- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
Beni görünce utanıyo kızarıyo saçma konuşuyo kekeliyo.Bunlar hoslanma.belirtisi mi ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten varya uzamasın diye yazmadim canim.Ben o kadar tersledim ki baska.Acikca dedim merabalik yok bana ters dedim netten konusmak.Hadi diğer erkekler sanal arkadaslik yapiyo ama insan ayni binadaki kizla yapar mi ? Aksam masallah konusmalar sabah fis sanki ben yokum.Beni tanimiyo sanki.Ama sildim hic konusmayan adam geldi naber falan dedi.Taviz verme ..
Hoşlanıyorsa açılsın ..
Bana varya ne cektirdi.Bi türlü gelip bi meraba diyemedi ya.Oysaki benden bekliyomuş demek ki.Bi sey sordum bikac saat sonra sebeklige vurdu.Aman da aman ne de utangaç bir cocukmus
Bana varya ne cektirdi.Bi türlü gelip bi meraba diyemedi ya.Oysaki benden bekliyomuş demek ki.Bi sey sordum bikac saat sonra sebeklige vurdu.
Üni malesef.Ünide de var bu durumlar.Çok merak ettim lisemi üniversite mi okuyorsunuz ?
Üni malesef.Ünide de var bu durumlar.
Sildim çünkü bana göre haketti yani beynim sil dedi ve onu dinledim.Ama kalbim silme diyodu.Şimdi ise bikac iyi adım olunca eklemesini istiyorum.Kalbim eklemesini istiyo,konusmak istiyo.Ama silinmeyi haketti inan ki.Ekledi- sildi.
Ekledim-sildim.
Ekledik ekliycez daima diyosun. Ama silede biliriz diyosun.
Hmm..
Sildim çünkü bana göre haketti yani beynim sil dedi ve onu dinledim.Ama kalbim silme diyodu.Şimdi ise bikac iyi adım olunca eklemesini istiyorum.Kalbim eklemesini istiyo,konusmak istiyo.Ama silinmeyi haketti inan ki.
Şöyle bi analiz yaptım.Tamam utangaç onu anladım ama bi hamlede rahat olabiliyo.Bir de sildikten sonra gelmesi sanki aklı başına gelmis gibi hissettirdi.Olay bitmiş,ipler kopmuş adam daha yeni geliyo.E yavrucum bastan geleydin silinmeyeydin de böyle olmayaydı.Cacık konusuna gelince de yani hiç yüz vermedim trip moduna girdim o kadar yinede bunları yapabildiyse ... Tanıyınca anlıycam ama baksana eklemekten aciz.Ben de tükürdüğümü yalamak istemiyom yoksa ekliycem dePeki sen bu çocuktan bi cacık olacağına eminmisin ? Yani herseyi senden mi bekleyecek sanki egoist gibi geldi ama gerçekten utangacta olabilir var böyle çocuklarda nadirde olsa
Sildim derken faceden tabi canim.Evet tamamen netten ibaretti.3 haftadir reele döndü sonunda4 cumlede 4 kere silmek kelimesi ve 4 ve 2 kere eklemek kelime daha.
Devreler yandi.
Sizin iliskiniz sosyal medyadanmi ibaret?
Şöyle bi analiz yaptım.Tamam utangaç onu anladım ama bi hamlede rahat olabiliyo.Bir de sildikten sonra gelmesi sanki aklı başına gelmis gibi hissettirdi.Olay bitmiş,ipler kopmuş adam daha yeni geliyo.E yavrucum bastan geleydin silinmeyeydin de böyle olmayaydı.Cacık konusuna gelince de yani hiç yüz vermedim trip moduna girdim o kadar yinede bunları yapabildiyse ... Tanıyınca anlıycam ama baksana eklemekten aciz.Ben de tükürdüğümü yalamak istemiyom yoksa ekliycem de
Doğru diyosun ama herkes yüzüne konusamiyo netten iyide kötüde herseyi yazmak kolay.Mimik yok kasmak yok.Yüzünden gözünden anlamıyosun.Ondan herkes netten yürüyo.Şimdi benim yaş ilerledi hani böyle sosyal medyanın ilişkide ne kadar rolü var bilemiyorum ama. Nerde o eski aşklar diyorum.