- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bir yil daha bekleyeceksen olmaz o is.yok aldığı şeyi alıyor zaten. yani 2 dakikada gidebilir. ama gitmiyor. oturuyor. konuşuyor.
valla bilemiyorum ki
pek o gözlede bakmamıştım açıkcası
ama muhabbet ederken benzer özelliklerimizi farkettim
neden olmasın diye düşündüm
ama bilmiyorum işte
zaten benim dükkanıma şöyle diyim yılda 1 kere falan geliyor
daha gelirmi onuda bilmiyorum
işte artık diyorum 1 yılda bir gelmez mi?Bir yil daha bekleyeceksen olmaz o is.
ayda yılda 1 kere geliyor işteYılda bir geliyorsa bir kere mi muhabbet bu kadar uzadı?
Yok birkaç kere uzadıysa o zaman düzenli aralıklarla geliyordur?
Yılda 1 kere mi?yok aldığı şeyi alıyor zaten. yani 2 dakikada gidebilir. ama gitmiyor. oturuyor. konuşuyor.
valla bilemiyorum ki
pek o gözlede bakmamıştım açıkcası
ama muhabbet ederken benzer özelliklerimizi farkettim
neden olmasın diye düşündüm
ama bilmiyorum işte
zaten benim dükkanıma şöyle diyim yılda 1 kere falan geliyor
daha gelirmi onuda bilmiyorum
son hafta birkaç kere geldi işteYılda 1 kere mi?Yav bacım başta öyle bir anlatışın vardı ki, ben sandım haftada bir iki sende. Yılda 1 kez gelen adam senden hoşlanmasına rağmen yılda 1 kez gelmeye devam ediyorsa, adamın duygu dünyası epey kıttır ya.
Haaa. Diğer gelmeleri için geçerli bir sebebi var mıydı? Gerçekten ciddi bir alım mı yapıyor mesela sizden? Yoksa bahanesi olmadan mı geliyor? İkinci gibiyse, bir şeyler hissediyor olabilir tabi.son hafta birkaç kere geldi işte
zaten o zaman oldu bu muhabbet falan
ufak tefek eksikler için geliyor.Haaa. Diğer gelmeleri için geçerli bir sebebi var mıydı? Gerçekten ciddi bir alım mı yapıyor mesela sizden? Yoksa bahanesi olmadan mı geliyor? İkinci gibiyse, bir şeyler hissediyor olabilir tabi.
Sizinle vakit geçirmek çok hoşuna gitmiş, orası kesin. Ama hoşlanıyor dememiz için, yine yılda 1 gelme periyotuna dönmemesi gerekiyor. Bu ziyaretlerin devamı gelirse, o zaman teşhisi size karşı kalp çarpıntısı var şeklinde koyabiliriz. Azıcık daha zaman verin yani.ufak tefek eksikler için geliyor.
yani gelip hemen alıp gidebilir ama gitmiyor
Ay canım çok mersi yüzün hep gülsün
En son ne aldi. Dukkan ne uzerine. Gundelik alacagi seyler varsa ve hoslaniyorsa once gelebilir.işte artık diyorum 1 yılda bir gelmez mi?
daha sık gelir mi mesela
sende haklısın ne diyim :)Abartmışsınız ya sanki biraz. Bu adamın da orada bir işi gücü var değil mi 3 saat işini mi bırakıyor, sizin hiç mi işiniz olmuyor dükkana biri gelince de öyle bekliyor mu orada? 3 saat insan ne konuşur bulur yani napıyorsunuz ne konuşuyorsunuz çay kahve falan da bıkar insan ayrıca başkalarının da dikkatini çeker 3 saattir dükkan da diye o da bir acayip yani ele güne karşı. Madem konuşacak bir yere davet etsinde konuşsun haa yılda bir geliyormuş yaş o iş canım yaaa konuşası gelmiş bir yerde vakit geçiresi gelmiş o kadar az gelen biri numara falan alırdı yani hem sadece siz mi vardınız dükkanda sanki bir başkası da vardı da siz üzerinize alınmışsınız gibi geldi belki babanız ağabeyiniz vs onunla muhabbet etti senede bir gelen biri bir kadınla ne konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?