• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor mu?

boş işler bunlar boşşşşşş
istersen hiç gözünü kırpmadan onu izle
görmek istemiyorsa bir erkek seni
başka bir deyişle heyecan uyandırmıyorsan onda
baksa da göremez...

öle mi diosun cidden:26: ama o bnde de hiç heyecan uyandırmıodu taki benimle ilgilenene ve bakışlarını farkedene kadar. üstelik yaklaşık 2 senedir aynı sınıfta olmamıza rağmen:26: bnce işe yarayabilir ama herkeste yarıcak die de bişe yok tabi:42:

mrb kızlar. netten araştırma yaptım. belki işinize yarayabilir sizinde.

uzmanlar dior ki. bi erkeği etkilemek istiosanız. gözlerinin içine 30 sn süreyle hiç çekmeden bakmak en etkili yöntemmiş. hele de bu bayan bakımlı hoş biriyse o erkek erir biter dio:26: biraz abartmış sanki:1: gerçi 30 sn de uzun bi süre:44: bn deneyebilir miyim bilmiorum:44:

ilişkiler hakkında bir uzmanın kitabında bende şunu okudum:

''Bir erkek gözünü kırpmadan gözlerinin içine bakıyorsa bir kadının, bu kadını cinsel olarak çekici bulduğunu gösterir.'' kadınlar için böyle bir durum söz konusu değil ama erkekler için böyle. o yüzden göz teması önemli, dikkat edin, yok yere başınıza iş açmayın.:37::60:

ilişkiler hakkında bir uzmanın kitabında bende şunu okudum:

''Bir erkek gözünü kırpmadan gözlerinin içine bakıyorsa bir kadının, bu kadını cinsel olarak çekici bulduğunu gösterir.'' kadınlar için böyle bir durum söz konusu değil ama erkekler için böyle. o yüzden göz teması önemli, dikkat edin, yok yere başınıza iş açmayın.:37::60:

aa cidden mi.:1: buna da dikkat ediyim bari:51:

Bak canim sana bir abla tavsiyesi: hic bir zaman bir erkek icin "beni seviyormu,benden hoslaniyormu" diyerek kafa patlatma,inan bana seviyorsa baglasan durmaz,gelir adam gibi söyler.Sevmiyorsada bakislarina yada davranislarina anlam yüklemek yanlis olur.Kac zamandir birbirinizi taniyormussunuz,en iyi ihtimalle cocuk belki bir erkek arkadasinin olmasindan korktugu icin acilamiyordur,olmadigini bildigi halde hala gelip acik acik konusmuyorsa o cocuktan cacik bile olmaz,gelen güzel teklifleri onun icin redetme derim ben.
Kolay gelsin

Kesinlikle sana katılmıyorum . Senin bahsettiğin erkekler yılda 100 kıza teklif eden erkek tipi . Ama uzun ilişkiler yaşayan , sevdiceğine bağlı , sürekli seni sevecek bi insan istiyosan . O insan hemencecik açılamaz utangaçtır. Onların utangaçlığını kırmak zordur .

Sizden ricam her erkeği aynı kefeye koymayın ...

Kesinlikle sana katılmıyorum . Senin bahsettiğin erkekler yılda 100 kıza teklif eden erkek tipi . Ama uzun ilişkiler yaşayan , sevdiceğine bağlı , sürekli seni sevecek bi insan istiyosan . O insan hemencecik açılamaz utangaçtır. Onların utangaçlığını kırmak zordur .

Sizden ricam her erkeği aynı kefeye koymayın ...

haklısın cnm. asıl çok seven erkekler gelip bi türlü açılamıo. en azından bana öleleri denk geldi
:61: ölesine çıkmak isteyenler gayet rahat gelip sölüolar valla:45:

Back
X