çalışıyor ama sürekli işin başında değilBir şey alması 3 saat sürmeyeceğine göre, sadece muhabbetinizi çok seviyor olabileceği gibi abayı yakmış da olabilir. Bakışlarından, heyecanından vs bir ipucu alamıyor musunuz? Bir de çalışmıyor mu bu adam, 3 saat nasıl yanınızda kalıyor?
valla bende anlamıyorum. şaşırıyorum3 saat nedir ya?
3 saatte dükkanın tapusu alınır sdfgjk
İşi sıkıcıysa, sizin de muhabbetiniz güzelse, tamamen dostane duygularla sizin yanınızda zaman geçirmeyi tercih ediyor olabilir. Ondan sordum bir ipucu alamıyor musunuz diye.çalışıyor ama sürekli işin başında değil
havadan sudan derken laf lafı açıyor. desenki ne konuşuyorsunuz valla hatırlamıyorum yani. ordan burdanÇok saçma kb arada bisey yokken 3 saat ne konuşuyorsunuz ya?Çok konuşan erkek kadar itici başka bisey yoktur herhalde varsa bi niyeti soylesin yani
Ahahhaa yıkıldımm3 saat nedir ya?
3 saatte dükkanın tapusu alınır sdfgjk
bilmiyorumki. evet biraz dışadönük biri. ama mesela daha önce konuşmazdık. belkide benden almadı o zaman o ortamıİşi sıkıcıysa, sizin de muhabbetiniz güzelse, tamamen dostane duygularla sizin yanınızda zaman geçirmeyi tercih ediyor olabilir. Ondan sordum bir ipucu alamıyor musunuz diye.
bilmiyorum. ama sonuçta bişey hissetmeyen insanda niye dururki bi kızın yanında 3 saat. artık dükkanı kapatıcam da kibarca kovuyorum yaniKadın muhabbetini seviyor da olabilir. Anası kazık 15 yaşına kadar altın günlerine götürmüştür bu erkekler kadın muhabbetine bayılır
ben hoşlanıyorum zaten. kaç gündür aklımdan çıkmıyor.Sanirim siz de hoslaniyorsunuz. Bu uc saatte zamanınız disinda ne aliyor acaba?
Ahahaha çok orijinal bir bakış açısı yalnız, takdir ettim.Kadın muhabbetini seviyor da olabilir. Anası kazık 15 yaşına kadar altın günlerine götürmüştür bu erkekler kadın muhabbetine bayılır
Ne satıyosun diyorben hoşlanıyorum zaten. kaç gündür aklımdan çıkmıyor.
başka ne alıyor derken? nasıl yani
Bir sey almak adina mi zamanınızi (aliyor) harciyor, yoksa sohbeti uzatmak icin mi? Ayrica bir kadın karsi taraf hoslaniyor mu hoslanmiyor mu hisseder. Kisisel olarak hakkinda ne biliyorsunuz?ben hoşlanıyorum zaten. kaç gündür aklımdan çıkmıyor.
başka ne alıyor derken? nasıl yani
yok aldığı şeyi alıyor zaten. yani 2 dakikada gidebilir. ama gitmiyor. oturuyor. konuşuyor.Bir sey almak adina mi zamanınızi (aliyor) harciyor, yoksa sohbeti uzatmak icin mi? Ayrica bir kadın karsi taraf hoslaniyor mu hoslanmiyor mu hisseder. Kisisel olarak hakkinda ne biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?