• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanmıyor sizce?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Bugün kantinde otururken kalktı sonra sınıftayken karşımda oturdu ders çıkışında karşımda kızla konuştu muhabbet etti sonra beraber çıktılar çok üzgünüm agliyacagim benle muhabbet bile etmiyor tipimle alakalı mi sizce? Hoşlanmıyor mu benden?

Hoşlanmıyor kardeşim erkekler düz mantık yani istese gelir sana ufakta olur soru sorardı iletişim kurardı.

Eski konulara baktım da kendinizi yazıda ifade edemiyorsanız yüz yüze hiç ifade edemiyorsunuzdur. Kendinizi sosyal anlamda geliştirmezseniz bu şekilde gider. İnsanlar evet dış görünüşten etkilenir ama özgüvenli kendini düzgün ifade edebilenleri daha çok tercih ederler

Arkadan baktı sirama
Acaba sen büyürken erkeklerle iletişimine çok mu sınır getirdiler ayıp mayıp mı dediler bilinçaltına işledi. Çünkü çocuğun davranışları normal günlük insan davranışı ve sen anlamsızca anlam yüklemeye çalışıyorsun. Umarım çocuk bunun farkında değildir :işsiz:

Güzelim, yaşını bilmiyorum ama çok büyük olmadığını tahmin ediyorum. Zihinsel olarak tam anlamıyla yaşıtlarınla aynı seviyede olmadığını düşünmekteyim. Bunları ne kadar sana desem de ebeveynlerin bunu fark etmeden bir işe yaramayacak biliyorum. Seni de kırmak istemiyorum çünkü saf bir çocuk seviyesindesin. Dünya böyle bir yer değil güzelim.

küfür etsek günah, sövsek günah, Allah şifa versin diyelim bari semaya...

Back
X