- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aynı örnek ve yaş derken? Bizim yaşıtlarımızda mı :)
Düşünce olarak değil ama görünüş olarak öyle maalesef. Her ne kadar minyon tipli olsam da ondan hep yaşlı gösteririm.
Evet , aynı yaşıtsınız =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı örnek ve yaş derken? Bizim yaşıtlarımızda mı :)
Düşünce olarak değil ama görünüş olarak öyle maalesef. Her ne kadar minyon tipli olsam da ondan hep yaşlı gösteririm.
Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.
30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.
Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?
Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.
30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.
Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?
Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?[/QUO
alışılagelmiş erkeğin büyük kadının küçük olduğu ilişkilerde de herkes mutlu değil ki.evlilik yada ilişkide yaş farkının etkisinin çok olmadığını düşünüyorum.siz karşınızdaki kişiyle uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız ,size güven verdiyse neden olmasın.yaşıtınız biriyle anlaşacağınızın garantisi de yokken sadece yaşa takılıp olumsuz düşünmeyin.