Benden neden ayrıldı? Geri gelir mi?

Gecegecehuzunlendim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
14
4
1
35
İyi geceler klüp halkı. Öncelikle yağan yağmur hepimize huzur versin inşallah
Sorunuma gelirsem, terkedildim.
Ben bir üniversitede görevliyim o kişide aynı şekilde diğer meslek yüksek okulunda görevli. Biz iş arkadaşıyız yani ama daha önce birbirimizi görmemiştik. Okulun bir konferansında tanıştık, günlerce peşimde gezdi. Çünkü ben okulda böyle bir şey istemiyordum. Yüzyüze bakılan bir ortam bir şekilde. Gel zaman git zaman 6 ay sonra teklifine evet dedim. Bu 6 ay içinde o farklı bir ilçedeki kampüste görevlendirildi. Bu süreçte tek iletişim yolu whatsapptı. Kabul ettikten bir ay sonra ancak buluşabildik. Herşey inanılmaz güzeldi. Bir hafta sanki dünyalar benimdi. Bugün aramalarıma mesajlarıma hiçbir şekilde geri dönmeyip beni sosyal hesaplardan silmiş kendisi. Sebebini soracak bir iletişim ağı yok. Bir ara açtı ve zorlamayalım şimdiden bitsin seni sevemem dedi ve tekrar engelledi. Ben öylece kaldım. Ağlamaktan helak oldum. Herşey güzelken bu kadar isterken neden sevemem deyip çekip gitti? Bu hissettiğim ne? Gurur mu, kızgınlık mı? Geri gelsin istiyorum. Ona alışmışım sevmişim. Onu çok istiyorum ama onurum da var. Aşk ne zormuş...

Beni yanlış anlamayın ama bence sizinle gönül eylendirmiş o şahıs.Hiçbir şey ortada yokken iletişimi kesmesinin başka bir açıklaması yok heralde.Yerinizde olsam geri dönmesini beklemezdim,hatta dönse bile kabul etmezdim.Hayatınızın geri kalanını mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaya bakın.

Biz 6 aylık uzaklıkta da görüşüyorduk telefondan, internetten. Son bir ayı yoğun bir şekilde olmuştu. Bir haftası ise sevgili olarak.
demkki o sizin ona bağlandığınız kadar size bağlanmamış?
belki de başkasına aşık olmuştur
seni sevemem dediğine göre

Her gununuzun beraber gectigi, her yerde aniniz olan birisi degil en azindan. Bir sure sonra bu aciniz gececektir.
Geri de gelmesin bence boyle birisi.

"Istemem gelmeni, yoklugunda buldum seni, gelme artik neye yarar"
Sevgiler.

Evli değil ama ben onun sosyal medyanın birinde mesajına denk geldim bizede aşık olan olur mu diye. Ve bu üniversitenin bir kanalıydı. Yani taliplerimi bekliyorum der gibiydi.

Sizden neden ayrildigini siz bile bilmiyorken biz hic bilemeyiz. Soyleneler sadece olabilir mi acaba ? Mantigi olusturmaktan oteye gecmez. +Çok saçma ya birden bire silip seni Sevemem deyip Türk filmi moduna baglamasi. Siz ona bu kadar yoğun hisler içindeyken en başından beri peşinizde olan birinin böyle yapması. Hayirlisi diyelim belki bilmediğiniz bir şeyden Kurtulmuşsunuzdur. Hem size böyle davranan birine aşk sevgi beslemeyin hatırlayın hatirladikca haketmedgnze kanaat getirecek ve soguyacaksinz.

Back
X