bana evli olduğunu söyledi. Neymiş boşanacakmış. Ama hala evli. Bilseydim kesinlikle buluşmazdım buluşmayı bırakın konuşmazdım bile. Zaten de bu yüzden söylemedi sanırsam. Güzel bir bayan olduğumu sürekli dile getirir zaten. Bırakmak istemedi işte.. bir tuhaf oldum ve izin istedim yanından ayrılmak için zaten de epey konuşmuştuk. Ama o son itirafı buz gibi soğuttu beni. Bundan sonra da daha konuşmadık. O da yazmadı. Çok canım sıkıldı ya. Ne biçim insanlar var şu dünyada nefret ediyorum böyle insanlardan ne iğrençler. Acaip hayalkırıklığına uğradım. En başta eşine çocuklarına yazık. Hiç mi vicdanı sızlamıyor. Her yerden bloklayacaktım fakat o benimle iletişime geçerse ona unutamayacağı bazı şeyler söylemeyi düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör: