kizlar merhaba
benim kafam biraz karisik da sizden yardim istemeye geldim :)
soyle ki ben ALES icin kursa gidiyorum. sinifta tam benlik bi cocuk var. tepeden tirnaga benim icin yaratilmis sanki.
ben de cok hoslaniyorum ondan.
ama cocuk cok sosyal biri. o yuzden bu ilgi bana mi yahut butun kizlarla mi boyle emin olamiyorum
gecen ders arasinda arkadas grubuyla yemege gittik 4 kisiydik. ortamda sogan yesek mi aramizda opusecek var mi muhabbeti yapildi dalgasina. ben de saat kac oldu zaten herkes dagildi guzel kiz kalmadi dedim. bana evet cunku seni eve ugurluyoruz burdan dedi. benim gozumden kalpler cikti.
sonra seni eve ben birakicam dedi ben inerken hayalindeki opusme bu degildi ama napalim elimizde bu var diyip yanagindan optum. ikimiz de ayni anda “soganli soganlii” dedik gulduk falan cok tatli bi andi
onun disinda hep aa gomlegin ne guzel. bugun cok guzel olmussun vs diyor.
ama bu kadar.
bugun de arkamda yururken bi arkadasina “suan SEVGILIM YOK AMA...” gibi bi yorum yapti yuksek sesle.
offff bilmiyorum arkadaslar benim disimda da kizlarla arasi cok cok cok iyi :/ cok kibar bi cocuk nezaketen yapiyor da olabilir emin olamiyorum o yuzden
sizce nasil davranmali ne yapmali
mesela mesaj atsam iyi konusuyo ama bende cekinik bi tipim. surekli dan dun yazamiyorum ya anlarsa diye
bi de ozguvensiz gelicek biliyorum ama.. kizmayin: cok yakisikli bana bakmazmis gibi geliyo bazen