Merhabalar, ben ilkokul öğretmeniyim, oğlum da benimle aynı okulda,aynı kademede ,farklı sınıfta okuyor. Geçen yıl kura ile bir sınıfa verildi, her şey yolundaydı. Oğlum öğretmeninden her şeyi gayet iyi öğrenip uyguluyordu. Fakat o sınıf kapatıldı ve tekrar kura ile diğer sınıflara dağıtıldı.
Oğlumun şu anki öğretmeninden hiç memnun değilim.Sınıf dağınık, güvenlik tedbiri yok, ödevler az ve uyduruk,sınıf gürültülüymüş(Oğlum okuduğunu anlamadığını söylüyor), öğretmeni hem alçak ses tonuyla konuşuyor, hem hızlı konuşuyo hem de konuşurken ağzını kapatıyor, oğlum dediğini anlamıyor hâliyle.. Geçen yıl her gün okulda öğrendiğini bana öğretmek için anlatan çocuk yok artık.. Bugün ne yaptınız? Hiçbir şey.. Deftere özet yazdırmayıp eve ödev olarak göndermeler, anlatmadığı konudan fotokopi çıkarıp derste çocuklara dağıtmalar, bişey anlatmadan eve ödev yollamalar...Matematik dersi doğru düzgün işlenmiyor,defter bomboş..Gecen hafta zor uyandırdım, yine mi okul var dedi çok üzüldüm..Of çok mutsuzum.Değişiklik istiyorum ama bunun için de kuraya tabi olacak. Al birini vur ötekine biri olursa okul değişmeye kadar düşünüyorum. Sizce ne yapsam