Benden habersiz eşim kredi çekmiş

Zeynep123456789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
2
0
1
40
Herkese merhabalar lütfen bana yardımcı olun 11 yıldır evliyim ikimizde memuruz 2 çocuğumuz var sorunum şu ki eşimin nereye neyi harcadığını bilmiyorum sorduğum zaman da ben sizsiz birşey mi yapıyorum cevabı.benden habersiz kredi kartı çıkarmış ben Şaş kaza posta kutusunda rastladım neyse konuşmakla olmadı kavgalar ettik özür diledi vs unutmaya çalıştım en son yine habersiz kredi çekmiş bankadan başka kredi kartı almış daha ne kadar kartı var bilmiyorum kesinlikle bu konu hakkında konuşmuyor sakince sormayıda denedim bi çaresi olmadı sizce ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Yani burda kimse kimsenin tam anlamıyla karakterini ve kişiliğini bilmiyor, çok keskin yorumlar yapamıyoruz birbirimize. Şimdi ben size ihtimalleri söylesem, kime göre neye göre hesabı olacak. Ama yazmışsınız, bende ihtimalleri söyleme gereği hissediyorum, her söylediğim doğru olmaz, onu en iyi siz tanıyorsunuz bunu bilin en başında. Toplam tutarı bilmiyorum, fakat minimum tutarı tahmin edebiliyorum. Olumlu olumsuz çok ihtimal var, yani benim aklıma gelenler; size, çocuklarınıza (Allah bağışlasın) sürpriz yapıyor olabilir, çok istediğiniz birşey vardır onu almaya çalışıyor olabilir, yakınlarına, çevresindekilere, veya değer verdiği insana harcama yapmış olabilir, Allah korusun alkol veya madde kullanımı olabilir. Bir bağımlılık söz konusu olabilir, veya yasadışı işler olabilir. Bütün bunlar bir ihtimal fakat o sizin eşiniz. En iyi siz bilirsiniz. Benim lafımla kavga edip tartışmanızı istemem. Biraz sakin olun, gözlemleyin sessizce. Unuttuğunuzu sansın, beklemeye alın kendinizi. Yerinde ve doğru kararlar verin, evlisiniz, mantığınızla hareket edin. Dediğim gibi olumlu da olumsuz da olabilir, siz bu konu hakkında tespit yapabilirsiniz. Moralinizi bozmayın Allahım hayırlısını nasip etsin.

Bu konu hakkında bir şey yapılamaz mı ne bileyim benden habersiz kredi çekemesin kart çıkartamasın mahkeme yolu varmış memuriyetinde herhangi bir sıkıntı yaratır mı?şahsıma ait yatırımlarıma herhangi sıkıntı çıkar mı borçlarını ödemezse

Bankaci tanidigiz varsa ne kadar cekmis ne kadar borcu var vs ogrenebilirsiniz.

Herkese merhabalar lütfen bana yardımcı olun 11 yıldır evliyim ikimizde memuruz 2 çocuğumuz var sorunum şu ki eşimin nereye neyi harcadığını bilmiyorum sorduğum zaman da ben sizsiz birşey mi yapıyorum cevabı.benden habersiz kredi kartı çıkarmış ben Şaş kaza posta kutusunda rastladım neyse konuşmakla olmadı kavgalar ettik özür diledi vs unutmaya çalıştım en son yine habersiz kredi çekmiş bankadan başka kredi kartı almış daha ne kadar kartı var bilmiyorum kesinlikle bu konu hakkında konuşmuyor sakince sormayıda denedim bi çaresi olmadı sizce ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
eşinizin e devletinden bankalara borçlarını, kartlarını görebilirsiniz.nereye harcıyormuş bu kadar parayı?

Back
X