- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.151
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Google gorsel arama: 2021 gelinlik modelleri
Bu nedir arkadas ya nefes alsin yeter hali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rosa merhaba ben DryadKarşı cinsten kişiler yalnızca hoşlandıkları için iletişim kurmazlar ki.Yani bir tür sosyal fobisi falan olabilir, sizi de yakın görmüştür, gidene kadar sizle iletişimde kalmanın daha iyi olacağını düşünmüştür.
Ya da sadece arkadaş olmak istiyordur.
Merhaba?Rosa merhaba ben Dryad![]()
Ayy evet hemen anladiniz neyse ki:)) Ne zaman buluşuyoruzMerhaba?
Aha merhaba dedi, benden mi hoşlandınız dryad?
Hemen yarın.Ayy evet hemen anladiniz neyse ki:)) Ne zaman buluşuyoruz![]()
Ben de öyleyim. Benden önce kasiyer vs hoş geldiniz vs dese bile ben merhaba diyip gülümserim. Çalışanların böyle şeylere ihtiyacı var hem kimse öyle düşünmez boş ver...Pamukla karşılaşırsan garanti veremem ama:)Hemen yarın.
Bir de ben herkese merhaba diyorum ya. Kasiyerinden, memuruna merhaba demeden talebimi iletmem. Millet asıldığımı falan sanıyorsa yandık. Sadece bazı konuşma kalıplarını uygularım. Teşekkür ederim, nasılsınız vs. gibi. Çoğu zaman cevabını bile merak etmiyorum açıkçası.![]()
:) Evet, bir keresinde bir giyim mağazasındaki tezgahtara merhaba deyip, rica ettim isteklerim için, kadıncağız şok oldu.Ben de öyleyim. Benden önce kasiyer vs hoş geldiniz vs dese bile ben merhaba diyip gülümserim. Çalışanların böyle şeylere ihtiyacı var hem kimse öyle düşünmez boş ver...Pamukla karşılaşırsan garanti veremem ama:)
HmmmBazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamda
Burada yazılanları dikkate al canım, kendini kaptırma. Tuhaf birşey var diye diye hoşlanan sen olursun. Ki bence başlamış her ne kadar tipim değil desen de. Birisi yazmış ve doğru yazdıkları bence. Bakışların ne anlama geldiğini bilmen için onu tanımış olman gerekiyor.Bazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamda
Elektrik var gibi ama geçici gibi görünüyor. Yine de sen bilirsin, atraksiyon heyecan istiyorum diyorsan :)Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.