benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim?

bilicovsski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
4
0
1
27
Kızlar merhaba.. aynı işyerinde çalıştığım bir çocuk var, katlarımız farklı her gün göremiyoruz birbirimizi. Molalarda belki. Fakat ben çocuktan çok hoşlanıyorum beni LinkedIn den eklemişti ben de gidip dayanamadım instagramdan ekledim o da kabul edip beni takip etti. Ancak 3 gündür story atıyorum ediyorum hiçbir şekilde bana mesaj atmıyor. Nasıl mesaj attırabilirim, ya da benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Hayat bu kadar detayı düşünüp kasmak için çok kısa .çoğu kişinin hoşuna gitmeyecek ama bekle biraz eğer duyguların çok fazlalaşır sa direk konuş .en kötü olumsuz olur bu kadar düşünmemiş olursun ama

Çocuktan hoşlanan sensin, LinkedIn iş odaklı bi platform oradan eklemiş olması sana bi hoşlantısı olduğunu göstermiyor bence. Hoşlanan senken adım atacak olan da sen olmalısın bana göre.
Aslında şöyle, sürekli bakışıyoruz. Onun bana bakmasından sebep farkettim onu. Sonra linkedIn den beni isim soyisim aratarak eklemiş. O yüzden tereddüte düştüm, sapık gibi mesaj atmakta garip geldi bir :(

Biraz bekle. Eğer dediğiniz gibiyse belkide erkeklerin yüzyıllık numarasını yapıyordur. Bekleme, soğuk yapma taktiği. Sende misilleme yapmış olursun. Baktın 1 hafta geçti tık yok. Srlam falan yada işte storye cevap verme yaparsın ilgilendiğini belli edersin. Baktın hala iş yok denildiği gibi LinkedInden profesyonelce eklemiş iş arkadaşı olarak hafızalarda alır yerini. Geçip gidersin. Next...

Biraz bekle. Eğer dediğiniz gibiyse belkide erkeklerin yüzyıllık numarasını yapıyordur. Bekleme, soğuk yapma taktiği. Sende misilleme yapmış olursun. Baktın 1 hafta geçti tık yok. Srlam falan yada işte storye cevap verme yaparsın ilgilendiğini belli edersin. Baktın hala iş yok denildiği gibi LinkedInden profesyonelce eklemiş iş arkadaşı olarak hafızalarda alır yerini. Geçip gidersin. Next...
Teşekkür ederriim

Molalarda konuşsanız ?
Denk gelemedik bir türlü yoğunluktan banka hazinesinde çalışıyoruz :( Ama bi kere gördük birbirimizi ve gülümsedi bana görünce telefonla konuşuyordum. Emin de olamıyorum, geçen hafta linkedinden beni rastgele değil de isim soyisim aratıp eklemiş olması kafamı bulandırdı

Ama adamdan hoşlanan sizsiniz. Mantıken sizin mesaj atmanız gerekmiyor mu?

Denk gelemedik bir türlü yoğunluktan banka hazinesinde çalışıyoruz :KK43: Ama bi kere gördük birbirimizi ve gülümsedi bana görünce telefonla konuşuyordum. Emin de olamıyorum, geçen hafta linkedinden beni rastgele değil de isim soyisim aratıp eklemiş olması kafamı bulandırdı
Ben adamın sizden hoşlandığını düşünmedim.Size gülümsemesi normal bir olay değil mi aynı iş yerinde çalışan insanlar birbirlerine gülümser selam verir vs asik suratli dolasilmaz.

LinkedIn is odaklı bir platform aynı iş yerinde çalıştığınız için eklemiştir yada iş ağını genisletmek istemiştir o yüzden eklemiştir.

Back
X