benden korkuyor mu?

htcuyln

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
11
1
8
35
İstanbul
Bir ay once bir iliskiye başladım. Tanıma fırsatım olmadı hiç ilk gün görüştük ikinci gün sevgili olduk. Rüya gibiydi hersey hayatımda yasamadigim sevgiye dair çok güzel duygular yaşıyordum. İlk görüşte ikimizin de bir tutulma yaşadığını zannediyordum. Basta ilgi cok güzel devam ederken sonra benden uzaklasmaya başladı. Nedenini sorduğumda bahaneler üretti bence. Daha sonra döküldü. Kendisi son sınıf öğrencisi benim 2 senem daha var ciddi bişey düşünüyor ve biz 2 sene boyunca beraber olursak aramızda cinsellik olarak biseyler yasanabileceginden ve bu durumun benim psikolojimi bozabileceginden korktuğunu söylüyor. Daha 2 gün önce görüştük gayet güzel vakit geçirdik fakat yanımdan ayrıldı yine eskisi gibi oldu. Düşünme sorunu var herseyi cok düşünüyor detayci sanırım. Kafası hep karışıyor. Benimle olmayı cok istiyor ama benden de bir o kadar uzak kalmaya çalışıyor. Bu durumun sebebi ne olabilir lütfen bana yardım edin.

Cocuk cinsellik anlamında sana bir zarar vermekten cekınmıs cok düşünceli masallah. Ancak akışına bırakın
.

alttan alttan seni yoklamış bence. cinsellik hakkında ne düşündüğünü anlamaya çalışmış. böyle kısa sürede cinsellik konusu mu açılırmış. hayret bir şey

Keşke biraz tanısaydınız birbirinizi.
Böyle damdan düşer gibi olmuş. Daha önceden tanışıyor muydunuz yoksa?
Çekindiği konu başka birşey bence. Kimse sevgilisine ilk aydan "uzun süre beraber olursak cinsellik yaşarız" demez.
Ya ağzını aradı ya da öyle bir niyeti var.
Bana pek güven vermedi yani.

allah allah ya ...belki aranızda cinsellikle ilgili birşey yaşanabilirmiş öylemi...?

sorsaydın ya öyle bir izlenim mi verdim diye...? bismillah daha dün 1 bugün 2 ...

Ağzınızdan bal damliyor gerçekten. Karakter meselesi olarak algiliyorum ben bu durumu artık bazı seyler daha oturmamis kişiliğine.

Aynen ben de öyle düşünüyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım bulamıyorum sebebini.

Oyle cok dusundugunden, detayci oldugundan falan degil...
Sadece bak bu konuda talepkarim, eger evet demez bana acik kapi birakmazsan, boyle sogurum iste gordun mu diyor...
Iliskinin basinda cinsellik hesabi yapilmaz, bunlar dogaclama gelisir...
Hatirlativerin banka kredisi odemiyor, konu cinsellik...
Siz de eger bu konuda kapali degilseniz, bilim verilen mesaj bu, yookk asla benim isim olmaz derseniz ya da bu tavir zaten beni bastan rahatsiz etti derseniz uzak durun...
Her sey bu kadar net aslinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…