Benden neden ayrıldı? Geri gelir mi?

aynı sey benım basıma da gelmıstı
babamın yanında calısan muhendıs bır cocuk vardı
babama abi derdi hep
boyu benden az uzun oldugu ıcın cok ıstemedım tek sebep buydu ama peşimde cok dolandı haftalarca
snr ben anneme acıldım annem de cok ıyı cocuk dedı,
bunlar bazı zamanlarda aılece grsmus bızımkılerle falan

snr bulustuk bır hafta dısarı cıktık yemek sınema vs
hersey cok guzeldı bana kendımı cok ii hıssettırdı sohbeti ile vs
snr aniden yok oldu:=))
faceden sildi
telden engelledı ve bu kısı babama abi diyen adam
bır ıkı ay snr evlendiğini gördum baska bır faceden arattıgımda

demekki ciddi bır ılıskısı varmıs ve benle takılmak ıstedı
bu arada son gorustugumzde arabada vedalasırken benı dudagımdan öpmek istedı ben cok erken oldugunu düşündüğüm için karsılık vermedım ve bırdaha aramadı beni:63:

sizinkinin de ya ciddi ilişkisi var
ya evli
ya nişanlı vs
o bırı bıze de asık olur mu falan yazdıghı yerı de hayatındaki kişi bılmıyordur
İnsan mı bunlar ya! Yaptıklarını yaşamadan ölmesinler, amin. Peki çok üzüldün mü? Nasıl atlattın?

Sizden neden ayrildigini siz bile bilmiyorken biz hic bilemeyiz. Soyleneler sadece olabilir mi acaba ? Mantigi olusturmaktan oteye gecmez. +Çok saçma ya birden bire silip seni Sevemem deyip Türk filmi moduna baglamasi. Siz ona bu kadar yoğun hisler içindeyken en başından beri peşinizde olan birinin böyle yapması. Hayirlisi diyelim belki bilmediğiniz bir şeyden Kurtulmuşsunuzdur. Hem size böyle davranan birine aşk sevgi beslemeyin hatırlayın hatirladikca haketmedgnze kanaat getirecek ve soguyacaksinz.
Çok güzel yazmışsınız. Mutlaka kurtulmuşumdur böyle bir adam da hayır ne gezer. Biraz daha soğudu içim bir kaç haftaya aklıma gelmez

İnsan mı bunlar ya! Yaptıklarını yaşamadan ölmesinler, amin. Peki çok üzüldün mü? Nasıl atlattın?
Şöyle üzüldüm
Kendimi salak yerine konulmus gbi hissettim
Bir de babamla yakın ahbapliği olduğu için insanların bu kadar kötüleşmesine üzüldüm
Bu kadar açlığına , karsısındakinin dıygularını kullanmaya

Biraz ğzüldüm hayallerin oluyo cnk etkilenince
Ama cabuk gecti
Sen de kurtuldum diye sevin böle biirnden

Ayy en nefret ettiğim ayrılma şekli. İnsan sevemedim der, olmuyo der, der bişey. Nasıl biri olduğu belli işte. Çok ayıp, terbiyesizlik üni mezunu adam. Hiç yakıştıramadım. (üni mezunundan kastım:sonuçta yıllardır okumuş, görmüş geçirmiş. farklı şehirlerden gelen farklı farklı insanlarla, hep kalabalıkla hiç mi bişey öğrenememiş. Kendine bişey katmamış bu kadar basit bi konuda. İnsan ilişkileri sıfır) böyleleriyle olmasın daha iyi.

Gurur benim için herşey demek aşkından ölsem kabul etmem zaten olayın temelinde de gurur var ona nasıl inandım? Gülüyordur arkamdan.

Aman gulsun canim benim bosver acsin kendi bir tarafina gulsunler hepsi ayni rezil .genciz elbet karsimiza daha iyisi cikicak. Insanlar evlenip boşanip yeniden evleniyorlar. Topla kendini kimse senden daha kiymetli değil. Dunyada bir onlar kalmadı dimi :KK59:

Back
X