Bugün birisi bana sordu galiba ben fazla fiyat söyledimSiz kendinize güvenin yeter ki herşey olur. Bi anda mükemmel pastalar ortaya çıkaramazsınız sonuçta. Bence gayet güzel. Fiyatları biraz uygun tutabilirsiniz mesela diğer yerlere göre. Adınızı duyurana kadar
Aile ne yapar ki anlamadım ona da mı çomak sokarlar diyorsunOlmasına olur da o ailede bu işi ne kadar ileri taşıyabilirsin orası sorun. Tanınana kadar piyasadan iki üç kuruş aşağı yaparsın, tanındıkça siparişin de artar fiyatları yukarı çekersin. Instagram hesabını herkese açık yap pastacılık terimleriyle ilgili etiketler koy ve sipariş alınır filan yaz nilü.
Şu üstündeki resimler de yeniyor mu? Yoksa hazır alıp süs diye mi konuyor?Ve bunları yolladı
Aynı yorumu yazmışızSiz kendinize güvenin yeter ki herşey olur. Bi anda mükemmel pastalar ortaya çıkaramazsınız sonuçta. Bence gayet güzel. Fiyatları biraz uygun tutabilirsiniz mesela diğer yerlere göre. Adınızı duyurana kadar
Benim zahmetimi aşağılamak istemiş.evet giyiliyor o resimler deŞu üstündeki resimler de yeniyor mu? Yoksa hazır alıp süs diye mi konuyor?
Yani yolladığı pastalarda el emeği çoktur tabii ama yapamayacağınız şeyler değil bence ya.
Sanki pastanın üstüne hepsi temelde aynı gibi ama bakınca farklı görünen minionlar varmış gibi atmış zor pasta diye.
Yazıklar olsun bana fazla fiyat söylediğim içinBende bi ara kendimce bişeyler yaptım instagram üzerinde. İlk etapta bildiğiniz sadece malzeme parasına yapıyordum. Sonra yavaş yavaş yükseltim
Sen daha iyi tanırsın ama kv sipariş yaptığın pastalardan da sana sormadan bi dilim koparıp götürürse görürsünAile ne yapar ki anlamadım ona da mı çomak sokarlar diyorsun
Aklın yolu 1Aynı yorumu yazmışız
Akılsızı benimAklın yolu 1
Un şeker tozu evden,ama diğerlerine neredeyse 3000₽ Neredeyse 879 TL ediyorSorması ayıp ama mesela bu ettiğiniz pastlra ne kadar fiyat veriyorsunuz
Ben üzeri için olanlarla birlikte o kadar verdimÇok pahalı değil mi ya. Ben geçen gün pasta yaptırdım şeker hamurlu 400 TL. Ve 25 kişilik
Çok teşekkürler.yani nasıl çalışayım ev için mi yapayım acabaÇok güzel Nilu, bence üzerinde biraz daha çalışırsan müthiş profesyonel şeyler yapacaksın. Eline sağlık
Evet Nilu yazdım ismimiYeşil pastayı geçen nilüfer Azerbaycanli bir arkadaş paylaştı ben yaptımdiye sen o musun isminimi degistirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?