benden herkese tavsiye.....:(((

yaprk canım başın sağolsun . ikiz oğullarının müjdesini verdiğini topiğinden okumuştum. şoktayım nasıl kaybettin canım nedeni neydi . inan çok üzüldüm rabbim yerine daha hayırlısını versin canım birdaha yaşatmasın

sagol canım amin allah düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor canım kaybetme nedenim dekolman plasenta yani bebeklerin eşinin erken ayrılması zaten benim ikizlerim riskliydi ama ne kadarda riskli olsa anne ölümü bebeğine yakıstıramıyor işte bende oğullarıma yakıştıramadım oldu ama yapacak birşey yok allaha şükür etmekten başka

sagol canım amin allah düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor canım kaybetme nedenim dekolman plasenta yani bebeklerin eşinin erken ayrılması zaten benim ikizlerim riskliydi ama ne kadarda riskli olsa anne ölümü bebeğine yakıstıramıyor işte bende oğullarıma yakıştıramadım oldu ama yapacak birşey yok allaha şükür etmekten başka

haklısın canım çok zor alışmak . hele bide muhtemel doğun tarihi gelince dahada zorlaşıyo benim bebeğim bu ay doğması gerekiyordu bu aralık ayını zor geçirdim hayırlısı . rabbim sabrını artırsın oğullarını şefaatçın yapsın canım

canım allah sabır versin bende 2 kız annesiyim 2 çoçuğumun kız olduğunu duyunca üzülmüşdüm çünkü sezeryanla doğum yapıyorum ve başka çoçuk şansım yok malesef bide erkek evlat tatmak istemişdim cahil kafamla bebeğim dünyaya geldikten sonra çok üzüldüm böğle bir düşünceye nasıl düşdüğüme okadar çok seviyorum ki onu doyamıyorum benim kzızmda hasta malesef daha teşhis koyulmadı ama lösemiden şüpheleniyor doktoru ocağın ilk haftası testimiz var allah evladımla beni imtahan etmesin diye yalvarıyorum

canım allah sabır versin bende 2 kız annesiyim 2 çoçuğumun kız olduğunu duyunca üzülmüşdüm çünkü sezeryanla doğum yapıyorum ve başka çoçuk şansım yok malesef bide erkek evlat tatmak istemişdim cahil kafamla bebeğim dünyaya geldikten sonra çok üzüldüm böğle bir düşünceye nasıl düşdüğüme okadar çok seviyorum ki onu doyamıyorum benim kzızmda hasta malesef daha teşhis koyulmadı ama lösemiden şüpheleniyor doktoru ocağın ilk haftası testimiz var allah evladımla beni imtahan etmesin diye yalvarıyorum

önce allah yavrunun şifasını versin inşallah doktorun düşündüğü şey değildir .....
bende sezeryan oldum canım bir oğlum var hamileyim ve ikincide erkek bende çok üzüldüm kızım olmuyor diye hala ara ara saçma sapan duygulara kapılıyorum bazen insanoğlu bu nefsimize yeniliyoruz kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor ama allah neyi verirse onu kabullenmeye en iyi şekilde yetiştirmeye mecburuz bende diyorum allahımmm biran evvel zamn geçsede doğursam kucağıma alıp unutsam hiç birşeyin önemi kalmasa çok günaha giriyorum çünki özellikle çevremdekiler saçma sapan konuştukça takmamak lazım ama elde olmuyor malesef ...
canım 2 sezeryan çok değil ayrıca 4 e kadar olabiliyormuş özellikle yatay kesiyse ameliyatın ......

Bende de var bu durum gönlümden kız geçerken doktorum bebeği erkeğe benzetti. Üzüldüğüm için kendime çok kızgınım. Görümcem doğup kucağına aldığında onu hiçbir kıza değişemeyeceksin dedi:) Şimdide oğlum olarak benimsedim doktor ileride kız derse bu sefer bi daha dengeyi bozucam:) Her halukarda benim ciğerim Allah'ım yeterki sağlık versin yavruma...

öncelikle allah sabır versinn....

anlayana çok önemli bi yazı olmus

kız yada erkek evlat bas tacı olmalı

5 yıl süren uzun bir maratondan sonra bebek sahibi oldum
kızım neşemiz onsuz bir hayat düşünemiyorum derken kızım daha 1,5 yaşındayken ikinci bebeğime hamile kaldım
benim gibi bebek sahibi olamıyan herkese dedim sabır edin dua edin sonra böyle arka arkaya hamile kalırsınız herşey allahın takdiri diye......sonra zaman aktı geçti ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim .....üzüldüm.....hiç kızmayın bana ben zaten kendime kızıyorum....üzüldüm çünkü hamileliklerimde ilk aylar hep yatmak zorunda kalıyorum çünkü kanamalarım oluyor ....daha sonrada şeker hastası olup insülin yapmak zorunda kalıyorum...
derken son aylarda şekere bağlı bebek çok büyüyor ve anlayacagınız çok sorunlu geçiyor benim hamileliklerim....
dedim keşke buda erkek olsaydı çünkü doğum yapmak istemiyordum artık ikinci kızda olsa oğlan da olsa doğum yapmak istemiyordum...
kız olup adınıda kayınvalidemin adını koyacağız deyince eşim iyice canım sıkıldı ama ses etmedim sonuçta annesi
doğuma bir hafta kala bebeğim karnımda ölünce acıların en büyüğünü yaşadım dedimki doğsaydı yaşasaydı kucağımda olsaydı ....dünyayı benim kızım mı daraltıcaktı.....içki içen hamileler var sigara içen hamileler var esrar hap kullanan hamileler var bir kere dr a gitmeyen evde doğuran kadınlar var ama allah nasip etseydi taşa çarpsan ölmez allah dilemezse sen ne yaparsan yap olmaz... ben kız diye üzüldüm allahta elimden aldı işte dedim ....
size tavsiyem kız oğlan ne olursa olsun asla üzülmeyin sonra benim yaşadığım vicdan azabını yaşamayın ve adını gönlünüzden ne geçerse onu koyun beşik yaparsın ama bir metre toprak yeter kıyafet alırsın bir metre kefen yeter ...maksadım kimseyi üzmek değil ama istedimki benim yaptığım hatayı siz yapmayın...

okurken çok kötü oldum canım benim sakın üzülme rabbim istedimi alırda verirde belkide senin sınavında budur o seni cennette bekliycek emin ol

okurken çok kötü oldum canım benim sakın üzülme rabbim istedimi alırda verirde belkide senin sınavında budur o seni cennette bekliycek emin ol

bende öyle düşünerek kendimi teselli ediyorum.....bir tane evladım var allah ömüğr verirse onun gölgesi bişle yeter allah olmayanlara dileyenlere versin olmaması çok kötü onuda yaşadım çünkü

çok merak ettim sonuç ne oldu inşallah herşey yolundadır dualarımız seninle

Back
X