Benden hoşlanıyor mu?

uykum kacti gece yarisi gelip bir bakayim dedim...
sizde burdaymissiniz...
eee bu arada ogrencisiniz galiba dersler nasil gidiyor dersleri ihmal etmiyorsun demi???

yok derslerimi ihmal etmiorum. her daim çalışkan bi öğrenci olmuşumdur.:49: notlarım iyi çok şükür:66:

hımm. öle diorsun ama bundan bi kaç sene önce yine sınıftan bi çocuk beni deliler gibi sevmiş ama gelip bana söyleyemedi. bakışlarından ilgisinden anlamıştım bnden hoşlandığını ama beni öle çok sevdiğiini daha sonralardan öğrendim. yani kimisi çok sevse de gelip açılamayabilior.:50: bizzat yaşadım.

ama dediklerini de düşünücem kesinlikle. teşekkür ederim yardımın için:34:

öyleleride vardir tabi ama erkeginde cekingen olani hic cekilmez be,tutacak kolundan kardesim durum böyle böyle diyecek:66:

öyleleride vardir tabi ama erkeginde cekingen olani hic cekilmez be,tutacak kolundan kardesim durum böyle böyle diyecek:66:

bncede. bnde öylesini tercih ederim. ama nerde öyle olan çok az var. bana denk gelmedi ki öylesi:43:

bence de kendini fazla kaptırma canım. ben de bi çocukla 7-8 ay bakıştım ama gelip ne teklif etti ne de konuştu, sadece ara sıra bi selam, o kadar. ama öyle bi bakıyordu ki hoşlandığını düşünmüştüm. şimdi ise ben oralı olmuyorum.
söylediğine göre dansa falan kaldırmış ve şimdi geziye davet etmiş... belki hoşlanıyordur, belki de değil... geziye bi git derim, hoşlanıyorsa belki bu gezi de açılır...kim bilir... yine de kendini fazla kaptırma, sonra üzülen sen olursun

bence de kendini fazla kaptırma canım. ben de bi çocukla 7-8 ay bakıştım ama gelip ne teklif etti ne de konuştu, sadece ara sıra bi selam, o kadar. ama öyle bi bakıyordu ki hoşlandığını düşünmüştüm. şimdi ise ben oralı olmuyorum.
söylediğine göre dansa falan kaldırmış ve şimdi geziye davet etmiş... belki hoşlanıyordur, belki de değil... geziye bi git derim, hoşlanıyorsa belki bu gezi de açılır...kim bilir... yine de kendini fazla kaptırma, sonra üzülen sen olursun

evt geziye gitcem bakalım orda da bişe olmazsa. artık hiç sallamıcam. ztn önce o yaklaştı. yoksa öyle beendiğim biri filan da deildi. sadece çok kibar davrandı filan.. bnde etkilendim tabi:59:

bak seninde başından geçmiş aynı olay. bakalım benimkinin sonucu ne olcak:44:

kaptırm akendini ama tanıdı çıkar keyif alırsın bunlar güzel ve tatlı şeyler unutma kaptırırsan kendini bu kadar ilgi bi bakmışsın aşık olmuşsun hiç anlayamassın bile cnm bu sefer çok ynar üzülen sen olursun hele bide bu karşılıksız olunca yer bitirir seni kolay değil bunlar 3 yıllık sevgilim var çok seviyorum ilk başlarda o bana çıkma teklifi etti senden hoşlanıyorum diye tabi benden ondan biraz hoşlanıyodum hiç bi r şey anlamdım 6 7 ay sonra bi bakmışım deli gibi seviyorum aynen böyle oluyo hiç anlamıyorsun :1:

evt geziye gitcem bakalım orda da bişe olmazsa. artık hiç sallamıcam. ztn önce o yaklaştı. yoksa öyle beendiğim biri filan da deildi. sadece çok kibar davrandı filan.. bnde etkilendim tabi:59:

bak seninde başından geçmiş aynı olay. bakalım benimkinin sonucu ne olcak:44:

çok ümitliydim ben çok, çünkü bakışmalarımız çok oluyordu. ve onun bakışlarını falan yakalıyordum. gelip benimle konuşmasını o kadar çok bekledim ki...ama hiç bir zaman gelmedi. son bir şans verdim kendime ve faceden arkadaşlık isteteği yolladım, hemen o akşam da kabul etti. ama bu face olayından sonra artık bana bakmamaya başladı, hiç yokmuşum gibi davrandı. ben de şimdi unutmaya başladım, zaten okulların kapanmasına 2 hafta kaldı, 4 ay boyuca hiç göremeyecem. hem sevseydi gelip konuşurdu çünkü hoşlandığım belli ettim: baktım, faceden arkadaşlık isteği yolladım... demek ki hoşlanmıyormuş benden:32:
ama neden o zaman bana sürekli baktığını hala anlamadım:44:

kaptırm akendini ama tanıdı çıkar keyif alırsın bunlar güzel ve tatlı şeyler unutma kaptırırsan kendini bu kadar ilgi bi bakmışsın aşık olmuşsun hiç anlayamassın bile cnm bu sefer çok ynar üzülen sen olursun hele bide bu karşılıksız olunca yer bitirir seni kolay değil bunlar 3 yıllık sevgilim var çok seviyorum ilk başlarda o bana çıkma teklifi etti senden hoşlanıyorum diye tabi benden ondan biraz hoşlanıyodum hiç bi r şey anlamdım 6 7 ay sonra bi bakmışım deli gibi seviyorum aynen böyle oluyo hiç anlamıyorsun :1:

evt. en ufak ilgisinde hoşlanmaya başladım baya baksana. bi de teklif edip üzerime düşse aşık olucam direk yani. yakışıklı bide beeniorum:69: fazla kaptırmamaya çalışıorum. hep sölediklerinizi aklımda tutucam:51:

evt. en ufak ilgisinde hoşlanmaya başladım baya baksana. bi de teklif edip üzerime düşse aşık olucam direk yani. yakışıklı bide beeniorum:69: fazla kaptırmamaya çalışıorum. hep sölediklerinizi aklımda tutucam:51:

inan cnm ben sadece sonradan üzülmeni istemem tecrübeli olduğum için sana dost tavsiyesi seviyeni koru

inan cnm ben sadece sonradan üzülmeni istemem tecrübeli olduğum için sana dost tavsiyesi seviyeni koru

inan cnm ben sadece sonradan üzülmeni istemem tecrübeli olduğum için sana dost tavsiyesi seviyeni koru yani çıkma teklifi etmese bile ona aşık olabilirsin bu seferde plotonik olacak üzüleceksin bekle ama kalbine sayip çık hakim ol ona

inan cnm ben sadece sonradan üzülmeni istemem tecrübeli olduğum için sana dost tavsiyesi seviyeni koru yani çıkma teklifi etmese bile ona aşık olabilirsin bu seferde plotonik olacak üzüleceksin bekle ama kalbine sayip çık hakim ol ona

haklısın cnm. hakim olmaya çalışıorum. daha önceden kimseden hoşlanmamıştım böle bide. çok toyum bu konularda. tavsiyeleriniz önemli bnm için:34:

çocukta sana karşı boş değil gibi bu gezi kaçmaz mutlaka gitmelisin gamze:34:
davranışlarınla çocuğu ürkütmüyorsun dimi :) hani açılmak istiyorda açılamıyorsa senden kaynaklanan bir sebep vardır ortada.o da bi yerde frenlemek zorunda kalıyordur kendini.sen rahat ol ki o da kendini rahat hissetsin senin yanında.

çocukta sana karşı boş değil gibi bu gezi kaçmaz mutlaka gitmelisin gamze:34:
davranışlarınla çocuğu ürkütmüyorsun dimi :) hani açılmak istiyorda açılamıyorsa senden kaynaklanan bir sebep vardır ortada.o da bi yerde frenlemek zorunda kalıyordur kendini.sen rahat ol ki o da kendini rahat hissetsin senin yanında.

ürkütüo olabilirim.:1: biraz çekingenim. çok da rahat olamıorum yanında. ama olabildiğince rahat olmaya çalışıorum. o da böle çok bakamıo ztn. uzaktan bakıo. ama yanıma gelince çekinio sanki. normalde rahat biri bana göre.

Back
X