- 15 Şubat 2013
- 25.655
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.545
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Yeni porselenim dedi sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiye ihtiyacınız var anlıyorum. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısıHoşlanmıyorum ama çıkalım derse tamam dicem.sebebi sevilmeye ihtiyacım var ve unutmaya
Ne bilim sen merhaba deyince ben de gelinlik baktımmerhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Yalnız değilsin.Yeni porselenim dedi sandim
Olur insallah en yakın zamandaDoğru benim için çabalayan birini görmek istiyorum artik
Bu yüzden belki yanlış anlamış da olabilirimSevgiye ihtiyacınız var anlıyorum. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı![]()
Ben deYeni porselenim dedi sandim
Ben size katılmıyorum. Birini tanıdıktan sonra bakışlarının ne manaya geldiğini anladıktan sonra 3 numaralı bakışı mı 5 numaralı bakışı mı anlamlandırabilirsiniz. Sizin şuan yaptığınız kendi kendine gelin güvey olmak bence, üzgünüm.Bazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamda
Aynen öyle bence. Insan sevilmek isteyince her hareketi kendi üstüne alınır.Bu yüzden belki yanlış anlamış da olabilirim
Bence siz baya hoşlanmissiniz bu nedenle her hareketinden etkileniyorsunuz bunlar yeterli değil daha somut bişeyler olması lazımIsyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.
Ya sıcak kanlı bir insnadir ve samimi davranıyordur bana normal gorunduYa başka arkadaşlar var.yeri geliyor cep tel veriyoruz mesaj atıyoruz.onlarda öyle bisi hissetmiyorum.ama bu adam...bisi var gibi.soyleyis tarzı duruş bakış bana fazla yakin
Kız Deliha.. sen misin?Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.
bence siz hoşlanmışsınızIsyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
"Merhaba ben yeni porselenim. Kurumunuza geçici olarak tatlı tabağı olarak atandım akdjandjd."Yalnız değilsin.
82 parça hem de
"Çok tatlısınız. Alırım bir çatal ""Merhaba ben yeni porselenim. Kurumunuza geçici olarak tatlı tabağı olarak atandım akdjandjd."
Senden hoşlandı demek için daha fazlası lazım.