Benden hoslaniyor olabilir mi

Bazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamda
Ben size katılmıyorum. Birini tanıdıktan sonra bakışlarının ne manaya geldiğini anladıktan sonra 3 numaralı bakışı mı 5 numaralı bakışı mı anlamlandırabilirsiniz. Sizin şuan yaptığınız kendi kendine gelin güvey olmak bence, üzgünüm.

Bir merhaba ile bu kanıya mı vardınız ilginç..ayrıca ne alaka cep telefonu dahilsi nasıl yok çalışanın yoksa dediğiniz gibi öbür teli ararsınız bu ayrıntıyı da en son eklemişsiniz cebini her dahiliden aramak isteyene versin o zaman..belki sevgilisi var bilmiyorsunuz ki daha çok erken bu kanıya varmak için

Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.
Bence siz baya hoşlanmissiniz bu nedenle her hareketinden etkileniyorsunuz bunlar yeterli değil daha somut bişeyler olması lazım

Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.
Kız Deliha.. sen misin? 😂😂

şaka valla şaka 😊

biraz gözlemleyin bakalım. Belki de olur bir şeyler 😏

bence siz hoşlanmışsınız

Kusura bakmayın ama böyle her gördüğü erkeği potansiyel sevgili gibi gören, sevgi aşk diye kendini parçalayan, ilgi ihtiyacı 100 km öteden görünen kadınlar çok üzücü çok zavallı görünmüyor mu ya😰
Siz böyle davranıyorsunuz ya kimseye belli etmediğinizi sandığınız duyguları herkes yüzünüzden okuyor. Hatta böylelerine “başladı gene” diyoruz kendi aramızda. Lütfen kendinizi böyle acınası durumlara düşürmeyin. O kişi de çalışma arkadaşlarınız da anlıyor ağzınızın suyunun aktığını ve hiç hoş görünmüyor. Beğenmek hoşlanmak ayıp değil ama her erkeği potansiyel görmek çok kötü görünüyor dışarıdan.

Back
X