Benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Yakın zamanda sevgilisinden ayrılmıştı ve ben sürekli ona destek olmuştum. Fakat davranışları son zamanlar değişmeye başladı. 1. Sürekli aramamı, ona mesaj atmamı istiyor 2. Başka erkeklerle hatta kızlarla konuşmamı görüşmemi istemiyor. 3. Bana çıkma teklif eden birini kesinlikle reddetmemi istedi, daha iyilerine layikmişim. 4. Ara sıra bana bakarken yakalıyorum. 5. Yalnızlıktan şikayet ediyor. Bunlara rağmen her seferinde bizim çok iyi dost olduğumuzu ve sırdaş olduğumuzu söylüyor. Bana ne gözle baktığını anlayamıyorum. Bir fikir verebilir misiniz arkadaşlar.

Başka erkeklerle hatta kızlarla konuşmamı görüşmemi istemiyor.
Hadi erkeklerle görüşmeni istememesine bir şey demeyeyim de yani kızlarla görüşmeni istememesi ne alaka? Yol yakınken uzak dur hayır gelmez böylesinden psikopat gibi

Sevgilisinden ayrılırken destek olduğunuz biri bence sizden hoşlanmasın. Siz de ondan hoşlanmayın.
Sizinle sevgilisi hakkında dertleşmiş.
Bir de bu kadar müdahale etmesi hoşlandığını göstermez, evlenirseniz aşırı sorunlu bir evliliğiniz olacağını gösterir! Adam sorunlu çünkü. O kim ki size kurallar koyuyor?

Muhtemelen boşlukta olduğu için böyle davranıyordur.Ki daha şimdiden hayatına bu kadar müdahale eden biriyle bir ilişki düşünmemelisin hoşlansa bile.

Bence hoşlanıyor senden ..senin Dost olarak gördüğünü düşünüp uzaklasmaman icin dostuz diyor ...ama bu kıskanç adam işe yaramaz..

Bence hoşlanmıyor klasik egoist ışte.Yara bandı olursun maksimum

Hoşlanma ihtimaline karşı uzak durman iyidir.
Eğer sen de istiyorsan,durma tabi.
Ama bununla ilişki yürür mü o da var?

Back
X