benden hoslaniyor mu sizcee

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
kizlar merhaba
benim kafam biraz karisik da sizden yardim istemeye geldim :)
soyle ki ben ALES icin kursa gidiyorum. sinifta tam benlik bi cocuk var. tepeden tirnaga benim icin yaratilmis sanki.:nazar: ben de cok hoslaniyorum ondan.
ama cocuk cok sosyal biri. o yuzden bu ilgi bana mi yahut butun kizlarla mi boyle emin olamiyorum
gecen ders arasinda arkadas grubuyla yemege gittik 4 kisiydik. ortamda sogan yesek mi aramizda opusecek var mi muhabbeti yapildi dalgasina. ben de saat kac oldu zaten herkes dagildi guzel kiz kalmadi dedim. bana evet cunku seni eve ugurluyoruz burdan dedi. benim gozumden kalpler cikti.
sonra seni eve ben birakicam dedi ben inerken hayalindeki opusme bu degildi ama napalim elimizde bu var diyip yanagindan optum. ikimiz de ayni anda “soganli soganlii” dedik gulduk falan cok tatli bi andi
onun disinda hep aa gomlegin ne guzel. bugun cok guzel olmussun vs diyor.
ama bu kadar.
bugun de arkamda yururken bi arkadasina “suan SEVGILIM YOK AMA...” gibi bi yorum yapti yuksek sesle.
offff bilmiyorum arkadaslar benim disimda da kizlarla arasi cok cok cok iyi :/ cok kibar bi cocuk nezaketen yapiyor da olabilir emin olamiyorum o yuzden
sizce nasil davranmali ne yapmali
mesela mesaj atsam iyi konusuyo ama bende cekinik bi tipim. surekli dan dun yazamiyorum ya anlarsa diye

bi de ozguvensiz gelicek biliyorum ama.. kizmayin: cok yakisikli bana bakmazmis gibi geliyo bazen:bicak:

Arkadaslıgın bir ustu, sevgililigin bir altı.. En guzelı, kıymetini bil. Yaşa bunu. Sevgilim olalım illa diye hıc kasma.

sevgililigin bi altiysak ben halaya dururum mutluluktan asgsjd
mesela bugun bana “reis sakin ol” dedi nasil uzuldum
sanki flort gozuyle baksa boyle kanka gibi konusmazdi diye dusundum
zaten kanka, kardes diyecek diye odum kopuyo :D

sevgililigin bi altiysak ben halaya dururum mutluluktan asgsjd
mesela bugun bana “reis sakin ol” dedi nasil uzuldum
sanki flort gozuyle baksa boyle kanka gibi konusmazdi diye dusundum
zaten kanka, kardes diyecek diye odum kopuyo :D
Hahahahahahahahaha
Agız alıskanlıgıdır o. Kardesım derse ozaman kork 😂
Eve su sıparıs ettıgımde adam yenge suyu bıraktım kapıya dıye haber veriyor bana.
Sence ben yenge mıyım?
Yoooooooshshshsgssgsg

Dersanedeyken hoşlandığım çocuk bana “sen nabün ya bacım” dedi diye hastayım yalanıyla ağlayarak eve kaçışım geldi gözümün önüne 🤣🤣🤣 ne yıkılmıştım ya 😂😂😂 bence hoşlantısı var onunda bana boş değil gibi geldi 😄 hayırlısı 😍

Çoçuk benim için yaratılmış yazmışsın ya orda ben 😂😂😂🙏🙏🙏🙏🙏hay Allahım çok yaşa sen.. Sen mi çekinik tipsin hadi canım soğanlı soğanlı 😂😘elimizde bu var 😂🙏olur olur 🙏😂

Kiz iyiki cekingen bi tipsin. Yanagindan mi öptün sjskskdkd
Kıııız hayalimdeki öpüşme bu değildi diyen sen misin çocuk mu 😂😂Allah iyiliğini versin, bu kadarını diyerek yanağından öptüysen yarın git alırım bir alt dudak diyerek yapış çocuğa 😂😂😂😂 çok tatlısınız umarım karşılıklıdır hisleriniz

ben ona dedim “hayalindeki öpüşme bu değildi” diye.Çünkü soğan yemek istememişti masada, erkekler baya gırgır yaptılar belki öpüşürüz diye :KK70:

kızlar öptüm derken inerken “Bye bye” anlamında bi öpüşmeydi, tabii öncesindeki cümlem biraz flörtözdü ama o kadar da olsun yahu.En Büyük TÜRKİYE

Kıııız hayalimdeki öpüşme bu değildi diyen sen misin çocuk mu 😂😂Allah iyiliğini versin, bu kadarını diyerek yanağından öptüysen yarın git alırım bir alt dudak diyerek yapış çocuğa 😂😂😂😂 çok tatlısınız umarım karşılıklıdır hisleriniz
Ne desin ne desin? :rolleyes:

ben ona dedim “hayalindeki öpüşme bu değildi” diye.Çünkü soğan yemek istememişti masada, erkekler baya gırgır yaptılar belki öpüşürüz diye :KK70:

kızlar öptüm derken inerken “Bye bye” anlamında bi öpüşmeydi, tabii öncesindeki cümlem biraz flörtözdü ama o kadar da olsun yahu.En Büyük TÜRKİYE
İstersen can-ı gonulden öp ya, eve kadar bırakmıs seni.
Veda busesi degıl sonucta bye bye opucuguymus😂

Back
X